hamileliliğin son aylarında gögüs ucu kremi kullanan varmı....

gul1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
1.520
174
163
41
Diğer
mrb arkadaslar ben 27 haftalık hamileyim ve gögsünde agrı ve ucunda yara gibi soyulmaya başladı dün dr görüştüm ve krem kullanmaya başlamm gerektiğini söyledi yoksa bebegim doğdugunda emzirmm çok zor olurmus aynı sorunu yaşayan anne adayları var mı...

benimde o haftalarda gögsümden bölee sarı bi su gelmişti sıkmadgım halde sütyenime geliodu şimdi geçti ama agrı acı olmadı.

31 haftadayım geçio sonraları bence kimyasal hiçbişey kullanma şimdilik bi hemşire arkadaşım sıkma dedi dktora sordum oda aynısını söledi erken dogumu tetikliomuş sıkıp oynamak.

Sıkmayın, süt erken gelebilir. Şanslısınız aslında doğumdan sonra süt gelmedi derdiniz olmayacak. Krem oalrak Lansinoh ya da Pürelan kullanabilrisiniz. Emzirmeye başlayınca ilk haftalar kullanacaksınız zaten yara olmasın diye. İçeriği zararlı değil. Emzirirken kremi silmeden bebek emzirebileceğiniz türden doğal kremler bunlar. İkisinin içeriği de aynı.

28.hafta itibariyle sürülmesi gerekiyormuş ben bu hafta başladım sürmeye.ben de bir sorun yok sadece bazı bazı sütyenime kahverengi bi lekelenme olabiliyo.
şimdi sürülmesi doğumdan sonra olusacak yarayı engelliyormuş
ben lansolin kullanmaya başladım ayrıca kimyasal değil bu ürün.ve tecrübelilerin tavsiye ettikleri hep bu üründü araştırarak aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…