İnşallah canım hayırlısı ile en kısa zamanda o güzel haberi alırsınAllh razi olsun inşallah hayrli haberler alirsinn bnm içinde dua et hamilesin kabul olurr ☺
Teşekkür ederim canım
TSK ederm insllhİnşallah canım hayırlısı ile en kısa zamanda o güzel haberi alırsın
Aynı gidiyoruz o zaman canım hakkımızda hayırlısı olsun kalp atışını falan henüz duyamadım ya tedirginim. Yurt dısında yaşıyorum burda doktorlar 7 hafta öncesi ultrasonla bakmıyorlar... kafayı yicem.. zar zor birine baktırabildik oda pek sallamadı kese var ama bebek daha cok kucuk gorunmez dedı yolladı 7 ci haftayı bekle şimdi cok kolaymış gibiCnm bende dört haftalığım benimde bulantım filan yok korkma her hamilelik farklılık gösteriyormuş ben ilk bebeğimde çok kötüydüm bulantılarım çok fazlaydı ama düşük yaptım bunda inşallah kucagıma alabilirim allah yardımcımız olsun kalbini ferah tut sen
Canim bn adet olacakmış gibi ağrı çektim hiç geçmedi hatta . Doktorada gittim hamileligimi biliyodum sorunmu var diyerekden ama megersem rahim büyüyormuş ağrı normalmiş . Agridan.bsy olmaz ağrıda bi hamilelik belirtisi senin kirmiz ve kahve akintin.olmadigi surece hamilelik suphen artar ve olmazsan gecikirse adet gunun test yaptir.Hamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz
Ewt olmazsam yapicm dün sabahtan beri ağrım yok ama bilmiyomC
Canim bn adet olacakmış gibi ağrı çektim hiç geçmedi hatta . Doktorada gittim hamileligimi biliyodum sorunmu var diyerekden ama megersem rahim büyüyormuş ağrı normalmiş . Agridan.bsy olmaz ağrıda bi hamilelik belirtisi senin kirmiz ve kahve akintin.olmadigi surece hamilelik suphen artar ve olmazsan gecikirse adet gunun test yaptir.
Sanki adet olcakmışım gibi bütün belirtiler oluyor. Ama benim ek olarak akıntım olmuştu.Hamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz
Benimkinde göğüs tarafım çok siwilcelenmistiİyi akşamlar bayanlar bi sorum olck ya bazı dönemler sivilcelenme olur ya szn ne zmnlar oluyo yni hamile kalınca nasl oldu cildinz bi değişiklik farkettnz mi? Bnm genelde adete bi kaç gün kala çıkar bi kaç tane anlarım geliyo dye bu ay ovi döneminde bir sivilce abbow çok mu yumurtladım acaba :s şimdi de bata 6 gün kala maşllh cildim düzeldi bide mide bulantılar tam olarak ne zaman başlar?
Normal zamanda akintin oluyomuydu peki bnm her zaman akintim oluyor anlayamiyorumSanki adet olcakmışım gibi bütün belirtiler oluyor. Ama benim ek olarak akıntım olmuştu.
Bnm hem cildimde hem de göğüsünde çıktı bildiğin sıkmalım hemde :s çok erkn gbi ama duramıyorum düşünmedenBenimkinde göğüs tarafım çok siwilcelenmisti
Hamile olabilirsin gününe ne kadr warBnm hem cildimde hem de göğüsünde çıktı bildiğin sıkmalım hemde :s çok erkn gbi ama duramıyorum düşünmeden
Nerdeyse 5 gün kaldı bu ay baya ümitlendim bn midem fena bide üstüne kasıklarıma sancı giriyo hapşırırken filan hayal kırıklığına uğramk istemyrm yne test yapsam da çıkmz dimi?Hamile olabilirsin gününe ne kadr war
Bn de de aynıları war ama dün test yaptim negatiff çıktı erken olabilirmi 3 gün kala yaptimAdet gecikmesinden önce
aynı adet belirtilerini yaşadım sivilce ve gogus ağrısı olmuştu birde tek farklı olan günümden 2 gün önce şiddetli adet sancisi çektim yatırmıştı beni akşama kadar ama kanamam olmamıştı hiç ondan sonra ara ara hafif sancım devam etti gecikmeden 1 hafta sonra asıl belirtiler başladı iştahsızlık mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku hali bel ağrısı oldu ,kişiye göre değişiyor tabi bunlar
Öğrenince daha çok giriliyo demek o moda :) bnmde 1 hafta öncedn başlar göğüs ağrım hala yok bi o kaldı :/ bklicm bi kaç gün dha bklmAdet gecikmesinden önce
aynı adet belirtilerini yaşadım sivilce ve gogus ağrısı olmuştu birde tek farklı olan günümden 2 gün önce şiddetli adet sancisi çektim yatırmıştı beni akşama kadar ama kanamam olmamıştı hiç ondan sonra ara ara hafif sancım devam etti gecikmeden 1 hafta sonra asıl belirtiler başladı iştahsızlık mide bulantısı baş dönmesi sürekli uyku hali bel ağrısı oldu ,kişiye göre değişiyor tabi bunlar
Bn dün yaptım heyecandan çıkmadı 3 günüm warmi adetini bekle derimNerdeyse 5 gün kaldı bu ay baya ümitlendim bn midem fena bide üstüne kasıklarıma sancı giriyo hapşırırken filan hayal kırıklığına uğramk istemyrm yne test yapsam da çıkmz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?