- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
Devlet hastenisne gidicem yarin orda cabuk cikrmi yarin alirmiyimçoğu doktorlar yada ebeler aşırı duygusuz hele ki sağlık ocağındakiler. Çok takılma onun yorumuna çok aklına takılacaksa da imkanın varsa özele gidip yaptırsan 2 saat içinde alırsın sonucu.
Devlette 1 saate çıkıyor orda yaptır gayette hamilesin ebe de nasıl ebe anlamadımDevlet hastenisne gidicem yarin orda cabuk cikrmi yarin alirmiyim
Devlet hastenisne gidicem yarin orda cabuk cikrmi yarin alirmiyim
Direk yok bunda olmamis dedi hatta buraya attgim fotodan dha belirgin suan size ilk anda atmistim durdukca dhada netlestiDevlette 1 saate çıkıyor orda yaptır gayette hamilesin ebe de nasıl ebe anlamadım
Ya yarinda yaptrmazsam hafta sonu giricek arya kani veriyim sonuca nettende bakrim hastnlerin sonuclarini netten gorebiliyoruz ama catliycam sbaha kadrdevlet hastanesin de normal kan testlerini 2-3 günde alıyoruz ama bulunduğun ilin hastane yoğunluğuna göre değişebilir.
Üzülme ben ufak bir gölge bile görsem şükrederim senin bariz burdayım diyo annesi bugün git hatta devlete ver kanını moralin düzelsin 1 saate çıkıyor dediğim gibiDirek yok bunda olmamis dedi hatta buraya attgim fotodan dha belirgin suan size ilk anda atmistim durdukca dhada netlesti
Ben koyde oturuyorum ilceye gitmem gerek 2 saat uzklikta sabah anca gidicemÜzülme ben ufak bir gölge bile görsem şükrederim senin bariz burdayım diyo annesi bugün git hatta devlete ver kanını moralin düzelsin 1 saate çıkıyor dediğim gibi
Üzülme ben ufak bir gölge bile görsem şükrederim senin bariz burdayım diyo annesi bugün git hatta devlete ver kanını moralin düzelsin 1 saate çıkıyor dediğim gibi
Hmm anladım olsun yarın alırsın güzel haberi bak sağlık ocağında kan vermiştim dr bana 2 katı artmadı demişti ben tersledim nasıl iki katı artmadı bariz artmış işte dedim sağlık ocağındakilerin dediklerine kulak asmayacaksınBen koyde oturuyorum ilceye gitmem gerek 2 saat uzklikta sabah anca gidicem
Var canm geçikmen var mıBuna yok dedi ya
Ya nblim cok morelim bozuldu dedim ya dogru soyluyosa bosunami umitlendimHmm anladım olsun yarın alırsın güzel haberi bak sağlık ocağında kan vermiştim dr bana 2 katı artmadı demişti ben tersledim nasıl iki katı artmadı bariz artmış işte dedim sağlık ocağındakilerin dediklerine kulak asmayacaksın
Direk yok bunda olmamis dedi hatta buraya attgim fotodan dha belirgin suan size ilk anda atmistim durdukca dhada netlesti
Ya yarinda yaptrmazsam hafta sonu giricek arya kani veriyim sonuca nettende bakrim hastnlerin sonuclarini netten gorebiliyoruz ama catliycam sbaha kadr
Cok bi gecikmem yok dun olmam gerekirdi yani iki gun geckmis oluyorumVar canm geçikmen var mı
Sana gebe iken yaptığım testi atcam bekleYa nblim cok morelim bozuldu dedim ya dogru soyluyosa bosunami umitlendim
Sende uzme kendini isallh bidhaki aya sende gorusun cift cizgiyi ben gordgum halde bak emin olamiyormtest pozitif çıkarsa sopnucu gözüne so
en azından umudun var çift çizgiyi gördün benim bata 3 gün var sabah kalktım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu aydan çok ümitliydim neyse daha gün var dedim regl oldum.sen moralini yüksek tut yine de. bu sefer olmadıysa bir daha ki sefere olur.
TamamSana gebe iken yaptığım testi atcam bekle
Sende uzme kendini isallh bidhaki aya sende gorusun cift cizgiyi ben gordgum halde bak emin olamiyorm
Ebde bana oyle dedi strs yapiosun var diye goruyosun dedi sen gormuyomusn dedim burda cizgi var ama geblik degil bu dedi cok silik ve ince dedi ikisininde ayni olmasi gerekiomusya artık olsun istiyorum. stres yapıyorum. bu ay stres yapmıcam düşünmicem diyorum ama bakalım kendime hiç güvenmiyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?