Hamilelikten dolayi benmi abartiyorum ?

Yuh diyesim geldi esine !! Sukur canim ya farkindayim benden beterleri oldugunun

Bi de bi ay erken dogurup gelmisim bi sene arayla ust uste sezaryen olmusum o riskleri atlatmisim dusun adam karim iyi bebegim kuveze girmedi filan diye sukretcegi yerde nabti?Gitti babama sikayet etti karilik yapmiyo diye .

Cok sukur ! Daralmanizi cok iyi anliyorum bide yanindaydik diye kendi kendilerini avutuyorlardir simdi

Benim hamileligimin son haftalarinda annem ve kv yanimdaydi. 3 hafta boyunca birde onlara bakmam gerekti. Tabi ben kendim kasiniyodum. Ama kv veya kim gelirse yanina senin yukunu artirmaktan baska birsey degil bence. Tabiki eninde sonunda gelecekler ve o kacinilmaz günler yasanacak:)

Bnimkide karnimdayken sormazdilar .dogumuma bi haftakala evim insaataydi onu tek basima temzlemeye geldim ne kndisi nede kizlari gelmedi.simdide pesimi birakmislar dha dogrusu torunlarinin.evime cocugm yokken 1 yil icinde 2 yada uckez gelen insanlar suan evimden cikmiyolar

Cok sukur ! Daralmanizi cok iyi anliyorum bide yanindaydik diye kendi kendilerini avutuyorlardir simdi
Aynen öyle bide çocuklarımın 40 nı çıkarmışlar uykusuzluk tan agladıgımı biliyorum lohusasın ya duygusalsın dediler üstelik sezeryanlıydım nargozuda çok vermişler korkunç baş ağrılarım var serumlarla ayaktayım keşke gitselerdide ben kendime baksaydım..bazen çocuk istiyorum yeminle gene gelirler diye vazgeciyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…