- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
Silik çizgiyi ben de gördüm testinizde bende de polikistikover var kan vermenizi öneririm inşallah vardır benim de testim böyle çıkmıştı vardı çok şükür şimdi 13 aylık kızımBen bir dün test yaptım sonucumu silik çıktı Bugün teslim koyulaşmıştı sonra sabah tekrardan bir test yaptım O da çok hafif bir silik çıktı Sizce Hamile miyim ? Polikistik over hastasıyım Sizce var mı yok mu Ne olur bana yardımcı olun siz de yaşayan oldu mu böyle bir durum ? Dün yaptığım test sabah uyandığımda bayağı bir koyulaşmıştı sabah tekrardan baktığımda silik bir çizgi vardı Yeni yaptığım testte
kan verin lütfen ne zmandır adet olmadınız acaba, belki yeni başlarıdırBen bir dün test yaptım sonucumu silik çıktı Bugün teslim koyulaşmıştı sonra sabah tekrardan bir test yaptım O da çok hafif bir silik çıktı Sizce Hamile miyim ? Polikistik over hastasıyım Sizce var mı yok mu Ne olur bana yardımcı olun siz de yaşayan oldu mu böyle bir durum ? Dün yaptığım test sabah uyandığımda bayağı bir koyulaşmıştı sabah tekrardan baktığımda silik bir çizgi vardı Yeni yaptığım testte
1 yaptığım test Dün silik çıkmıştı Bugün biraz daha koyulaştı sabah yaptığım testi çok hafif bir slit çizgi çıktı gözle görülür gibi bile değil hani Sadece ben görebiliyorum başka kimse görmüyorSilik çizgiyi ben de gördüm testinizde bende de polikistikover var kan vermenizi öneririm inşallah vardır benim de testim böyle çıkmıştı vardı çok şükür şimdi 13 aylık kızım
Sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra olur dedi polikistikover hastasıyım ilk defa böyle bir seyle karşılaştım Bilmiyorum ya da göz yansıması mı Sadece bana mı öyle geliyorkan verin lütfen ne zmandır adet olmadınız acaba, belki yeni başlarıdır
sabah kan sonucunuz ne çıktı beta hcg 1 saatte çıkar ?Sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra olur dedi polikistikover hastasıyım ilk defa böyle bir seyle karşılaştım Bilmiyorum ya da göz yansıması mı Sadece bana mı öyle geliyor
Çalıştığım için hastaneye gidemedim Aile hekimine gittim O da yarın öğleden sonra çıkar dedisabah kan sonucunuz ne çıktı beta hcg 1 saatte çıkar ?
Merhaba canım benimde ilk hamileliğimde böyle silik çıkmıştı aynı şekilde bir daha test yaptım birde internette okudum sabah uyandığında ilk idrara çıktığın zaman bu testi yapmak gerekirmiş daha doğru çıkıyormuş ben öyle de denedim yine silik çıkmıştı doktora gittiğimde de 5 haftalık hamile çıkmıştım erken dönemde olduğu için silik çıkmış olabilir demişti doktorum sendede olabilir ama en doğru çözüm yine kan testi bazen hazır alınan testler bozuk da çıkabiliyor.Rabbim gönlüne göre versin canımBen bir dün test yaptım sonucumu silik çıktı Bugün teslim koyulaşmıştı sonra sabah tekrardan bir test yaptım O da çok hafif bir silik çıktı Sizce Hamile miyim ? Polikistik over hastasıyım Sizce var mı yok mu Ne olur bana yardımcı olun siz de yaşayan oldu mu böyle bir durum ? Dün yaptığım test sabah uyandığımda bayağı bir koyulaşmıştı sabah tekrardan baktığımda silik bir çizgi vardı Yeni yaptığım testte
Merhaba canım benimde ilk hamileliğimde böyle silik çıkmıştı aynı şekilde bir daha test yaptım birde internette okudum sabah uyandığında ilk idrara çıktığın zaman bu testi yapmak gerekirmiş daha doğru çıkıyormuş ben öyle de denedim yine silik çıkmıştı doktora gittiğimde de 5 haftalık hamile çıkmıştım erken dönemde olduğu için silik çıkmış olabilir demişti doktorum sendede olabilir ama en doğru çözüm yine kan testi bazen hazır alınan testler bozuk da çıkabiliyor.Rabbim gönlüne göre versin canım
İnşallah güzel haberler alırsın ben 2 sinde de gördüm çizgiyi telefonda net belli olmaz zaten ama görünüyor hayırlısı olur inşallah sonucu haber vermeyi unutma olur mu1 yaptığım test Dün silik çıkmıştı Bugün biraz daha koyulaştı sabah yaptığım testi çok hafif bir slit çizgi çıktı gözle görülür gibi bile değil hani Sadece ben görebiliyorum başka kimse görmüyor
Amin canım inşallah ne olur Dua et o kadar çok istiyorum kiİnşallah güzel haberler alırsın ben 2 sinde de gördüm çizgiyi telefonda net belli olmaz zaten ama görünüyor hayırlısı olur inşallah sonucu haber vermeyi unutma olur mu
Adetin kaç gün gecikti canım benim 2 hafta gecikmisti testi yaptığımda ümit vermek gibi olmasın ama benimde böyle silik diGerçekten olabilir mi ya çünkü o kadar çok istiyorum ki rüyalarıma giriyor ya da diyorum ki acaba ben mi yanlış görüyorum ama resimdeyken de çıkıyor bilmiyorum yani ne yapacağımı Dün yaptığım test sabah uyandığımda daha çok belirgin olmuştu Sabah tekrar test yaptığında biraz silik çıktı bilmiyorum yani kafam karisik
Ben polikistik Ömer hastayım ne zaman adet olacağım belli olmuyor bazen 11 ayda oluyor bazen 6 ayda oluyor ama geçen ay ayın 3'ünde oldumAdetin kaç gün gecikti canım benim 2 hafta gecikmisti testi yaptığımda ümit vermek gibi olmasın ama benimde böyle silik di
Rabbim kucağını boş bırakmasın canım dualarım seninle meryem süresi oku okut niyetine inşallah vardır ve sağ Salim ilerlerAmin canım inşallah ne olur Dua et o kadar çok istiyorum ki
Amin canımın içi inşallah okuyacağımRabbim kucağını boş bırakmasın canım dualarım seninle meryem süresi oku okut niyetine inşallah vardır ve sağ Salim ilerler
Canım benim o zaman yüksek ihtimalle hamilesin hayırlı uğurlu olsun Rabb'im kucağına almayida nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum.Ben polikistik Ömer hastayım ne zaman adet olacağım belli olmuyor bazen 11 ayda oluyor bazen 6 ayda oluyor ama geçen ay ayın 3'ünde oldum
Ya Gerçekten mi inanamıyorum hala Rabb'im kucağıma almayı nasip eder mi ne olur Dua et boşuna ümitlenmeyinAh kuzum benim hamilesin göz yansıması değil, hepimiz aynı şeyi görüyoruzbende de pcos var. Ben de inanamamıştım. Şimdi 3,5 aylık hamileyim. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız
Amin Canımın içi ne olur Dua et Yarın da olumlu gelsin çok istiyorumCanım benim o zaman yüksek ihtimalle hamilesin hayırlı uğurlu olsun Rabb'im kucağına almayida nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?