hamilelikten çok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1111
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
96
Bursa
4yıllık evliyim hiç bebek düşünmedik yine de düşünmezdik ama bilirsiniz eş dost çevre yaştır falan derken bebek konusunda çok da istekli olmadan ilk kez korunmasız beraber olduk ve aynı ay hamileydim.bebek bir aylıkken düşük oldu.duygusal ve fiziksel bağlamda pek sorun yaşamadım.sonra sitede hamilelikle ilgili yazıları okudum.bu hamilelik ne zor işmiş her gün her an bişeyler olacakmış gibi diken üstünde tam 9 ay kolay değil.

kendini hazır hissetmiyorsan bence bebek düşünme
çevreede kim ne derse desinn kulaklarını kapat
onlarmı büyütecek canımm
zaten ilk bebegin olsun arkasındann 2.yi nezaman yapacakasın arası geçmesin hemen yap derler
sen ve eşin nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın bencee

bekara ne zaman evlenicen
evliye ne zaman çocuk yapacan
çocukluya diğerini ne zaman yapacan
alır başını gider haklısın

arkadaşım ben de 3 melek annesiyim o kadar zor şeyler yaşadım ve yıprandım ki ben de çoooooookkk korkuyorum ve artık bebek kaybetmek istemiyorum
bu korkuyu yaşayan bilir

bencede sen kendini ne zman hazır hissedersen o zman bebek düşün tekrardan dışardan gelen her lafa kulaklarını tıka.bende bir melek annesiyim 9aylıkken karnımda bebeğim öldü.inan hiç kolay birdurum değil ve o yüzden hamilelik geçirmek istiyorsan da kafan rahat olsun ve hiç stres yapma kendin istediğin için yap bebeğini başkaları istiyor diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…