- Konu Sahibi Hiraaa11111
-
Bel agrısı hariç bir degişiklik yok . Normalde adetle ilgili hiç agrım olmaz bakalım inşallah
Ilk yaptiginizda da diyecektim simdi daha da belirgin. Artmis bhcg testten belli tebrik ederim. Sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin AllahBunda sabah yaptımmm kızlar sizce ?
Değeri söylediler mi kaçmışHamile değilim sonuç geldi .
Sıkma canını cnm herseyin hayırlısıHamile değilim sonuç geldi .
adet gecikmem olmadan meraktan yapmıştım bende emin olamayıp kan testi yaptırdım ve hamileyim sanırım sende hamilesinArkadaşlar gebelik testi yaptım attım sonra geri dönüp baktım silik bir çizgi var sanki hamilemiyim sizce ??Eki Görüntüle 2540918
0.1 ben baktım sonuca gitmedim tekrar . 6 gün önce yaptırdığım icin negatif çıkmış olabilir mi bilmiyorumDeğeri söylediler mi kaçmış
Yok hamile değilim sonuç 0.1 çıktıadet gecikmem olmadan meraktan yapmıştım bende emin olamayıp kan testi yaptırdım ve hamileyim sanırım sende hamilesin
Eki Görüntüle 2541438
Bende tup bebek transferinden sonra yapmistim ilk silik cikip koyulasmaya baslayip tekrar silik cikmisti testlerde tutmadi diye aglamistim kan testinde hamile oldugum ortaya cikti oglum simdi 1 yasinda. Hic caninizi sıkıp morelinizi bozmayin idrar testleri insani cok yaniltiyor bir kan verin degeriniz yuksekligi saglikli gebelik olup olmadigini ortaya koyar zatenMerhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
canım kan ver hemen bu testlerede inanıp üzülme kanda takip et bir de pıhtılaşma testi yaptırdın mı yaptırmadıysan en acilinden onu yaptır kan sulandırıcı kullanman gerekebilirMerhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Gayet pozitif duruyor ama labqıick acaip sabıkalı bi tesrya, yarın da adet olmazsan başka bi test yap derimArkadaşlar gebelik testi yaptım attım sonra geri dönüp baktım silik bir çizgi var sanki hamilemiyim sizce ??Eki Görüntüle 2540918
Olabilir ama olmayadablir stresten de olabilir en az bir 10 gün bekle pkoda değilsin teste geç cıkabilr canm döllenme 8,10 gün arası oluyor inan bilmiyorum 10 gün bekleyip adet olmazsan kan testi verMrb arkadaşlar sizden durumum hakkında fikir istiyorum banada yardımcı olurmusunuz. Sat 8 eylül 28 günde olurum.5 ekimde beklediğim reglm gelmedi henüz en son 23 eylülde birlikteliğim oldu eşimle dahada olmadı kendisi görev için şehir dışında gecikmemin 5.günü yani 10 ekimde idrarda test yaptim ama negatif ve hala gelen giden yok geç döllenme olayını okudum kafam karıştı böyle bisey bende olabilir mi olduysa ne zaman testte öğrenebilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum
Tamam canım teşekkür ederim sağolasınOlabilir ama olmayadablir stresten de olabilir en az bir 10 gün bekle pkoda değilsin teste geç cıkabilr canm döllenme 8,10 gün arası oluyor inan bilmiyorum 10 gün bekleyip adet olmazsan kan testi ver
Benim hemen sonuc vermisti ama silikti bu sekilde.10 dk icinde tekrar test yaptım daha net çıktı. Arka arkaya test yap pozitif çıkarsa hayirli olsun:)Arkadaşlar gebelik testi yaptım attım sonra geri dönüp baktım silik bir çizgi var sanki hamilemiyim sizce ??Eki Görüntüle 2540918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?