- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
Evt benimkiyle ayni hayrlisi artik ya kadini bogmak istiyorum kan bile almak istemediEki Görüntüle 2705381 altta ki senin ki gibi işte o zaman beta 71 di üsttekin de 620 felqn yani gebesin canm artık üzülme
Verme artık orda kan test sonucu almaya gidince gözüne sokarsınEvt benimkiyle ayni hayrlisi artik ya kadini bogmak istiyorum kan bile almak istemedi
Oyle yapcam ama yoksada gozune gozukmeyim onun cok inatlastim zorla kan verdimVerme artık orda kan test sonucu almaya gidince gözüne sokarsın
Ebde bana oyle dedi strs yapiosun var diye goruyosun dedi sen gormuyomusn dedim burda cizgi var ama geblik degil bu dedi cok silik ve ince dedi ikisininde ayni olmasi gerekiomus
Benim gecmdiki dundu adet gunum ama kadin yok diyor biz ondan dha cok biliozadet günü üzerinden çok geçerse koyu oluyor.
Sagolun ya icimi rahtlattiniz varsa simdi nekdrlik oluyotamam işte adet günü üzerinde çok geçerse kırmızı oluyor. benim 10 gün flan geçmişti kırmızıydı bak görselini de ekliyorum.
Eki Görüntüle 2705388 eşime kızmıştım test yapmamıştım nasılda durmuşum test yapmadan şimdi gün gelmeden yapıyorum.
Sagolun ya icimi rahtlattiniz varsa simdi nekdrlik oluyo
O senin gözüne gözükmesin benceOyle yapcam ama yoksada gozune gozukmeyim onun cok inatlastim zorla kan verdim
Son adetin ne zamanSagolun ya icimi rahtlattiniz varsa simdi nekdrlik oluyo
9 eylul caSon adetin ne zaman
4+5 haftalık 2 gün sonra 5 haftana gireceksin9 eylul ca
Masllh bana ya benim adetim hep 1 hafta atar yani 35 gunde bir olrum4+5 haftalık 2 gün sonra 5 haftana gireceksin
Hee o zaman geç döllenme senin 4 haftalık gözükürMasllh bana ya benim adetim hep 1 hafta atar yani 35 gunde bir olrum
Himm oylemi oluyoHee o zaman geç döllenme senin 4 haftalık gözükür
İsallh canimm cok sagolVar hayırlı olsun inşallah kan değerinde güzel çıkar
Evet bende hep 36 37 günlerde olurum bugün 36 günümHimm oylemi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?