• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikten dolayı yanlış mı anlıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
para karşılığı satma niyetinde torunu galiba bana öyle geldi .cahil falan değil bildiğin şeref yoksunu denir ona. gelini çok sessiz görmüşler nasıl menfaat elde ederim derdine düşmüşler
Para değil ki, bedavaya verdirmeye çalışırlardı.
Allah aşkına 16 haftalık bebek aldırılabilirmiş gibi sanki, rüyasında 'Aldırma bebeği bana ver' diyormuş haspa...
Ay yine sinirlendim !

Para değil ki, bedavaya verdirmeye çalışırlardı.
Allah aşkına 16 haftalık bebek aldırılabilirmiş gibi sanki, rüyasında 'Aldırma bebeği bana ver' diyormuş haspa...
Ay yine sinirlendim !
sinirlenilmiycek gibi değil zaten ,koca nın sessizliğine mi kızarsın,kp in gelinin orasına kadar müdahale etmesine mi kızarsın, kaynanayımı gebertirsin... neyse ya

Bebeği yapan da benim bakacak olan da sananeyy?
Çocuk esirgeme kurumu musunuz çoluğu çocuğu vereceksiniz evladı olmayanlara..
Nasıl bir zihniyettir bu Allah aşkına.. Çıkar sesini cazgırlık yap azıcık böyle kv ye böyle gelin diye

eşim çok sinirlendi zaten, istersek üçüncüyü de yaparız onlara ne filan diyor.o da konuşmaya çalışmış annesiyle ona da bağırıp çağırmış azarlamış, dinlemek istememiş.

boyle anne olmaz olsun zaten..
kesin kopartin baginizi,gorusmeyin..
kara cahil vicdansiz insanlar ya..
sakin sakin bebeginizi vermeyin nolur..sakin..

bu nasil bi hadsizliktir ya..yoluna yapiyolar kaynananin bagirip cagirmasi da suc bastirmak..kocasinin babasi kim oluyo ki senn bu kadar ozeline karisabiliyo..kesinlikle yanlis anlamiyosun canim bunlar niyeti bozmus..arana mesafe koy..sennle boyle bi konuyu ima etseler bile ver agizlarinin payini..

Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
Kv ve kp densizlermis . Kimi irgalar yaa sen dogurursun buyutursun. Ayrica 16 haftalikken ogrendij derken çok komik geldi 4 aylikken mi öğrendiniz yahu ;) hayirli olsunnn

sizin evi üretim çiftliği falan sanıyorlar sanırım.. doğurup doğurup dağıtacaksınız diye ümit ettiyse demek çatlak kayınvaliden..

hata sizde, yüzde yüz sizde.. çok yumuşak yüzlüsünüz.. hep diyorum ya, hadsize haddini bildirmek fukarayı giydirmek gibidir.. öyle bir bozarsınız ki ne evinize adım atabilir ne de çocuklarınıza dokunabilir, hadsiz!
çok istiyorsa kendi doğursun dağıtsın etrafa embesil..

Arkadaşlar benim 17 aylık bir bebeğim var ve şuanda da 6 aylık hamileyim.ikinci hamileliğim süpriz oldu aslında bebek karnımda 16 haftalıkken öğrendim.eşimin ailesi bunu duyduktan sonra çok mutsuz oldular.zaten kayınvalidem sürekli tüplerini bağlat diyordu ilk gebeliğimde.bu hamileliğimde de kayınpeder eve geldiğinde aynı şeyi ima etti.buna kesin bir çözüm bulun artık falan diyerek konuştu ki o bir erkek bu tarz şeyleri benimle konuşması benim çok garibime gidiyor.daha sonra size zor olacak nasıl bakacaksınız falan filan konuşup duruyorlar.en son kayınvalidem eşimi aradı aslında beni aramış önce ama telim kapalı olduğundan eşimi aradı bende lavabodaydım o sırada konuşmaları duydum.eşimin 50 yaşında bir kuzeni var hiç çocuğu yok evlenip boşanmış geçenlerde bir kadınla evlenmiş.kadının iki çocuğu varmış ama annesine bırakıp gelmiş çocuklarını.şimdi eşimin kuzeninden hamile kalmaya çalışıyormuş ama bir türlü kısmet olmamış.ben kadını bir kez gördüm ömrümde.kaynanamla birlikte telofon açmışlar.güya kadın rüya görmüş, ben diyormuşum ki ben bu bebeğe bakamam filan diyormuşum kadında sen aldırma sakın bebeği bana ver ben bakayım diyormuş.eşim çok sinirlendi aslında çünkü daha önce bunlar bizden bebeği istemeye kalkarlar filan demişti.üstüne birde böyle olunca sinirlerim bozuldu.kaynanama işin aslını sormaya çalışıyoruz bağırıp çağırıyor, bu konuyu konuşmak istemiyorum falan diye sinirli sinirli tavırlar takınıyor.karnımdaki bebeğime göz koymuş olabilecekleri düşüncesi inanın beni çok rahatsız etti.lütfen objektif fikirlerinizi bekliyorum.bana ima ettikleri şey bebeğimi kadına vermem mi?
Gerizekalımı bu insanlar yaa sakın ama sakın böyle beyinsizlerin cahilce laflarına gelme ne biçim insanlar bunlar be niçin bu kadar sıkıntı çekeceksiniz canım millet askeri ücretle bütün sülalesini geçindiriyor ben olsam gider evlere temizlik yaparım paramı kazanırım ama yawrumu hiç kimseye vermem kusura bakma ama senin o kayınvalideni tanıyor olsaydım onu bir kaşık suda boğardım bu ne cürrek bu ne haddini bilmezlik hangi mantıkla böyle bir şey söylüyor cani kadın

Ya ben bi yaşıma daha girdim bu ne bee. Doğumda kesinlikle yanınızda birisi olsun anneniz kardeşiniz vs. Gerçekten o an bi sahtekarlık yapıp bebeğinizden sizi ayırabilirler. Bunu konuşmaya cesaret eden yapmaya da cesaret eder gibi geldi bana allah korusun. Kayınvalidenizle bile mesafeli olun bence bu düşündükleri bile insanlık dışı.

