Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

Bn okuduğum kadarıyla kan testi doğru sonuç veriyor tabi geç döllenme olmazsa gönlünü ferah tut:)

Kızlar ben de pkoyum ama yine de ortama 30 gün adet döngüm. Bugün. 3 gün geçti. Akıntım var baya. Tabiiki göğüs hassasiyetim de var. Sol kasığımın üstü de ara ara batıyo gıcık bi hissi var. Bunlar adet olma belirtilerim aynı zamanda. Kasık batması hariç.

Umarım hamileyimdir. 3 Aydır deniyoruz. Hiç test yapmadım bu ay beklicem sadece

Şuan gelen war gibi adet oluyorm sanki ama kırmızı degil

İll belirti kasikalrimda iğne şeklinde batmalar oldu.usuttum sandjm sonra köyü renk idrar ve aşırı halsizlik

Kızlar ya bat 23 kasım ama benim iki saattir adet sancısına benzer sancım var bugün balkon yıkadım üşütmüşolabilir miyim hamişler ve bilenler siz adet öncesi yaşadınız mı böyle bişey ?

-----''mrb. birşey sormak istiyorum . gece lavaboya kalkınca midem yanmaya başlıyor . sabahta mide yanması oluyor sizde oldum

olmadı canım herkesin belirtisi farklı ama dedıgım gıbı ben hıc belırtı yasamadım gogus buyumesı dışında..he bir de yüzümde sivilce çıkmıştı kocaman..

hamile bayanlar belirtiler içinde akıntınız limon sarısı mı krem rengi miydi?

Arkadaşlar çok tuvalete gidiyorsanız idrar yolu enfeksiyonu da olabilir dikkat edin

İnşallah olur çok sgol sen neaptin test yaptınmi hic
Yok ya bende yapmadım henuz ovılasyon gunumden 10 gun sonra yapcam yaklasık bes gun felan var test yapcam sımdı yapsamda erken olur bosa gıtmesın test Yapınca bıldırırm gecen ay benımde baya kasık agrım felan vardı hıc ole olmamıstım. Baya belırtılerım vardı anlayacagın testım pozıtıf cıktı. Kan aldırınca negatıff uzucu halıyle sımdıde yıne beklemedeyım tekrar test yapmayı dusunuyorum ıste hayırlısı olsun herseyın.

Valla bende az. Once arkdasa onu solemıstım benımde gecen ay senın gıbı olmustu agrılar bulantım vs. Evde yaptıgım test pozıtıf kan testım negatıf cıktı moralını bozmak gıbı olmasında. Suan bende ne durumdayom bılmıyorum yıne bı test yapacagım kısa zaman sonra zaten adetıne az kalmıs orata cıkar bıraz sabır gerek :)

Canım
olmadı canım herkesin belirtisi farklı ama dedıgım gıbı ben hıc belırtı yasamadım gogus buyumesı dışında..he bir de yüzümde sivilce çıkmıştı kocaman..
canım göğüs büyümesini tam olarak yumurtlamadan sonra kaçıncı gün hissettin?

Mrsbicak bendede aynı belırtıler var goguslerım baya sızlıyor bır hafta oldu ovilasyon biteli cok erken oldugunu dusunuyorum ama gecen ayda bole oldum testım pozıtıftı sevındım. Felan derken kanda negatıf cıktı kanamam oldu reglm gecmıstı yerlesme kanaması olabılır dıye dusundum doktrda randowmde var zaten sımdı beklemedeyım ama. Kısa zamanda yıne test yapacagom. Emın olmak ıcın ay beklemek daha zor ya gecen ay cok takıp edıp kafaya taktım belkı ondanmı bole. Agrılarımı hıssettımkı bılemıyorum. Ama suandada gogsum. Sızlıyor hepımız. Merak ıcın bıseyler soruyoz felanda. Sonc olarak hepımızın aklında deli sorular

Kız burda aşırı kafasına takıp hamile olanları da gördüm.. yani bence olacağı varsa olur.. ben de yumurtlamadan sonra çok araştırım bakıyorum ama kendime odaklanmamak için aşırı kıyaslama yapmıyorum benim bat çok az kaldı 4 gün.. göğüs çevrem ve uçları ağrıyor.. hafif kasıklarım da ağrıyor ama hamileliğe yorup kendimi üzmemek istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm negatifi görünce... bakalım nolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…