Hamilemiyim acaba

Sonuc belli olacak mi

• Ankete Katılan
    4

Alyamnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
31
2
1
37
Gunaydin arkadaslar acildeyim icimde bir stres bir heyecan nisanlim ise suan rahat raahat uyu bakalim sonuc ne olacak

Niye diğer konudan devam etmiyorsun yasak tekrar aynı içerikte konu açmak

Biraz belirtiler var adetime 10gun var daha ama kan tahlilide iliskiden 7 gun sonra belli olma ihtimali cok buyuk sabah doktorla konusup acile geldim

Heyecan degil korku ama belirtlilet var doktorum ilişkiden 7 gun sonra kan tahlili ver dedi nisanlim ise illede hamilesin diyo

Tam belli olmuyr ultrasyinda ama kanda sonuçlar yüksek cikarsa oluyrmus galiba allah verirse tabiki istiyoruz kabuluz sadece dugunden dolayi erkendi biraz

Evet hamilesiniz. Cocugunuz erkek olacak. Biraz yaramaz olacak ama olsun. Dort yillik isletme okuduktan sonra kpss girecek ama kopya skandali falan muhtemelen yerlesemeyecek. Sonra bi 4 yil daha uluslar arasi iliskiler tutturup iki dil ogrenip guzel bir sirkette hatri satilir bir maasla ise baslayacak. Sonra insan kaynaklarindaki Merveyle bir elektriklenme sonrasinda istemeye falan gideceksiniz. Merve birqz soguk ama iyi kiz bosver. Babasi bir dairesini veriyor zaten rahat ederler.

Benden bu kadar...

diğer konuya baktım da siz çok değişiksiniz ya çift olarak
içine boşalmış bile bile
siz anlamamışsınız sanki anlamamak mümkünmüş gibi nasıl oluyor anlamadım
cinsel hayatınız varsa neden korunmuyosunuz onu da anlamadım

Gercekten hamileysem ozellikle size yazacqgim wolfrog bunu okuyunca icim cok tuhaf oldu

Sonucumu siz3 bildirecegim diger arkadaslar ancak laf icin yaziyor

Bir an düşündüm...
Burdan nasıl bilicez hamilemisiniz değil misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…