Hamilemiyim nolur cevap verin meraktan uyuyamıyorum

Bunda sabah yaptımmm kızlar sizce ?

Eklentiler

• D8CFFD42-8726-4135-B21D-51B837F95771.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 132
Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• 043D2E1A-C28E-4E4B-8A0C-5D798F80F8A9.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 58
Bende tup bebek transferinden sonra yapmistim ilk silik cikip koyulasmaya baslayip tekrar silik cikmisti testlerde tutmadi diye aglamistim kan testinde hamile oldugum ortaya cikti oglum simdi 1 yasinda. Hic caninizi sıkıp morelinizi bozmayin idrar testleri insani cok yaniltiyor bir kan verin degeriniz yuksekligi saglikli gebelik olup olmadigini ortaya koyar zaten

canım kan ver hemen bu testlerede inanıp üzülme kanda takip et bir de pıhtılaşma testi yaptırdın mı yaptırmadıysan en acilinden onu yaptır kan sulandırıcı kullanman gerekebilir

Kızlar 32 yaşındayım 12 yıldır uğraşıyorum gitmediğim hastane doktor kalmadı pıhtılaşma var zaten kullanıyorum 4 tüp bebek yapıldı genetik araştırma sonucu 2 embrıyom temiz çıktı verdiler ama biri tutmadı diğeride 6 haftayken düştü sebep ne bilinmiyor herşey normal giderken bir anda kalp atımına gelince ölüyor

Eğer lekelenme başlamazsa Pazartesi doktora gidicem başıma daha önce neler geldiğini bildiğim için acele etmiyorum 6 gün geçti daha adetimden

Mrb arkadaşlar sizden durumum hakkında fikir istiyorum banada yardımcı olurmusunuz. Sat 8 eylül 28 günde olurum.5 ekimde beklediğim reglm gelmedi henüz en son 23 eylülde birlikteliğim oldu eşimle dahada olmadı kendisi görev için şehir dışında gecikmemin 5.günü yani 10 ekimde idrarda test yaptim ama negatif ve hala gelen giden yok geç döllenme olayını okudum kafam karıştı böyle bisey bende olabilir mi olduysa ne zaman testte öğrenebilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum

Olabilir ama olmayadablir stresten de olabilir en az bir 10 gün bekle pkoda değilsin teste geç cıkabilr canm döllenme 8,10 gün arası oluyor inan bilmiyorum 10 gün bekleyip adet olmazsan kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…