V Vildan08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2019 84 34 88 34 29 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yazkzz #41 Umutluvaka123 .!.: Kızlar lütfen cevap verin ilk hanileliğim bilgisizim cuma gunü kendi doktoruma gidicem ama biseti merak ediyorum benim kan değerim 248.74 sizin örendiğinizde kactı benimki normalmi? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Değerin çok Güzel stres yapıp kafaya takma
Umutluvaka123 .!.: Kızlar lütfen cevap verin ilk hanileliğim bilgisizim cuma gunü kendi doktoruma gidicem ama biseti merak ediyorum benim kan değerim 248.74 sizin örendiğinizde kactı benimki normalmi? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Değerin çok Güzel stres yapıp kafaya takma
Yazkzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2018 136 62 98 27 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yazkzz #42 Vildan08 .!.: Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Değerin çok Güzel stres yapıp kafaya takma Genişletmek için tıkla... Cok tesekkirler Allah razı olsun
Vildan08 .!.: Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Değerin çok Güzel stres yapıp kafaya takma Genişletmek için tıkla... Cok tesekkirler Allah razı olsun