- 17 Mayıs 2011
- 8.090
- 12.152
- 498
- 35
- Konu Sahibi Hiraaa11111
-
İstiyorum inşallah. Kan testi yaptırdıktan sonra hemen size söylicem. :)Canım doktora git kanda çıkmaya bilir hiç değilse keseyi doktor görüyor egerki kese varsa egerki istiyorsan inşallah vardır cnm
Kan vermen lazim. Testte pozitif sonuc gorunmuyor ama negatif de degil.
Haberini bekliyorum canımİstiyorum inşallah. Kan testi yaptırdıktan sonra hemen size söylicem. :)
Kanda çıkmayan gebelik kesesi nasıl görülecek en az 1500 2000 olması lazım kan değeri kese görülmesi için bazen o bile yetmiyor benim 2413 tü değerim yinede kese görünmedi 2 gün snra 4600 lerde görüldüCanım doktora git kanda çıkmaya bilir hiç değilse keseyi doktor görüyor egerki kese varsa egerki istiyorsan inşallah vardır cnm
Benim arkadaşım 2aylik hamile imiş kanda hiç bir şekilde çıkmadı doktor karından baktı kese var demisKanda çıkmayan gebelik kesesi nasıl görülecek en az 1500 2000 olması lazım kan değeri kese görülmesi için bazen o bile yetmiyor benim 2413 tü değerim yinede kese görünmedi 2 gün snra 4600 lerde görüldü
Çok garip vajinal bakılmış olmasın oBenim arkadaşım 2aylik hamile imiş kanda hiç bir şekilde çıkmadı doktor karından baktı kese var demis
yüklenmemiş canım ya da benim nette sorun varBende az önce annemin ısrarı üzerine yaptım sizce sonuç ne kızlar ??
yüklenmemiş canım ya da benim nette sorun var
Üç kere attım niye yüklenmiyo offyüklenmemiş canım ya da benim nette sorun var
Adettiniz gectimi?Üç kere attım niye yüklenmiyo off
Test verdim sabah yarın çıkacakmış sonucuBen test yapmadan ben hamileyim hissediyorum demistim esime vucudumuz her şeyi belli ediyor aslında ben gogsumun ustune yatamazdim acirdi mesela cok belirti vardi ama ilk aklima gelen bu ama kesin sonuc kan testi beta hcg degerin belli eder bence ilk is dr a gitmelisin yarin
Adettiniz gectimi?
Hayalet bi çizgi gördüm ben
Gecikme olmadı daha beş gün var
Bel agrısı hariç bir degişiklik yok . Normalde adetle ilgili hiç agrım olmaz bakalım inşallahBende adetim sadece gün gecikince kendimde fark ettiğim bilhassa göğüs ve karında şişlik sonrası üstelik akşam saatinde his ile test yaptim sizinki gibi silik çıktı.. 2.yi denedim yine aynı. .hatta 5 dk sonrası çıkmıştı 2. Çizgi..
Normalde adet öncesi bel ağrınız olmuyor ise bencede pozitif.
Ve inşallah pozitiftir :)
Vücutta değişim hissediyor musunuz? Ruh halinizden yada bi hassasiyet var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?