Kızlar merhaba, 32 haftalık hamileyim düğün için İstanbul'dan Antep'e gitmem lazım. Doktora sordum her 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaparsan birşey olmaz dedi ama sürekli oturursan pıhtı atması olur dedi korktum açıkçası. Ben yinede sizlere de sormak istedim tecrübeli birileri vardır diye.
Kızlar merhaba, 32 haftalık hamileyim düğün için İstanbul'dan Antep'e gitmem lazım. Doktora sordum her 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaparsan birşey olmaz dedi ama sürekli oturursan pıhtı atması olur dedi korktum açıkçası. Ben yinede sizlere de sormak istedim tecrübeli birileri vardır diye.
32. Haftada yolculuk yaptım annemlerin yanına şehir dışına gittim 8 saatlik yola 35. Haftada döndüm 3 gün sonra doğurdum dikkat edin mecburluğunuz yoksa yapmayın derim
32. Haftada yolculuk yaptım annemlerin yanına şehir dışına gittim 8 saatlik yola 35. Haftada döndüm 3 gün sonra doğurdum dikkat edin mecburluğunuz yoksa yapmayın derim
35. Hafta 8 ay 3 haftalık oluyo sanırım. O aylarda doğum aslında normal gibi. Ben gidersem 33. Haftalıkken geri dönücem. Tabi yinede hiç belli olmuyo bu işler ne yazık ki
Hamileyken defalarca İstanbul-Antep yolculuğu yaptım. Bir kere arabayla, gerisi hep uçakla. Uçak dururken karayolu seçeneğini düşünmeyin bile, canınıza yazık. Uçuş toplam 1 saat 20 dakika sürüyor. Havaalanına git gel, orada bekle vs. benim maksimum dört-beş saatime mal olurdu.
Benim gebeligimde bir problem yoktu. Doktor bir sakınca görmedi uçakla seyahatimde. Tabi ne kadar suruyor falan sordu. Ama sizin bir problem varsa doktorun dedigini dikkate alın.
Zaten 3-4 saate bir durursunuz yolda. İhtiyaç molası,yemek için falan. Bence bir sorun olmaz ya. Kendini o sekilde korkutup strese girme :)