Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hamilelrr bakabilimi aldıklarım yeterlimiki :-(

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Meraba arkadaslar.. 32 haftalık oldu hamileligim.. cocuga hicbirsey almamıştım dun yavaştan baslayim dedim.. esim her magzaya girdigmizde alma cok alma... diye deli etti beni... neyse ona ragmen
Aldım ama daha cok eksigi var sanırım yatdimci olursan sevinirmm 15 tane uzun kol kısa kol karıšk zıbın 6 tane ayaklı tulum 2 tane ayaklı alt pijama 2 tane badi 4 penye yelek 3 pijama takimi alt ust corap eldiven sapka bunlardan baya cok var. Bornoz seti 1örgü 2 penye 1polar 3pelus battaniye 1.tane 10lu hastane cikisi bebek kiveti filesi sunger kova masraba simdilik bu kadar

arkadaşım rica etsem konunu artık bölümüne açsan. bu kaçıncı yazışım sana.

bence fazla bile almışsın, çünkü o kadar çok gelecek ki bunlardan hediye vs diye, inan çoğunu giydiremeden küçülecek bence yeterli yani

bence fazla bile almışsın, çünkü o kadar çok gelecek ki bunlardan hediye vs diye, inan çoğunu giydiremeden küçülecek bence yeterli yani
Listeye bakiorum daha cok var eksik

canim ne kadar tuttu acaba ortalama bende bakacagim bu aralarda..

şimdilik bu kadar demişsin ama bence yeter daha fazla alma sakın ya çok fazla bile almışsın yazıktır

Bebek kırkının içinde çok çabuk büyüyor. Kırkı çıktığında zıbınlarının çoğu olmuyor artık düşün. 0-1 yaz insan ömründe gelişimin en hızlı olduğu dönem onun için aldıklarının hepsi de yeni doğan grubu değildir umarım canım. Bi de badi sayısı falan bana biraz fazla gibi geldi.

aldiklarinin ya$ini yazmami$ijn ?
hepsi yeni dogansa çok zibin sayisi

şimdilik bu kadar demişsin ama bence yeter daha fazla alma sakın ya çok fazla bile almışsın yazıktır
Sampian pisik kremi sabun tirnak makasi tarak vs. Bunlar yok kendime almadim bisey gecelik vs... buyuk seylerde almadim puset ana kucagi bebek cantası bebek arabasi vs.

Evwt hepsi yenodogan bunlari nekadar hiyeblirki.. 40i cikana kadar giyerse ben alirim tekrar
zor biraz 40 çikana kadar , sakin baska çop bile alma
yazik gunah dir giyilmeden kuçulur çogu, bide yasadigin yerde havalar nasil oluyir doguduunda , hem kisa hem uzun kollu yu napicaksin, ya uzun olur ya kisa :)
mesela benimkielrin hepsi uzun koluu ilk giyeceklerin mevsim oyle çunku, seninki nisana geliyor galiba,uzun kollullar çok kalin deildir insallah ..

çocugun gelisimine bagli, benim çocuklarim 4 kg dogdular, 15 gun bile giydiremem senin bu aldiklarini
bide uzerinden çikani yikiyorsun , alip atmyacaksin tek kullanimkik gibi alisveris yapmisin biraz :)

Peki nasil almaliydim kiyafet kismini 19 yasindayim pek tecrubem yok yatdimci olurmsun

500 tllik yenidogan kiyafeti mi aldin?
Yahu bebek 1 ayda buyuyor. Imkanin varsa birazini 0-3 ay olarak degistir.
Biraz buyucek giyebilir ama dar gelen hicbir seyi giyemez bebek.

Benimkide nisan1 gibi dogum

500 tllik yenidogan kiyafeti mi aldin?
Yahu bebek 1 ayda buyuyor. Imkanin varsa birazini 0-3 ay olarak degistir.
Biraz buyucek giyebilir ama dar gelen hicbir seyi giyemez bebek.
Ya ben buyuk alacaktim magzadaki kadin sinir etti beni... bence kucuk al jepsini yenidogan al dedi buyudukce alirsin zatsn dedi... ben zaten alicam bikactanede buyuk

Bir de 7 tane battaniyeye ne gerek vardi

Ya ben buyuk alacaktim magzadaki kadin sinir etti beni... bence kucuk al jepsini yenidogan al dedi buyudukce alirsin zatsn dedi... ben zaten alicam bikactanede buyuk
Ben ogluma hic yenidogan almadim. 0-3 ay aldim. Biraz buyuk geldi ama sorun olmadi hemen buyudu zaten. Bir de gelen hediyeler hep yenidogandi. Denk gelmis oldu.
Simdi kizima da ayni sekilde yapicam bir iki cicili yenidogan gerisi 0-3

Peki nasil almaliydim kiyafet kismini 19 yasindayim pek tecrubem yok yatdimci olurmsun
bence git degistir yariisni 1-3 ay al .. patigi çorabi 20 tane olmasina gerek yokki,eldivenleri soylemiyorum bile hemen ççikariyoalr sevmiyolar pek eldiven takmayi :)

keske esinle deilde tecrubeli biriyle gitseydin alisverise, adami dinlememisin tecrubeli biri olunca dinlerdin belki ...

benim su an , 0 ay kiyafeti 5-6 takim var ,takim dedigim zibin ve pyjama , iki uç sapka, çorap var , 2 battniyesi var bi kalin bi ince
uzerinden çikani yikarim zaten elimde kurur .. bu benim uçuncu çocugum,çok çabuk geliisiyolar ilk aylar
paralari bitirme daha bez alacaksin her ay dr aa$iya gotureceksin
eksik olursa gidip birisi alir biseyler bu kadar kednini alsi verise verma bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…