- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
Merhaba arkadaşlar. Ben 26 haftalık hamileyim. Benimde eşimin de ailesi farklı şehirde. Benimkiler 5, eşiminkiler 8 saat uzaklıkta. En son ikisine de kurban bayramında gittik. Üç ay oldu yani. Normalde ailelerimizin yanına üç ayda bir gidiyorduk. Ancak şuan benim sürekli bir rahatsızlığım çıkıyor. Gebelik şekeri çıktı, amniyon suyu fazlalığı çıktı. Hergün ya başım ağrıyor ya belim ağrıyor hep bir şey oluyor. Bundan önce üç hafta boyunca sürekli olarak kalçamdan ayağıma kadar inen bir ağrım vardı kendiliğinden geçti çok şükür. Kısacası çok zorunlu olmadığı sürece yolculuk yapabilecek durumda değilim daha doğrusu yaparım ama çok zor olur mahvolurum. Birde farklı bir şehre taşınma durumumuz var ( o zorunlu yolculuk tabi ) ve şuanki evimizde eşyalarımızı toplamaya başladık yavaş yavaş. Tüm bu durumlar varken sizce aile ziyareti nasıl yapılmalı? Siz hamileliğinizde nasıl yaptınız? Aileleri siz çağırın derseniz benim ailem gelir ancak eşimin anne babası yaşlı yolculuğa pek gelemiyorlar. Doğumada daha uç ay var ne yapılmalı sizce? Birde eşim beni yalnız bırakıp giderse bu ne kadar doğru Eşiniz böyle bir şey söylese ne tepki verirsiniz?
Son düzenleme: