Hamilemiyim regle daha 10 gün var yoksa psikolojikmi

Giresuncikamiyursun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
328
73
13
Merhaba arkadaşlar
Son regl tarihim 31 agustos bazen 25 28 30 günde regl oluyorum bu ay gebeymisim gibi geliyor ama daha 10 gün var bu belirtiler ortaya cikarmi
Göğüs hassasiyeti ve etrafi halka koyulasti
Ağızda tuhaf tat halsizlik koku hassasiyeti bu kadar erken belirti ortaya cikarmi

Aynı belirtiler ben de var beklemedeyim ama hep yanılttı bu belirtiler beni inşallah olumlu sonuç alırız

Hamilelik belirtilerin hepsi yumurtlama ve regli belirtileri ile benzer şeyler. Sadece belirtilerden yola çıkarak kimse hamilesiniz diyemez ki daha 10 gün varmış. Beklemeniz lazım

Canım erken gebelik ise olabilir benimde 10 gün önce başlamıştı ama bunlar değil belim çok ağrıyordu göğüslerim çok agriyo uçları normalde yoktu büyüme oldu 5 gün kala test yaptım çıktı rabbim gönlüne göre versin inşallah

Regl im duzensiz bazen 25 bazen 28 bazen 30 o yüzden merakla bekliuorum doğrusu 28o baza aldim öylede 9 gün var ama gerçekten göğüslerim çok degisti ucu sürekli belirgin etrafıda koyulasti ve çok hassaisyette var bugünde belim ağrıyor tam olarak kuyruk sokumu degilde sağ tarafı sizinde oylemiydi ve böyle yanma hissi gibi erken gebelik testi alsammi acaba

Al
5 gün kala yaptim ben al istersen normal kaset testte çıktı

Bu belirtiler yumurtlamada oluşup regliye kadar sürebilir. Yani mens dönemi öncesi yaşanabiliyor.

Gebelik öncesi belirti de olabilir.

Yumurtalık kisti(çatlayamaması) da olabilir.

Bende sağ yumurtalığımdan ne zaman yumurtlasam bu belirtiler olur. Soldan yumurtlamada hiç birşey hissetmiyorum.

Benim sadece kaşık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluyor ama bu kadar belirti olmuyordu bilmiyorum gebelik bekliyorum ama belki düşündüğüm icinde farklı gelebilir tesekkurler yorum icin

Seninle aynı regl tarihim aynı döngüm.. ve bende bekliyorum

Ne gibi belirtilerin var ben çok hayal kurdumm
Sadece ara sıra kasık ağrım var ama keskin oluyor bir an öyle bir vuruyor ki sanki regl olmuşum gibi 2 dk sonra geçiyor onun dışında bi belirti anlayamıyorum çünkü normalde de burnum ve midem aşırı hassas herşeyden midem bulanır herşeyin kokusunu alırım o yüzden tek farkedebildiğim şey ağrı. Birde benim ovulasyon testim hala pozitif çıkıyor tuhaf bir şekilde. Normalde 12-16 Eylül arası yumurtlama yakalamıştım. Silik çizgiye dönmüştü şimdi yine çift çizgiye döndü. Regle 11 gün kala kan vermek gibi bi hata yaptım tabiki negatifti ancak günler geçmiyor

Kesinlikte bende aynı geneldede tun belirtiler hem yumurtlama zamanı hem regl oncesi oluyor ovulasyon testi aldım ama gec aldım sanirim geçmişti yumurtlama gunum ama pozitif çıkıyorsa belki yine yumurtlama vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…