Hamilelikten mi eşimin öküzlüğü mü

Elbette eşine ihtiyacın olacak her anlamda.. Tek çocukla bile çok zor tek başına tüm yükü almak,sen bide onu idare ediyorsun.. Çocuğa mı bakacaksın eve mi bakacaksın yoksa kocana mı ? Tüm yükü alan kadınların yorgunluktan eşe ve çocuğa olması gereken ilgiyi veremediğini düşünüyorum. Yorgun mutsuz kadın,mutsuz çocuk,mutsuz ilişki..
Adam yaymış kendini oyun oynuyor,kadın kendini paralıyor.. Sonra bide mutsuz oluyor bu tipler kaş göz oynamaya başlıyor.. Neler görüyorum işim gereği bi bilsen..
Tek çocuğum var haftaiçi yardımcım var ev işi ütü çamaşır hiçbirini bilmem bi haftasonu bizbize olalım diye izinli oluyor kadın yoruluyorum valla.. Çocuğa mı bakayım kahvaltı mı hazırlıyayım başka bişey mi yapayım şaşırıyorum kendimi..
Adama çocuk veriyosun dır dır yapma diyor.. Baba olmak istiyorsa o el girecek taşın altına..

Eşiniz o cümleyi kurmamalıydı hata etmiş ama asıl hata sizde bana göre.

Daha hamilelik haberini aldığınız gün, yüzyüze gelir gelmez bu istekleri sıralamak nasıl aklınıza geldi. Keşke daha olumlu daha güzel hayaller kursaydınız, bismillah yani... en baştan kötü olmuş, negatiflik olmuş

Allah yardımcın olsun böyle bir adamla işin zor ikinci çocuğu hiç yapmamalıydın hem iş hem ev bnmde düşüklerim oldu eşim normalde de yalvar yakar iş yapar hamileyken de üzdü beni aldırma lafını bile etti yaşlarımız 23 ramazndayız işten gelio uyuyo bn işten gel,iyorum çamasır yemek ütü bulaşık süpürge bıkıyorum bebek istediğim halde bu adamla riske alamıyorum beni anlamıo çıldırıp cıngarı basınca bi tek yardım edio ama bnde cıldırıorum resmen aglıyorum ona vuruyorummm sinirden beni bilerek kızdırıyor

Eşiniz o cümleyi kurmamalıydı hata etmiş ama asıl hata sizde bana göre.

Daha hamilelik haberini aldığınız gün, yüzyüze gelir gelmez bu istekleri sıralamak nasıl aklınıza geldi. Keşke daha olumlu daha güzel hayaller kursaydınız, bismillah yani... en baştan kötü olmuş, negatiflik olmuş

hakısınızda telefonla aramıs hiç tepki vermemiş öğlen gitmiş uyuyo var mı böle bişi mutlu olması gerekirken kadında doğal olarak savunma mekanizması yapmış

Hem çalış hem doğur hem çocuk bak hem yemek temizlik yap.ekonomik özgürlük bunun neresinde?çalışan bayan diye yırtınan erkeklerin ev işi yapmamasına sinir oluyorum

2 çocuk çok büyük sorumluluk. en doğru olanı demişsiniz. tavrınızı bozmayın da eşiniz az düzelsin.

Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Eşinin okuzlugu. Allah yardimcin olsun.

O
Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Ouzluk yapmis yani yapmicak sa uzerine duseni cocuguda yapmicakti

Tabii ki eşinin demesi hoş değil ama daha ilk günden iki çocuk zor işim daha zor olacak yardım etmelisin dersen o da doğurma o zaman der sanki yük olacakmış gibi anlatınca. Zaten sevinmiş tebrik etmiş sen bozulunca gönlünü de almış yardım eder tabii ki sizde istemesini bilin yaptırın çokta paralamayın kendinizi.

böle önemli bir haberi telefonla vererek birinci hatayı yapmıssın. yüzyüze söleseydın gerçek tepkisini görebilirdin. iki 'şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim' bu cümleylede eşine bildiğin kavga davetiyesi çıkartmışsın. eşinin bu cümleden anladığı sen kendi rahatını düşünüyrsun. ben seni idare ediyorum falan yani. cümle seçerken daha dikkatli olmalısın.

