Akıntı uzuyo mu canım yoksa katı ve uzamıyor muİyi geceler herkese benim de adetime 5 gün var hiçbir belirti yok kasıklarımda batma beyaz losyon tarzı akıntım ve göğüslerimde dolgunduk var sizce test yapmalı mıyım
Ve bence adet gününde yap testi..İyi geceler herkese benim de adetime 5 gün var hiçbir belirti yok kasıklarımda batma beyaz losyon tarzı akıntım ve göğüslerimde dolgunduk var sizce test yapmalı mıyım
Hiç sorma canım benim içim de gidiyor testi yapmak için ama bir yandan da yine aynı sonucu görmekten korkuyorumBeklemek çok zor
Amin inşallahAllah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Yaniii ne oluyoo merak ettımmmmmmmm :)))Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekliği çıktı
Hadı hayırlısı olsun sonucu bıldır cok gecmıs olsun gecen ay bendede ole oldu tamamen aynısı allah hepımıze nasıp etsınAdetime üç gün var beta hcg pozitif ama adet olcakmışım gibi ağrım ve kasıklarımda batma var akıntı dünden beri var ve idrar a çıkma sayım arttı göğüslerimde aşırı hassas ve volüm olarak arttı ama beta hcg yükseliyo bugün yine baktırcam
Akıntı ne zaman başladı cnmAdetime üç gün var beta hcg pozitif ama adet olcakmışım gibi ağrım ve kasıklarımda batma var akıntı dünden beri var ve idrar a çıkma sayım arttı göğüslerimde aşırı hassas ve volüm olarak arttı ama beta hcg yükseliyo bugün yine baktırcam
Gebeliği engelleyen bir olaymış süt hormonlarim yuksekmis stresten çok olurmuş 3 gün sonra tekrar gdicm bakalmYaniii ne oluyoo merak ettımmmmmmmm :)))
Dün başladıAkıntı ne zaman başladı cnm
Valla bende az. Once arkdasa onu solemıstım benımde gecen ay senın gıbı olmustu agrılar bulantım vs. Evde yaptıgım test pozıtıf kan testım negatıf cıktı moralını bozmak gıbı olmasında. Suan bende ne durumdayom bılmıyorum yıne bı test yapacagım kısa zaman sonra zaten adetıne az kalmıs orata cıkar bıraz sabır gerek :)
Olabilir cnm benimde belimin tam ortasi agridi yumurtlamadan snra. Adete bikac gun kala da bobreklerimi usutmusum gibi bosluklarimda agri oldu. Cuma gunu de hamile oldugumu ogrendim.ama tek basina bi belirtiye takilma olmama ihtimalinide dusun uzulmemek icin.benim gecen ay kasiklarim karnim belim agridi kesin oldu dedim ardindan hastalandim bu ay yine agrilar basladi umursamadim son gunlerde goguslerimde degismeye baslaynca anladim biseyler oldugunu.Kızlar yumurtlama üzerinden 5 gün geçti ama dünden beri feci şekilde belimin hemen üstünde sırt kısmımda ağrı var hareketle artıyor dinlenmekle azalıyor gebelik belirtisi olma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?