Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

İyi geceler herkese benim de adetime 5 gün var hiçbir belirti yok kasıklarımda batma beyaz losyon tarzı akıntım ve göğüslerimde dolgunduk var sizce test yapmalı mıyım

İyi geceler herkese benim de adetime 5 gün var hiçbir belirti yok kasıklarımda batma beyaz losyon tarzı akıntım ve göğüslerimde dolgunduk var sizce test yapmalı mıyım
Akıntı uzuyo mu canım yoksa katı ve uzamıyor mu

Krem gibi aynı kokusuz yumurtlama dönemindeki akıntı gibi uzamıyo anlam veremedim

Okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisinde ki akıntı hafif şeffaf olur.. kokusuz olması iyiye işaret ama beyaz losyon gibi akıntı bende de var ama mantar yüzünden..

Merhaba kızlar bugün hastaneye gittim hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekliği çıktı

Adetime üç gün var beta hcg pozitif ama adet olcakmışım gibi ağrım ve kasıklarımda batma var akıntı dünden beri var ve idrar a çıkma sayım arttı göğüslerimde aşırı hassas ve volüm olarak arttı ama beta hcg yükseliyo bugün yine baktırcam

Hadı hayırlısı olsun sonucu bıldır cok gecmıs olsun gecen ay bendede ole oldu tamamen aynısı allah hepımıze nasıp etsın

Akıntı ne zaman başladı cnm

Adetim 22 kasımdı ama 18 inde oldu maalesef

Hanımlar merhaba bende cuma günü dr gittim yine çok başım ağrıdı neyse işte dr test yaptı negatif henüz adet olmadım ama sizce adete 3gün kala test kesin sonuç verir mi

Kızlar yumurtlama üzerinden 5 gün geçti ama dünden beri feci şekilde belimin hemen üstünde sırt kısmımda ağrı var hareketle artıyor dinlenmekle azalıyor gebelik belirtisi olma ihtimali var mı

Kızlar yumurtlama üzerinden 5 gün geçti ama dünden beri feci şekilde belimin hemen üstünde sırt kısmımda ağrı var hareketle artıyor dinlenmekle azalıyor gebelik belirtisi olma ihtimali var mı
Olabilir cnm benimde belimin tam ortasi agridi yumurtlamadan snra. Adete bikac gun kala da bobreklerimi usutmusum gibi bosluklarimda agri oldu. Cuma gunu de hamile oldugumu ogrendim.ama tek basina bi belirtiye takilma olmama ihtimalinide dusun uzulmemek icin.benim gecen ay kasiklarim karnim belim agridi kesin oldu dedim ardindan hastalandim bu ay yine agrilar basladi umursamadim son gunlerde goguslerimde degismeye baslaynca anladim biseyler oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…