hamilelikte yatak odası

Benimde düşük riskim vardi 16. Haftama kadar birlesme olmadi zaten bendede isteksizlik vardi canima minnet oldu:D 16 haftadan sonra hemen hemen her gün oldu bizim ta ki erken doğum riskim ortaya cikana kadar dogumdan sonra hikac ay yani çocuğun uykusu düzene girene kadar zorlanirsin ama sonrasinda hersey eski duzenine giriyo

Bence risk yoksa 8 haftadan sonra gönül rahatlığı ile yapılabilir doktorum öyle demişti
Çocuk olduktan sonra cinselliği unut diyenler sonra burada konu açıyor tuhaf tuhaf

Ya iki gundur acicam bu konuyu utandim acamadiydim.4 ay oldu ben dogum yapali ama hic istek kalmadi bende.esim yanasiyo istemiyorum diye mizirdaninca kustu en son iki gundur konusmuyo benimle.bebekten once hareketliydi tabi hamileyken de hic kesmedik iliskiyi.ama r aydir yok anam ne yapsa canim istemiyo iste.halsizlik mi yorgunluk mu,bebege annem babam bakiyo onlar evde diye mi anlayamadim ben bu isi..
Esimi de cok seviyorum.ilgili bi baba ilgili bi es..ne yapsam bilemiyorum bi akil verin bacilar..

Kızlar benim kocam napsin :KK14:. Garibim ilk 3 ay düşük riskinden sonra plasenta nın önde olmasi sebebiyle sonrada erken doğum riskiyle 9 ay sonrada lohusalik la birlikte takriben 11 ay yaklaşamadi.:KK51: Ama ben tabiki elimden geleni yapiyordum onun için çünkü öncesinde aktif tık bizde baya .:KK48: Elinden geleni yap gerisini de o idare etsin artık bi zahmet bir iki aydan bişicik olmaz sonrası ni söyleyim son hız devam :super::KK71:

Düşük tehlikem yoktu, yasak da yoktu.
40 günlük lohusalık dışında, seyrek de olsa yaşadık..
Seyrek diyorum, her zamankinden az yani.
Hamilelikten önce yeterince aktiftik.
Doğumdan sonra az da olsa azalma oldu haliyle, bebek bakmak zor iş.
Ama bitmedi, bebekler büyüdükçe daha normale dönüyoruz :oops:

Bebek olunca cinselliği unutmak diye birşey yok. Azalabilir ama toparlamak bizim elimizde.
Cinsellik olmadsn evlilik olmaz diyenlerdenim:KK60:

İnsanın hayatında biri yokken veya evli değilken nasıl dayanılıyorsa aynı şekilde dayanılır. Diyet yaparken nasıl aburcubur yememeye dayanıyorsun o hesap. İrade. :KK70:
Abartılıyor.
Bir de hep kocalar ne yapsın kocalar ne yapsın. Bu kadar koca merkezci olmayın. Tek başına yapılan bir iş değil ki.

oral seks denen bişey var, bi de ergen stayla olarak sürtünerek ilişkiye girme seçenekleri mevcut :KK70:

neden 3 ay yasak koydu ki? düşük tehliken mi var?
Eğer ergen style bile olsa , yine orgazm ihtimali var konu sahibinin. O da kasılmalara sebep olur, bu yüzden yasaktır ilişki. Penetraston olduğu için değil.

Düşük tehlikeniz yoksa yasak olmasını anlayamadım. Ben de hamileyim hiç öyle bir sorun yaşamadık ya. Sorun zaten birleşme değil sizin orgazm yaşamanız.. İlişki sonrası ağrı yada kanama olursa yasaklanır.. Sizin doktor tam garanticiymiş:halay::halay:

Bize yasak konmadı. Düşük tehlikem de olmadığı için dikkatli bir şekilde devam ediyoruz normal ilişkiye. Ama karnım çok büyüdüğü için ve kramplarım olduğu için bugünlerde zor oluyo biraz. kilo da aldım. Doğumdan sonra ilk 2 ay yapamayız. Ondan sonra düzene girer. Sende de tehlike yoksa yapabilrsin yavaşça. Üstte olursan daha iyi olur.

:KK46:Oncelikle sag saglim kucaginiza alin.:KK200:

10aylik bir bebegi olarak ben tecrubelerimi yazayim:KK45::kusmuk:

Bizimde esimle :halay::halay::halay:epey aktifti hayatimiz.
Hamilelikte de hicbir sorun yasamadik.yani dusuk vb tehlikem olmadigi icin ilk 3ay yasagimiz yoktu. Biz son gune dek :halay::halay:hiz kesmeden yasadik. Bazen gebelikte istek azalir derler ya bende tam tersi daha da fazla istek oldu:KK45::KK45:

Bu yuzden 40gunluk lohusa sureci evet zor.:KK14:ama sadece cinsellim acisindan da degil. Eve yeni birey geliyor tum.duzen hayat degisiyor. Kendinizi birden aglamalar kakali bezler gozyaslari eve ziyarete gelenler esinin yuzunu az gorme vs vs:oha:

Sonra cinsellik yine oluyor ama eskisi gibi cok sik degil:kızgın:
Umarim uykuyu seven bir bebegin oluro_Oherkesin evliligi cinselligi nasil farjliysa.. bize de uyumayan.bebek.dustu :işsiz::işsiz:
Esimle tam yakinlascaz :mapus::mapus:
Yani bazen oyle bir hale geliyor ki sex bile bizim icin kacak dovus gibi:KK53::KK53:

Ah nerde o eski gunler diyoruz:oops:

Umarim uykucu bebegin olur.
Insan ozluyor doyasiya sarilip opmeyi

Back
X