Cocuklara onlar mi bakacak , neden bu kadar söz sahibi hissediyorlar kendilerini?
hayır çocuklara doğumda aldıkları bir kıyafetten başka bir şeyleri olmadı.ben kendim çalışıyorum zaten eşimle boşanmış bile olsam çocuklarıma bakabilirim ki çalışmıyor bile olsaydım gider bulaşık yıkar gene bakardım.benim yetişme tarzımda çocuk vermek diye bir şey yok.şoka girdim zaten.

Arkadaşlar hepinize destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.bazı arkadaşlar haklı olarak sessiz kalmama kızmışlar.ama inanın ilk başlarda çok sesimi çıkarıyordum.bir durumu öyle sinsice benim aleyhime çeviriyorlar ki bende yıldım sanırım.evliliğin başından beri ne fevriliğim ne sürekli yanlış anlayan hastalıklı insan oluşum kaldı.mesela ben açık açık sen benim bebeğime göz koydun desem kayınvalide çıngarı çıkarıyor.vay efendim o kadın seni düşünmüş merak etmiş sadece rüya görmüş sen ne art niyetli kadınsın diye başlıyor.insan her şeye böyle tepki göstermez ne biçim insansın filan diyor.başından beri eşimde sürekli anne babasını yanlış anladığımı benim fesat olduğumu söylüyordu.son zaman eşimde değişti artık bana böyle söylememeye çalışıyor ama.bu konuda bugün yine söylendim.annesinin saf bir yapısı olduğunu kadında rüya gördüm deyince inandığını tüm suçun o kadında olduğunu ailesinin beni çok sevdiklerini filan iddia ediyor.şimdi ısrarla annenle konuşmuş o kadın filan desem ya gene suçlu ben olacağım hasta kişilikli olacağım veya annesini arayıp bir şeyler söyleyecek anneside ağlayacak telde eşim gene beni suçlu bulacak içten içe bunların hiçbiri olmasa ailesiyle bağlarını tamamen koparacak ben ara bozan gelin olarak ortada kalacağım.yani aslında sakin değil çok öfkeliyim ama kendimi çaresiz hissediyorum.birde salak gibi oldum gerçekten basit densiz bir rüya mı diye saçma bir fikre kapılıyorum ara ara.abartıyormuyum diye düşünüyorum.ama sizlerde aynı tepkiyi verdiğinize göre sanırım yanlış düşünmedim söylenen şey hakkında.

Yok yanlis falan anlamamissiniz
Gayet dogru anlamissiniz
Agizlarinin payini verin manyak mi bunlar yaa
Aynisini kuzenimide yapacaklardi amcam istemedi neymus 3. Kizmista . nefret ediyorum boyle ailelerden...

Tüplerimi bağlatma konusunda da eşim cevabını versin diye bekliyorum ama hiç o cevap verilmiyor.hep aman onlar yaşlı insanlar, onların kötü niyeti yok öyle görmüşler, şimdi bir şey dersem annem ağlar, senin yanında konuşursam rencide olur falan diyor.ama ne hikmetse benden ayrıkta konuşmuyor herhalde ya da annesine söz geçiremiyor konuştum bu konuda dediği halde hem kaynana gene aynı tüp mevzunu konuşabiliyor hemde level atlamışlar kayınpeder aynı muhabbeti yapabiliyor.bende salak gibi baskıya gelip doktora bağlatmak istediğimi söylüyorum asıl hata bende aslında.ama doktorumla ilk görüşmemde bu kararımı iptal edeceğim.aklımı başıma getirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Sen neden tüplerini bağlatıyormuşsun,kıymetli oğullarına vazektomi yaptır deseler ya.
geçende aynısını eşime dedim.ya neden ben bağlatıyorum ki tüplerimi sen kendini kısırlaştırabilirsin bence çok istiyorlarsa diye :) ama işte olmaz onların oğulları yarın başkasıyla falan evlenmek isterse ne olacak? hadi hiçbir şey olmasa kendini erkek gibi hissetmeyebilir benim ne hissettiğim kimin umurunda.Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar özelime girilmemiş böyle marjinal söylemler işitmemiştim.

geçende aynısını eşime dedim.ya neden ben bağlatıyorum ki tüplerimi sen kendini kısırlaştırabilirsin bence çok istiyorlarsa diye :) ama işte olmaz onların oğulları yarın başkasıyla falan evlenmek isterse ne olacak? hadi hiçbir şey olmasa kendini erkek gibi hissetmeyebilir benim ne hissettiğim kimin umurunda.Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar özelime girilmemiş böyle marjinal söylemler işitmemiştim.
Hamileliğinde seni bu kadar fütursuzca üzebiliyorlarsa inan lohusalığını kabusa çevireceklerdir.uygun bir dille açık açık söyle.baktın olmuyor eşine karşı hamileliğini kullan.naz niyaz biraz cilve biraz da gözyaşı ile süsle ki eşin biraz vicdan yapsın :)) boş yere tartışıp da bebeğini de kendini de germe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X