Kızlar çok kötüyüm birileri içimi rahatlassin dayanamıyorum. İlk bebeğimi kaybettim dusukle sonuçlandı şimdi tekrardan hamileyim ama gene kanama ilk başta oldu iğne ilaç kesildi ama son dort beş gjndur tekrar başladı leke lekeydi iki gün önce yoğun geldi dün lekeydi tekrar ama bgn resmen adet kanaması gibi bebeğimi kaybedicem galiba çünkü progestan iğne hap kullanıyorum neden böyleyim hala kesilmiyor sanırım buna rağmen kesilmiyorsa minigim gidecek
Canim Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah üzülme canim sadece bol bol dinlenicen ilk üç aya kadar ve ilaçlarını asla ihmal etme benim ikinci gebeligimde adetime 5 gun kala test yaptım pozitif çıktı tam adet gunumde kalamam lekelenmem oldu baktım bu sefer negatifti ardından yoğun kanama yaşadım kimyasal gebelikmis düştü bebegim sonra ki ay gene adetime yakın baktım lekelenmem var kahverengi test yaptım po zitifti çok sevindim 6 hastalıktan randevu aldım gittim doktora tabi lekelenmem devam ediyor doktor pregosteron verdi unuttum almayı gece yatarken bir sanciyla uyandım anlatamam hemen tuvalete gittim kıpkırmızı aşırı kanamam vardı ama sancidan oluyom hemen gittim doktora baktı çok şükür düşmemiş bebeğim birkacgun devam etti kanamam ama dikkat ettim dinlensin ve ilacını aldım ilk uc ay düşük açısından tehlikeli aşırı sancin aşırı kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim bicirik suanda 14 aylık
Kızlar çok kötüyüm birileri içimi rahatlassin dayanamıyorum. İlk bebeğimi kaybettim dusukle sonuçlandı şimdi tekrardan hamileyim ama gene kanama ilk başta oldu iğne ilaç kesildi ama son dort beş gjndur tekrar başladı leke lekeydi iki gün önce yoğun geldi dün lekeydi tekrar ama bgn resmen adet kanaması gibi bebeğimi kaybedicem galiba çünkü progestan iğne hap kullanıyorum neden böyleyim hala kesilmiyor sanırım buna rağmen kesilmiyorsa minigim gidecek
Canım geçmiş olsun benimde öyleydi şuanda kesildi ama Heran olabilir. Fakat çok net bişey söyledi en küçük lekeyle bebeğini kayı eden var, yoğun kanamayla doğuran var. Kanama var diye kayıp edeceksin diye bişey yok korku bende hep var. 3 aylık bebeğim kalbi durması sonucu karnımda öldü ki hiç belirti yoktu muayne sırasında öğrendim. Hergün ultrasona giresim var üzme kendini hep dua edelim Rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın