Hamilelikten mi eşimin öküzlüğü mü

bu konuşmayı hamile kalmadan önce yapmalıydın. eşinin düşüncelerini bilseydin belki hamile kalmaktan vazgeçerdin. ben pek öküzlük görmedim

Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki

Kocaniz neden surekli uyuyor ? Kocanizin bir isi yok mu ?

Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Plansız hamilelik mi?

Anlatmak istediğinizi itici bir tavırla anlatmışsınız da ondan dırdır demiş. Kim olsa "seni idare ediyorum, ama bundan sonra kendi rahatından önce bizi düşünmelisin" gibi laflara kızar. Derdinizi düzgün ve insanı sinirlendirmeyecek laflarla anlatmalısınız. Sadece kocaya ve hamileyken vs değil, hayatın her anında herkese karşı. Ben şu anlattığınız kadarında problemi hamilelikte değil ama sizde buldum.

Dusuncenizde çok haklısınız tabi ki eşiniz artik sorumluluğunun ikiye katlandığını bilmeli.
Fakat bunu çok erken dile getirmissiniz bence . Ben hamile oldugumu öğrendiğimde eşimle bak artik sorumlulukların artıyor benden çok bişey bekleme falan filan gibi konuşmak hiç aklima gelmedi .
Ayy çocuğumuz oluyor bizi daha da bağlayan bir can doğacak kız mi olacak erkek mi bilmem ne hayalllerle tıka basa dolu konuşmalar olmuştu ..
Açıkçası ben de eşime daha bismillah hamileyim deyip direk ciddiyete bağlayıp bak artik sorumlulukların daha da çok herşeyi benden bekleme vs gibi konussam eşim bana yahu dur bi sevinelim hele diye sasirirdi.
Eşiniz haksız ama siz de haklı değilsiniz bence ....

Ahhh bu erkekler....
Bebegini saglikla kucagina alirsin inşallah
Allah yavrularina ömür versin...

esin gece calistigi icinmi gunduz uyuyor.
boyle bir habrin ustine geri yatip uyyan oglenlere kadar kalkmayan es beni yeterince deli eder zaten, birda ustune o laf.
okuzluk esinde evt, haklisin.
Allah saglicakla kucagina almani nasip etsin ins.

Back
X