- 1 Ekim 2019
- 19
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hiraaa11111
-
Yarın kan testi yaptıcam . Adet gecikmem olmadı daha 5 gün var adete hayırlısı uyku tutmadı:)Var gbi ama idrar dagilms kesin brsey soyleyemem tekrarlamalisin
Hadi insallahYarın kan testi yaptıcam . Adet gecikmem olmadı daha 5 gün var adete hayırlısı uyku tutmadı:)
Adetim gecikmedi daha beş gün var. Normal test aldımAdetin kac gun gecti ve erken gebelik testimi almistin?
Dayanamadım biraz bel agrım oldu . Kanda çıkar ama değil mi. Erken yapmamın sebebi ilaç kullanıyorum hamile isem kesmem gerekli hemenBelli bir sureden sonraki cizgiler dikkate alinmamali yaziyor testte.hem cok erken yapmissiniz testi
Olabilir de olmayabilirde ben bu görüntüyü hamile kaldığımdada gördüm başka bir ayda bu görüntüyü gördükten sonra adet oldum yani her ikiside olabilir kan ver soru işareti kalmasın kafanda inşallah vardır benim görüşüm olduğu yönünde ama kan testi daha garantiArkadaşlar gebelik testi yaptım attım sonra geri dönüp baktım silik bir çizgi var sanki hamilemiyim sizce ??Eki Görüntüle 2540918
Yarın sabah kan testi yaptırcam . Uyuyamıyorum meraktanOlabilir de olmayabilirde ben bu görüntüyü hamile kaldığımdada gördüm başka bir ayda bu görüntüyü gördükten sonra adet oldum yani her ikiside olabilir kan ver soru işareti kalmasın kafanda inşallah vardır benim görüşüm olduğu yönünde ama kan testi daha garanti
İnşallah canım değer 20 üzeri çıkarsa vardır bu arada hira kim ben şu an hamileyim ve kızımın adı hira olcakYarın sabah kan testi yaptırcam . Uyuyamıyorum meraktaninşallah :)
Kızımın adıİnşallah canım değer 20 üzeri çıkarsa vardır bu arada hira kim ben şu an hamileyim ve kızımın adı hira olcak
Amin canım inşallah sende güzel haberi alırsınKızımın adıinşallah şah salim alırsın . Bende inşallah sabah öğrenirim . Çok erken ama sanki var gibi hissediyorum
Bende çok erken hissetmiştim olduğunu ama test filan yapmadan vücudumdaki değişikliklerdenKızımın adıinşallah şah salim alırsın . Bende inşallah sabah öğrenirim . Çok erken ama sanki var gibi hissediyorum
Ara ara belime bıçak kesiği gibi birden Ağrı girip çıkıyor , ben o yüzden yaptımBende çok erken hissetmiştim olduğunu ama test filan yapmadan vücudumdaki değişikliklerden
Ya maşallahBenim de boyle silik cizgi olmustu adetime 1 hafta varken yapmistim testi simdi kızım 1 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?