Hamilemiyim nolur cevap verin meraktan uyuyamıyorum

Bende adetim sadece gün gecikince kendimde fark ettiğim bilhassa göğüs ve karında şişlik sonrası üstelik akşam saatinde his ile test yaptim sizinki gibi silik çıktı.. 2.yi denedim yine aynı. .hatta 5 dk sonrası çıkmıştı 2. Çizgi..
Normalde adet öncesi bel ağrınız olmuyor ise bencede pozitif.
Ve inşallah pozitiftir :)
Vücutta değişim hissediyor musunuz? Ruh halinizden yada bi hassasiyet var mı?

Canım doktora git kanda çıkmaya bilir hiç değilse keseyi doktor görüyor egerki kese varsa egerki istiyorsan inşallah vardır cnm
Kanda çıkmayan gebelik kesesi nasıl görülecek en az 1500 2000 olması lazım kan değeri kese görülmesi için bazen o bile yetmiyor benim 2413 tü değerim yinede kese görünmedi 2 gün snra 4600 lerde görüldü

Benim arkadaşım 2aylik hamile imiş kanda hiç bir şekilde çıkmadı doktor karından baktı kese var demis

Ben test yapmadan ben hamileyim hissediyorum demistim esime vucudumuz her şeyi belli ediyor aslında ben gogsumun ustune yatamazdim acirdi mesela cok belirti vardi ama ilk aklima gelen bu ama kesin sonuc kan testi beta hcg degerin belli eder bence ilk is dr a gitmelisin yarin

Test verdim sabah yarın çıkacakmış sonucu

Bel agrısı hariç bir degişiklik yok . Normalde adetle ilgili hiç agrım olmaz bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…