hamilemiyim kızlar yardim edinn nolur

Yazkzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
136
62
98
27
Kızlar ben doktora gitmiştim bana kistin var demisti ama kötü huylu değil bu yumurtlama döneminde gelip giden kistdenmiş 1 tane ve iltihabin var demişti fitil verdi 3 kullanımlık bide folik asit verdi neyse benimde adetim gecti test yaptim çift çizgi cıkti ama daha gecen hafta gittim hastaneye hamile olsam alttan muayene etti belli olmazmıydı kafam cok karışık nolir yardim edin ve direk odrarimı damlattığım gibi 2nci cizgi belirdi beklemedim bile

Eklentiler

• 20200128_133002.webp
    8 KB · Görüntüleme: 100
Hamilesiniz sanırım hayırlı olsun. İlk günlerde alttan muayenede de çıkmaz ki? Test dile gelmiş konuşuyor

Yanlıs bılgı vermek ıstemem ama alttan muayenede gebelık bellı olmuyor dıye bılıyorum benımde adet tarıhım gecmıstı dr bebek dusundugumuz ıcın gıtmıstık ve muayene olmustum gebelık testı vermıstı kanda o yuzden boyle bılıyorum. Buyuk ıhtımal gebesınız hayırlı olsun

Hamiş sin canm tebrik ederim. Ultrason la gözükmez daha çok erken kese oluşma sürecindedir. Beta değerini takip et 1500 şerde kese gözüküyo

Bende dr gittiğimde o zmn bebek olsaydı bile alttan Bakıyodu hatta dedim kendi kendime bebek olsa yinede alttan bakarlar mı anlarmı diye ama bende 2 aydır dr gitmiyodum damlatır damlatmaz çıktı seninkinden daha belirgin

Al Alttan bakınca demek görünmüo bunu duyduguma sevindim gercekten cok saol❤❤

Bende dr gittiğimde o zmn bebek olsaydı bile alttan Bakıyodu hatta dedim kendi kendime bebek olsa yinede alttan bakarlar mı anlarmı diye ama bende 2 aydır dr gitmiyodum damlatır damlatmaz çıktı seninkinden daha belirgin
Ama kistimde var ya o kafamı karıştırdı

Birde şey sorcam bana viegra die iltihap söktürücü verdi onu kullandim iltihap akio ama varsa bebeğe zararı olmasın olurmu acaba?

Birde şey sorcam bana viegra die iltihap söktürücü verdi onu kullandim iltihap akio ama varsa bebeğe zararı olmasın olurmu acaba?
Hamilesiniz büyük ihtimalle, kullanmayın ilacı

Bide şey sorcam bana viegra die iltihap icin fitil vermişti onu kullandim eyerki varsa zarar verirmi bilemedim bayada akıntım vgeliyo
Zaten 3 kullanimlıktı dün bitti insallah varsa birşey olmaz
Yani bence artık kullanma bebeğini riske atma canım dr a gittiğimde tekrar tahlil yaptır iltihabın varsa ona göre ilaç verir bebişe zarar vermeyen

Yani bence artık kullanma bebeğini riske atma canım dr a gittiğimde tekrar tahlil yaptır iltihabın varsa ona göre ilaç verir bebişe zarar vermeyen
3 kullanimlıktı dün bitti cevabinız icin cok tesekkurler 2 sene bekledim insallah yarin kan testi vericem bakalım hayırlısı

Canimmm Allah hayırlı etsin yine de kan testi yaptır fakat büyük ihtimalle hamilesin Allah huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin insallah

3 kullanimlıktı dün bitti cevabinız icin cok tesekkurler 2 sene bekledim insallah yarin kan testi vericem bakalım hayırlısı
Hadi inşallah umutların boşa çıkmasın değerini benimle de paylaş merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…