Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?