hamilemiyim kızlar yardim edinn nolur

Hamilesin cnm sağlıkla al kucağına kuzum inşallah
Kanda ver cnm

Meraba arkadaşlar ben bugün acile gidip test yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı degerlerim 248.74 daha yeni 2 haftalik heralde cuma günüde kendi doktoruma gidicem insallah sağlıkla kicagıma almayı nasip eder rabbim ALLAH isteyen herkese nasip etsin sizlere cok tesekkur ederim cevaplarınız için cok saolunbirde siz öğrendiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı benimki normalmi??

Kızlar lütfen cevap verin ilk hanileliğim bilgisizim cuma gunü kendi doktoruma gidicem ama biseti merak ediyorum benim kan değerim 248.74 sizin örendiğinizde kactı benimki normalmi?

doktor bana alttan muayene yaptı kist var dedi yinede kan tahlili aldı meğerse bebek mis

Bu güzel çizgiyi ben de goreydim iyiydi
Hamilesin canım çocuk okula gidecek maşallah değerin iki katına çıksın inşallah

doktor bana alttan muayene yaptı kist var dedi yinede kan tahlili aldı meğerse bebek mis
Gercektenmi benimde oyle buyuk ihtimalle kan testim pozitif ama değerim 248.74 nornalmi peki hayırlı olsun canım buarada sağlıkla gelsin insallah

Bu güzel çizgiyi ben de goreydim iyiydi
Hamilesin canım çocuk okula gidecek maşallah değerin iki katına çıksın inşallah
Ya bana kist dediği icin inanamadım ilk ara ama bugun kanda belli oldu ztn RABBIM sanada en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin INŞALLAH

Ya bana kist dediği icin inanamadım ilk ara ama bugun kanda belli oldu ztn RABBIM sanada en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin INŞALLAH
Aminn inşallah teşekkür ederim
Umut herzamn vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…