Çok ilginç ilk defa duydumMerhaba kızlar. Bat a 18 gun var .ovulasyon dönemindeyim. Ovu dan bi iki gun once kulaklarım tıkanmaya başladı ve sabah yastıgımda bi iki damla kan gordum. İlk defa karşılaştım bunu yasayan var mı. Normal mi sizce .
Canim naptin ? Test yapabildinmiTabi tabi alma şansım varzaten aklıma ilk gelen o olmuştu ama ne kadar güvenilir olur mine hanım yada güvendiğiniz bi marka gebelik testi var mı? korunmadıkk açıkcası hiç bi ilişkimizde ama erkek arkadaşıma soruyodum bak hani kendinden eminmisin diye hep eminim diyodu ki zaten affınıza sığınarak hep dışarda boşalıyordu
Henüz daha alıpda yapamadım mine hanım :/Canim naptin ? Test yapabildinmi
Belirtilerini bizimle paylasirmisinKızlar bugün adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum insllh olmam
Şuan hiç birşey hissetmiyorum sancimda yok göguslerim biraz aciyor o kadrBelirtilerini bizimle paylasirmisin
Ins hayirli sonuclar alirsinizŞuan hiç birşey hissetmiyorum sancimda yok göguslerim biraz aciyor o kadr
Bence almayin bekleyin eger hamileyseniz yanlis alinmis ilac bebege sıkıntı yapabilirPeki ilaç alayım mı sizce
☺ uyanmadan rüya gördüm çok düşündüm belki ondandır adet oluyorum annme anne adet oldum yine diyorum insllh tersine cikarŞuan hiç birşey hissetmiyorum sancimda yok göguslerim biraz aciyor o kadr
İnşallah tskrr edermIns hayirli sonuclar alirsiniz
Melegimsn umarım bebegın olur bıldır gelısmelerı lutfen ..)İnşallah tskrr ederm
İnşallah olur çok sgol sen neaptin test yaptınmi hicMelegimsn umarım bebegın olur bıldır gelısmelerı lutfen ..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?