• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yolculuk...

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
8 haftalık hamileyim ve yeni evliyim dugunumuz olduktan sonra gebe oldugumu öğrendim ve bursaya aileme el öpmeye gidemedik eşimle. zaten düşük riskim de var ama suan gayet iyim kahverengi lekelenmeler kesildi. aralıkta gitmeyi düşünüyoruz ama doktoruma daha sormadım yyolculuk tehlikeli mi diye aslında gitmek istiyorum size sormak istedim aranizda varmi gebelikte yolculuk eden yardımcı olun kizlaar.

8 haftalık hamileyim ve yeni evliyim dugunumuz olduktan sonra gebe oldugumu öğrendim ve bursaya aileme el öpmeye gidemedik eşimle. zaten düşük riskim de var ama suan gayet iyim kahverengi lekelenmeler kesildi. aralıkta gitmeyi düşünüyoruz ama doktoruma daha sormadım yyolculuk tehlikeli mi diye aslında gitmek istiyorum size sormak istedim aranizda varmi gebelikte yolculuk eden yardımcı olun kizlaar.
yorucu oluyor ama değişiklik iyidir

Kac saat yol gideceksinjz buna bagli ben ailemden 12 13 saat uzaklikta yasiyorum doktorum bana sorun yok 2 saatte bir mola verip yuru biraz demisti bizde esimle öyle yaptik hatta yolu ikiye bölduk 7 saat yol gittiktek sonra ortada bi sehirde konakladik ertesi gun yola devam ettik öyle yaptigimiz icin cok yorulmadik.

Back
X