Bn okuduğum kadarıyla kan testi doğru sonuç veriyor tabi geç döllenme olmazsa gönlünü ferah tut:)Kızlar acil cevap verir misiniz ya şuan adet sancım gibi sancı var hafif birazda leke geldi ama adetime 5 gün var daha bide midem bulanıyor iki gün önce kan testim negatif çıktı kafam karışık şuan sizce hamile miyim ?
Cabim naptin var mi gelen giden☺ uyanmadan rüya gördüm çok düşündüm belki ondandır adet oluyorum annme anne adet oldum yine diyorum insllh tersine cikar
Göbek deki kaşıntı gebelik belirtsi mi ? Bu arada siz hamilemisniz hamile isenz allah bağışlasınİll belirti kasikalrimda iğne şeklinde batmalar oldu.usuttum sandjm sonra köyü renk idrar ve aşırı halsizlik
-----''mrb. birşey sormak istiyorum . gece lavaboya kalkınca midem yanmaya başlıyor . sabahta mide yanması oluyor sizde oldumbenım hala oluyor canım ama öyle şiddetli değil yanı sankı adet olacakmış gıbı oluyosun ama olmuyosun
-----''mrb. birşey sormak istiyorum . gece lavaboya kalkınca midem yanmaya başlıyor . sabahta mide yanması oluyor sizde oldum
Yok ya bende yapmadım henuz ovılasyon gunumden 10 gun sonra yapcam yaklasık bes gun felan var test yapcam sımdı yapsamda erken olur bosa gıtmesın test Yapınca bıldırırm gecen ay benımde baya kasık agrım felan vardı hıc ole olmamıstım. Baya belırtılerım vardı anlayacagın testım pozıtıf cıktı. Kan aldırınca negatıff uzucu halıyle sımdıde yıne beklemedeyım tekrar test yapmayı dusunuyorum ıste hayırlısı olsun herseyın.İnşallah olur çok sgol sen neaptin test yaptınmi hic
Valla bende az. Once arkdasa onu solemıstım benımde gecen ay senın gıbı olmustu agrılar bulantım vs. Evde yaptıgım test pozıtıf kan testım negatıf cıktı moralını bozmak gıbı olmasında. Suan bende ne durumdayom bılmıyorum yıne bı test yapacagım kısa zaman sonra zaten adetıne az kalmıs orata cıkar bıraz sabır gerek :)Kızlar acil cevap verir misiniz ya şuan adet sancım gibi sancı var hafif birazda leke geldi ama adetime 5 gün var daha bide midem bulanıyor iki gün önce kan testim negatif çıktı kafam karışık şuan sizce hamile miyim ?
canım göğüs büyümesini tam olarak yumurtlamadan sonra kaçıncı gün hissettin?olmadı canım herkesin belirtisi farklı ama dedıgım gıbı ben hıc belırtı yasamadım gogus buyumesı dışında..he bir de yüzümde sivilce çıkmıştı kocaman..
Kız burda aşırı kafasına takıp hamile olanları da gördüm.. yani bence olacağı varsa olur.. ben de yumurtlamadan sonra çok araştırım bakıyorum ama kendime odaklanmamak için aşırı kıyaslama yapmıyorumMrsbicak bendede aynı belırtıler var goguslerım baya sızlıyor bır hafta oldu ovilasyon biteli cok erken oldugunu dusunuyorum ama gecen ayda bole oldum testım pozıtıftı sevındım. Felan derken kanda negatıf cıktı kanamam oldu reglm gecmıstı yerlesme kanaması olabılır dıye dusundum doktrda randowmde var zaten sımdı beklemedeyım ama. Kısa zamanda yıne test yapacagom. Emın olmak ıcın ay beklemek daha zor ya gecen ay cok takıp edıp kafaya taktım belkı ondanmı bole. Agrılarımı hıssettımkı bılemıyorum. Ama suandada gogsum. Sızlıyor hepımız. Merak ıcın bıseyler soruyoz felanda. Sonc olarak hepımızın aklında deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?