Hamilelilik ilk haflarinda bilmeden ilaç kullananlar

Misrikizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
65
28
3
Arkadaslar merhaba yeni katildim araniza ama uzun zamandir formu takip edenlerdenimbenim size sormak istedigim birsey var.hamile olma ihtimalim var ve ben budonemde migren ilaci kullandim hemen hemen hergun bu ay hergun agridi .ilk iki haftasinda bebekolusum asamasinda malum zarar gormusmudur.bir hafta sonra gel dedi doktor hamileligin netligi icin.lutfen yardim edin

canım ilk zamanlarda bilmeden içilen ilaçlar zarar vermiyor diye biliyorum ben, gönlünü ferah tut. Ama dr gidene kadar içme istersen bir daha.

bnd
bende Kulak agrısı yuzunden damlalar antıbıyotıkler kullandım durdum ve hamılelıgımde ustune gorme denen seyı de yasadıgımdan hamıle oldugumu da bılmıyordum yanı baya uzun sure ılc kullanndım
sımdılık bır sıkıntımız yok ama arastırdıgım kadarıyla ılk zamanlar kullanılanlar cok sıkıntı yasatmıyormus ıcını ferah tut bencede

Hamile oldugumu bilmiyordum boyun duzlesmesi vardi tedavi gordum kas gevseticiden tut agri kesici hap krem ikiser kutu bitirdim hemde ustune idrar yolu enfeksiyonu yine antibiyotik falan bunlar yetmedi bana bide yolun ortasinda yüz ustu kaldirimdan yere yapıştımustune adet gormustum hamileymisim megerse Allah korudu simdi dort yaşında masallah

Migrenim bir suredir normaldi ama simdi agri hergun oldu hergun almak dirumundsa kaldim umarim hamileysemde birsey olmaz cok tesekkur ederim inanin icim rahatladi

Oy kuzucuk dort yasinda oylemi insallah benimde olur saglicaklaaaa olsun buyusun herkesinki insallah

Misrikizi adetin 1. Gununden 31. Gunune kadar alinan ilaclar ya hep, ya hic kurali diye bir durum var oyle etki eder... yani bebek ya saglikli bir sekilde kalir yada etkilendiyse kendiliginden dusuk olur adet oldum sanarsin gider... ama 31. Gunden 72. Gune kadar alinan kimyasallar bebegin gelisimine etki eder...

İnsallah kalirrrrr cok istiyorum saglikla olsun tabi

Bende bilmeden tarlusal kullanmistim. Dr, ilk haftalarda kullanilan ilaclar etki etmiyor bebegin dusmesine demisti.
Arkadasimda haberi yok iken depresyon ilaclari iciyordu ALLAHA hamd olsun saglikli bir bebegi oldu.

Kızlar bogazlarim çok sis.Bende OROHEKS sprey kullanıyorum. Bir zararı olurmu. Doktora soylemeyide unuttum dün ya ;/

Ben 20lik dişimden ameliyat oldum röntgen vs de oldu. Ardından ağır antibiyotik ve ağrıkesici kullandım. daha sonra öğrendim hamile olduğumu doktora hemen sordum o da hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Siz de bir doktorunuzla görüşün derim bir sıkıntı olmaz diye duymuştum hep. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..

2 - 4 hafta arasi koruma haftasi bisey olsa duserdi dusmediyse saglikli gebelikdir diye biliyorum ben

bisi olmaz sagliksiz bebekler dusuyor aslinda saglikli tutunan bebege hic bisi olmaz . Ben hamile oldugumu bilmiordum supriz oldu zaten 2 gin oncesinde alkol aldim ama ne bilcen iste cok sukur iyi bebisim oyle her seyi kafana takma ilk gunlerden olumlu dusun guZel olur.

Haklisin iyi dusuneyim iyi olsun:)

Haklisin iyi dusuneyim iyi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…