Hamilemiyim bugun adet gunum dyanamyip test ypatimgebelik varmi

Benim 9 yasinda bir oglum var onun oncesinde bebegimi dogumda keybettim 4 sene sonra oglum oldu oglum 4 yasindyken bir dusuk yasadim ardindan tekrar 4 sendir bekliorum bugunde bu incecik cizgiyi gorunce heycanldinm

çok sıkıntılı dönemlerin olmuş ve çok beklemişsin sorunsuz bir gebeliğin ve mutlu sonun seni bekliyor olsun inşaallah.

İsallh gebelggim zor olucak bunu doktorumda soylemisti yine kaybtme riskin hatta seni kaybtme riskimiz yuksek dedi ama bn yinede denemk istedim

allah göstermesin. ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur senin için pozitif olmayı seç ve dualarını eksik etme. hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz inşaallah ikinize de birşey olmadan.

Ederim canm senin varmi cocugun

maalesef. 2 yıldır evliyiz. 1 yıl olmasın bribirimize alışalım dedik. bir yıl sonunda istedik 2 ay içerisinde hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalbi durdu. 6 ay ara verdik. şimdi de 6 aydır istiyoruz ama halen gelen giden yok ilki hemen olmuştu bu sefer uğraştırıyor. rabbim hayırlı zamanda nasip eder diyoruz bakalım hayırlısıyla tez zamanda inşaallah.

Rabbim izin verince en hayrli zamnda olur isallg

Bugun saglik ocagina ciktim canim kan verdim ama ebeye testimide gosterdim bunda yok dedi sonucumda pazrtesi cikicakmis ya bariz gorunen cizgi var orda nasil yok dediki ya yokmu acaba gerckten

yaa.. ama biz ne silik çizgiler gördük burada kan testinin de pozitif çıktığı. moralini bozma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…