Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

Canim naptin ? Test yapabildinmi

Kızlar merhaba...2 defa tüp bebek denememizde sonuç negatifti...bu ay 15 gün soğan kürü yaptım...her ay düzenli hatta birkaç gün öne çekerek olan adetim bu ay 7 gün gecikti...bel ağrım ara ara kasıklarımda hafif ağrı ve hafif beyaz sarıya dönen bir akıntı var...her ay acıyan göğüslerimde bu ay hiçbir acı yok...mide bulantım baş dönmesi yada yorgunluk gibi belirtiler de yok..daha önceki başarısız tüp bebek denemelerinden dolayı test yapmaya korkuyorum...hamile miyim yoksa soğan kürü mü dengemi bozdu??????

Ben adetime 7 gun kala beta hcg yaptirdim 1,18 cikti mide bulantim uyku halim sol kasikta araliklarla cok siddetli olmayan agrim var sizce hamilemiyim

Bayanlar merhaba, şu an başım çok ağrıyor. Adetime 4gün var ve adet belirtileri var akıntı az var. Midem bulanıyor. Ama baş ağrısına dayanamıcam. İdrar testi yapsam çıkarmı bari ağrı kesici alıyım şu an bişi varsa diye alamıyorum. Ağrım çok yardım edin. Bide en etkili gebelik testi hangisi bilen varmı?

Gununun gecmesini bekle derim sonucun net olmasi icin en etkili test kan testidir

Kızlar bugün adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum insllh olmam

Kızlar şuan bnde sıvı bi şekilde beyaz akinti geldi sizce bu adet olacagmn belirtisimi

Kızlar acil cevap verir misiniz ya şuan adet sancım gibi sancı var hafif birazda leke geldi ama adetime 5 gün var daha bide midem bulanıyor iki gün önce kan testim negatif çıktı kafam karışık şuan sizce hamile miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…