- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
- Konu Sahibi damla kadir
-
bizede sonucunu söyler misin muhakkakkAmin Canımın içi ne olur Dua et Yarın da olumlu gelsin çok istiyorum
Amin canımın içi. İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın. Hayırlı evlat olsun, sağlıklı evlat olsun inşallahYa Gerçekten mi inanamıyorum hala Rabb'im kucağıma almayı nasip eder mi ne olur Dua et boşuna ümitlenmeyin
Ilk işim Buraya yazmak olacakbizede sonucunu söyler misin muhakkakk
Amin canım benim amin inşallahAmin canımın içi. İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın. Hayırlı evlat olsun, sağlıklı evlat olsun inşallah
bence akşam acilden git kan ver insan uyuyamaz ki :)Amin canım benim amin inşallah
testlerim koyulasıyo şaka gibi 1 saat oldu hepsi koyulasmisbence akşam acilden git kan ver insan uyuyamaz ki :)
yaaaaa bu akşam kan verir misinnnnnnnnnnnnnnnn :)testlerim koyulasıyo şaka gibi 1 saat oldu hepsi koyulasmis
Dualarım seninle canımAmin Canımın içi ne olur Dua et Yarın da olumlu gelsin çok istiyorum
Bende doğum yapalı 20 gün oldu şuan lohusa yım lohusanin duası kabul olur derler Rabb'im kabul eylesin inşallah Rabb'im sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin Canımın içi ne olur Dua et Yarın da olumlu gelsin çok istiyorum
amin canım nolur dua edinmuuhtemelen kanda gebelık pozıtıf cıkacak... fakat iki günde bir kan verin bence siz önemli olan artış çünkü..
eczacıyım ben dükkanı bırakıp çıkamiyorum canimyaaaaa bu akşam kan verir misinnnnnnnnnnnnnnnn :)
canım benim amin inşallah rabbim bana da yasatir o duyguyu. Hayirli olsun evladin rabbim sag saglim sana bagislasinBende doğum yapalı 20 gün oldu şuan lohusa yım lohusanin duası kabul olur derler Rabb'im kabul eylesin inşallah Rabb'im sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim canım benim güzel haberlerini bekliyorumcanım benim amin inşallah rabbim bana da yasatir o duyguyu. Hayirli olsun evladin rabbim sag saglim sana bagislasin
amin canim benim hemen yazacagimTeşekkür ederim canım benim güzel haberlerini bekliyorum
canım naptınamin canim benim hemen yazacagim
hamile degilim bitanem yine olmadıcanım naptın
hamile degilim kuzumTeşekkür ederim canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlısı olsun kuzum üzüldüm Allah'ım tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsinhamile degilim kuzum
bende cok uzuldum agladim rabbimden o kadar istedik vermedi demek ki var bildigiHayırlısı olsun kuzum üzüldüm Allah'ım tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?