Hamilemiyim bugun adet gunum dyanamyip test ypatimgebelik varmi

Direk yok bunda olmamis dedi hatta buraya attgim fotodan dha belirgin suan size ilk anda atmistim durdukca dhada netlesti
Üzülme ben ufak bir gölge bile görsem şükrederim senin bariz burdayım diyo annesi bugün git hatta devlete ver kanını moralin düzelsin 1 saate çıkıyor dediğim gibi

Ben koyde oturuyorum ilceye gitmem gerek 2 saat uzklikta sabah anca gidicem
Hmm anladım olsun yarın alırsın güzel haberi bak sağlık ocağında kan vermiştim dr bana 2 katı artmadı demişti ben tersledim nasıl iki katı artmadı bariz artmış işte dedim sağlık ocağındakilerin dediklerine kulak asmayacaksın

Ya nblim cok morelim bozuldu dedim ya dogru soyluyosa bosunami umitlendim

Direk yok bunda olmamis dedi hatta buraya attgim fotodan dha belirgin suan size ilk anda atmistim durdukca dhada netlesti

test pozitif çıkarsa sopnucu gözüne so
Ya yarinda yaptrmazsam hafta sonu giricek arya kani veriyim sonuca nettende bakrim hastnlerin sonuclarini netten gorebiliyoruz ama catliycam sbaha kadr

en azından umudun var çift çizgiyi gördün benim bata 3 gün var sabah kalktım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu aydan çok ümitliydim neyse daha gün var dedim regl oldum. sen moralini yüksek tut yine de. bu sefer olmadıysa bir daha ki sefere olur.

Sende uzme kendini isallh bidhaki aya sende gorusun cift cizgiyi ben gordgum halde bak emin olamiyorm

ya artık olsun istiyorum. stres yapıyorum. bu ay stres yapmıcam düşünmicem diyorum ama bakalım kendime hiç güvenmiyrum.
Ebde bana oyle dedi strs yapiosun var diye goruyosun dedi sen gormuyomusn dedim burda cizgi var ama geblik degil bu dedi cok silik ve ince dedi ikisininde ayni olmasi gerekiomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…