Esin okuzmus evet
Ama sen de dakika bir gol bir hemen ataga gecmissin,gerek yok. Esin yardim etmeyecek bir insansa zaten hamile kalmadan once hir defa daha dusunmeliydin. Yok hamilelige karar verdiysen de ilk gunden atarin geregi yok.

Bu arada adam neden bu kadar cok uyuyor,halde hamallik yapiyor sanki goren de oyle zanneder

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Eşten destek beklemenin bir aylığı dokuz aylığı mı olur. Hatta hamile olmaya bile gerek var mı? Hayat müşterek değil mi? Konu sahibi muhtemelen ilk hamileliğinde yaşadığı sıkıntıları hatırlamış, tedirgin olmuş ve eşinden yardım beklediğini belirtmiş. Eşinin cevabı ise kabaca. Tamam canım, elimden geleni yapacağım dese ne olurdu sanki.
Ama hep kadınlar adap bilmeli değil mi?

yüzyüze söylemeliydin eşine
ilk günden sık boğaz etme erkekler gelemiyor
daha önünce kocaman 8 ay vardı ne acelen vardı kız :)

Bilmiyorum belki yolun başında tavrını görüp ona göre hareket etmek istedim belki iki tane güzel söz duymak ama olmadı şu an içim çok kırgın ilk hamileliğimde yaşadığım coşku ve heyecan yok hakkımızda hayırlısı olsun

yüzyüze söylemeliydin eşine
ilk günden sık boğaz etme erkekler gelemiyor
daha önünde kocaman 8 ay vardı ne acelen vardı kız :)

Bi konu açılınca koşa koşa eski mesajları okuyup " konu sahibi kimmiş, ne dertleri varmış, dur bakıyım onu nerden vurabilirim? Neyi kullanarak azarlayabilirim? " düşncesiyle davranarak yapılan yorumları anlayamıyorum. Yahu banane bu kadın o adama ikinciyi mi doğuruyormuş yoksa üçüncüyü mü, niye doğuruyormuş... Ayol o adamla o evde yaşayan bizzat kendisi, böyle uygun görmüş bi bebek daha olmuş. Kadın bu adama bi bebek daha yaptım sizce doğru mu diye sorsa hadi diyeceğim, haklı yorumlar. Ki çocuk biri için yapılmaz. Dünyaya gelmesi gerekiyorsa gelir o çocuk. Kimse engel olamaz, çok istediğimiz halde olduramadığımız gibi... Bir de şu örneği vereyim. Ablam kocasıyla ilk günden itibaren sorunlu bir evlilik yaşadı ve 10 yılın sonunda ayrıldı. 2 çocukla. İlk çocuk bi iyi bi kötü ama sevgi olan bir ortamda geldi dünyaya. 2. Çocuk kocanın hilesiyle ( prezervatifi delmesi sonucu) oldu. Şimdi ablam 2. Evladımı iyiki doğurmuşum diyor. Abi kardeş birbirlerine o kadar destek oldular ki.. İlerde babaları veya anneleri veya her ikisi de ( ki annelerinin hiç niyeti yok) evlenip başka çocukları olsa bile kendi kanlarından, sırtlarını dayıyacakları, destek olacakları bir kardeşleri olacak. Onun için evlilikte yolunda gitmeyen birşeyler varsa bile o evladın yalnız bırakılmaması taraftarıyım. Tabi bunu kaldıramayacak örnekler olabilir.

Sen doğuracak ve büyüteceksin.Tabi ki sevinir.Sen de yardım edecen deyince anında yan gelmiş paşaya.
Yardım falan etmeyecek beklemeyin.
Kabul etmiyorsanız bu durumu edin,çünkü yardım yok.Saklamamış adam,dürüst olmuş.

Ben aynı konuşmayı yaptigimda eşi m tamam yardimci olcam dedi. Yapacağından değil sadece konu uzamasın diye tamam diyo böyle şeylere. Erkekler hep aynı.

Back
X