Vericem canım cok heycanlandim umut oldunuz bana cok saolunHamilesin cnm sağlıkla al kucağına kuzum inşallah
Kanda ver cnm
Cok saol insallah yarin kan vericem umutluyumHamilesin canım hayrlı olsun
Amin ALLAH kimsenin kucagını boş bırakmasın kesinlikle yazıcamHadi inşallah umutların boşa çıkmasın değerini benimle de paylaş merakla bekliyorum
Yaptırıcam insallah bakalım duaların icin cok saol ALLAH razı olsunCanimmm Allah hayırlı etsin yine de kan testi yaptır fakat büyük ihtimalle hamilesin Allah huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin insallah
Hadi hayırlısı cnmmmmmVericem canım cok heycanlandim umut oldunuz bana cok saolun
❤❤Hadi hayırlısı cnmmmmm
Olabilir ama bi mucize olacaksa neden olmasınAma kistimde var ya o kafamı karıştırdı
doktor bana alttan muayene yaptı kist var dedi yinede kan tahlili aldı meğerse bebek misKızlar ben doktora gitmiştim bana kistin var demisti ama kötü huylu değil bu yumurtlama döneminde gelip giden kistdenmiş 1 tane ve iltihabin var demişti fitil verdi 3 kullanımlık bide folik asit verdi neyse benimde adetim gecti test yaptim çift çizgi cıkti ama daha gecen hafta gittim hastaneye hamile olsam alttan muayene etti belli olmazmıydı kafam cok karışık nolir yardim edin ve direk odrarimı damlattığım gibi 2nci cizgi belirdi beklemedim bile
Bu güzel çizgiyi ben de goreydim iyiydiKızlar ben doktora gitmiştim bana kistin var demisti ama kötü huylu değil bu yumurtlama döneminde gelip giden kistdenmiş 1 tane ve iltihabin var demişti fitil verdi 3 kullanımlık bide folik asit verdi neyse benimde adetim gecti test yaptim çift çizgi cıkti ama daha gecen hafta gittim hastaneye hamile olsam alttan muayene etti belli olmazmıydı kafam cok karışık nolir yardim edin ve direk odrarimı damlattığım gibi 2nci cizgi belirdi beklemedim bile
Gercektenmi benimde oyle buyuk ihtimalle kan testim pozitif ama değerim 248.74 nornalmi peki hayırlı olsun canım buarada sağlıkla gelsin insallahdoktor bana alttan muayene yaptı kist var dedi yinede kan tahlili aldı meğerse bebek mis
Bendede polikistik over vardı kist olması bebeğe engel değil diye biliyorumAma kistimde var ya o kafamı karıştırdı
Ya bana kist dediği icin inanamadım ilk ara ama bugun kanda belli oldu ztn RABBIM sanada en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin INŞALLAHBu güzel çizgiyi ben de goreydim iyiydi
Hamilesin canım çocuk okula gidecek maşallah değerin iki katına çıksın inşallah
ben hiç kan testi yaptırmadım canım ya o yüzden bilgim yokGercektenmi benimde oyle buyuk ihtimalle kan testim pozitif ama değerim 248.74 nornalmi peki hayırlı olsun canım buarada sağlıkla gelsin insallah
Ögrendim zaten cnm bugün kanda pozitif cevabın icin cok saolBendede polikistik over vardı kist olması bebeğe engel değil diye biliyorum
AminnYa bana kist dediği icin inanamadım ilk ara ama bugun kanda belli oldu ztn RABBIM sanada en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin INŞALLAH
Anladım cnm cevabın icin cok saolben hiç kan testi yaptırmadım canım ya o yüzden bilgim yok
Aynen oyle bende hep umutluydum rabbim zamanını bekliyo gercekten cok icten dua ettim rabbim bilir en güzel vaktinde gelir İNSALLAH bebişinAminninşallah teşekkür ederim
Umut herzamn vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?