- Konu Sahibi huysuz kadin
-
canım dogumda kayıpmı ettin nedeni neydi peki basın saolsun kac haftalıktıSoyledim cunki oturdgum yerde kan vericem yer yok o gutrcgi icin soyledim bide bizim ilk degil diye supriz flan dusunmedim acikcasi
Sagol canmHaftasi tamdi dogum esnasinda doktor hatsi nedniyle kaybettimcanım dogumda kayıpmı ettin nedeni neydi peki basın saolsun kac haftalıktı
Benim 9 yasinda bir oglum var onun oncesinde bebegimi dogumda keybettim 4 sene sonra oglum oldu oglum 4 yasindyken bir dusuk yasadim ardindan tekrar 4 sendir bekliorum bugunde bu incecik cizgiyi gorunce heycanldinm
basın sagolsun canım benım rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın ınsallah cok sukurkı rabbım yenıden evlat nasıp etmıs rabbım onlara uzun omür versin insallahhhSagol canmHaftasi tamdi dogum esnasinda doktor hatsi nedniyle kaybettim
Amin canimbasın sagolsun canım benım rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın ınsallah cok sukurkı rabbım yenıden evlat nasıp etmıs rabbım onlara uzun omür versin insallahhh
İsallh gebelggim zor olucak bunu doktorumda soylemisti yine kaybtme riskin hatta seni kaybtme riskimiz yuksek dedi ama bn yinede denemk istedimçok sıkıntılı dönemlerin olmuş ve çok beklemişsin sorunsuz bir gebeliğin ve mutlu sonun seni bekliyor olsun inşaallah.
İsallh gebelggim zor olucak bunu doktorumda soylemisti yine kaybtme riskin hatta seni kaybtme riskimiz yuksek dedi ama bn yinede denemk istedim
İsallh sagol bklim yarin kan vrim varsa doktoruma gidicm hmnallah göstermesin. ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur senin için pozitif olmayı seç ve dualarını eksik etme. hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz inşaallah ikinize de birşey olmadan.
İsallh sagol bklim yarin kan vrim varsa doktoruma gidicm hmn
Ederim canm senin varmi cocugunhaberdar et beni de merak ediyorum.düşündüğümüz gibidir umarım.
Ederim canm senin varmi cocugun
Testin pozitif tebriklerYa inanmiorumki belli belirsiz artik bir tek ben goruyorum sandim paranoyak oldum cunki :)
6.ayim silik diye ben pozitif gozunle bakamiorum yaTestin pozitif tebriklerkaçıncı ayındı denemede?
Rabbim izin verince en hayrli zamnda olur isallgmaalesef. 2 yıldır evliyiz. 1 yıl olmasın bribirimize alışalım dedik. bir yıl sonunda istedik 2 ay içerisinde hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalbi durdu. 6 ay ara verdik. şimdi de 6 aydır istiyoruz ama halen gelen giden yokilki hemen olmuştu bu sefer uğraştırıyor. rabbim hayırlı zamanda nasip eder diyoruz bakalım hayırlısıyla tez zamanda inşaallah.
Testin içindeki kağıtta bile silikse pozitif diyor ki sizin silikten daha net çıkmış sevinmelisin bence canım6.ayim silik diye ben pozitif gozunle bakamiorum ya
Sonrdan uzulmeyim diye pekte hevslnmek istemdim ama galiba artik sevinmliyimTestin içindeki kağıtta bile silikse pozitif diyor ki sizin silikten daha net çıkmış sevinmelisin bence canım
Bugun saglik ocagina ciktim canim kan verdim ama ebeye testimide gosterdim bunda yok dedi sonucumda pazrtesi cikicakmis ya bariz gorunen cizgi var orda nasil yok dediki ya yokmu acaba gercktenhaberdar et beni de merak ediyorum.düşündüğümüz gibidir umarım.
Bugun saglik ocagina ciktim canim kan verdim ama ebeye testimide gosterdim bunda yok dedi sonucumda pazrtesi cikicakmis ya bariz gorunen cizgi var orda nasil yok dediki ya yokmu acaba gerckten
Uzuldum biraz morleim bozuldu yani hatta test suan dha gorunur heldeyaa.. ama biz ne silik çizgiler gördük burada kan testinin de pozitif çıktığı. moralini bozma bence.
Uzuldum biraz morleim bozuldu yani hatta test suan dha gorunur helde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?