- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
İlk 10 dk içinde çıkmışsa var gibi duruyor :)
Sagol canim isallh sende gorursun yarin kan vericem allh isteyen herkeze nasip etsin bnde cok bekldim bu cizgiyi gormek icin isallh yanlis degildirÇizgi net görünüyor inşaallah vardır. Emin olmak için kan ver canım. darısı bana inşaallah 4 gün var regl günüme.
Hemen ciktiysa evet pozitif. Ama 5dk sonrasinda ciktiysa kuruma cizgisidir canim.
Hrycanldrmayin beni ya isallh vardir otrudgum yerde kan vericem yer yok yarin ilceye gidicem vermek icinvar hergun yap koyulasmaya bak canım :) ıkı cızgı kan ver kos
10 dakika icinde belirdi hayirlisi artik nasip kismetHemen ciktiysa evet pozitif. Ama 5dk sonrasinda ciktiysa kuruma cizgisidir canim.
TesekkrlerVar hayırlı olsun
TesekkrlerVar hayırlı olsun
canım heycanlan kendıne sımdıden dıkkat et sütünü ıc agır kaldırma :)Hrycanldrmayin beni ya isallh vardir otrudgum yerde kan vericem yer yok yarin ilceye gidicem vermek icin
canım heycanlan kendıne sımdıden dıkkat et sütünü ıc agır kaldırma :)
sen boyle atınca aklıma ılk cıft cızgı gordugum gun geldı esım uyurken cıft dımı bu cızgı dedım heycandan rabbim insallahhhhhh nasıp etsın ısteyen herkese evlat nasıp etsıın ayy esıne dıcekmısın bısey bence kan ver ogun suprızyap :)Ya inanmiorumki belli belirsiz artik bir tek ben goruyorum sandim paranoyak oldum cunki :)
Sagol canim isallh sende gorursun yarin kan vericem allh isteyen herkeze nasip etsin bnde cok bekldim bu cizgiyi gormek icin isallh yanlis degildir
[/QUOT
Benim 9 yasinda bir oglum var onun oncesinde bebegimi dogumda keybettim 4 sene sonra oglum oldu oglum 4 yasindyken bir dusuk yasadim ardindan tekrar 4 sendir bekliorum bugunde bu incecik cizgiyi gorunce heycanldinmİnşaallah canım Allah gönlüne göre versin. bende 1 düşükten sonra 6 aydır bekliyorum.
Soyledim cunki oturdgum yerde kan vericem yer yok o gutrcgi icin soyledim bide bizim ilk degil diye supriz flan dusunmedim acikcasisen boyle atınca aklıma ılk cıft cızgı gordugum gun geldı esım uyurken cıft dımı bu cızgı dedım heycandan rabbim insallahhhhhh nasıp etsın ısteyen herkese evlat nasıp etsıın ayy esıne dıcekmısın bısey bence kan ver ogun suprızyap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?