- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Evetİnşallah hamilesindir :) ilk mi olucak?
Ne kadarlık evlisin
Bende bu ay 10 gün kadar kasik bel ağrısı yaşadım göğüs hassasiyeti değil ama göğüs ucunda hassaslık vardı ve büyüdüğünü hissediyodum şuan 4 gün falan var adetime kasik bel agrilari azaldı göğüslerim acımaya başladı 8 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı gece yaptım bide erken oldu ama galiba adetimi bekliyorum bende senin gibi kendimi hamile hissediyorum inşaAllah da öyleyizdirBence hamileyeim shshhs inandığım bu çünkü gogsum büyüdü damarlasti ama beklicem nedense hep var hissettim
Inşallah Güzel haberler alırız 5 gün daha bekliycem ben bakalim hayirlsiiBende bu ay 10 gün kadar kasik bel ağrısı yaşadım göğüs hassasiyeti değil ama göğüs ucunda hassaslık vardı ve büyüdüğünü hissediyodum şuan 4 gün falan var adetime kasik bel agrilari azaldı göğüslerim acımaya başladı 8 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı gece yaptım bide erken oldu ama galiba adetimi bekliyorum bende senin gibi kendimi hamile hissediyorum inşaAllah da öyleyizdir
Yok gibi ama şuan belli olmaz bende dün var gibi hisettim şmdsjdjsjKızlar merhaba. Regl 9 gün var bugün erken gebelik testi yaptım. Testi şimdi atıcam. Ben belli belirsiz bir çizgi var gibi gördüm. Öyle görmek istediğim için mi yoksa gözlerim de problem mi var bilemedimbide siz bakar mısınız?
Kafayı yedikYok gibi ama şuan belli olmaz bende dün var gibi hisettim şmdsjdjsj
Aynen benimde öyleKafayı yedikYaa benim gögüs uçlarım belirginleşmeye ve büyümeye başladı sanki oda mı psikolojik acaba
O bel ağrısı 2 gündür bende de başladı. Mide ağrım geçmiyor içtiğim sodaların hesabı yok belim kopacak sanki. Her an regl olacakmışım gibi hissediyorumValla regl olacakmış gibi belimde ağrı var midem yanıyor sürekli. Anlam veremedim valla
Sen kan vermişmiydin?Aynen benimde öylebakalım hayırlısı
Sen test falan yapmışmıydın gecikmemi vardı?O bel ağrısı 2 gündür bende de başladı. Mide ağrım geçmiyor içtiğim sodaların hesabı yok belim kopacak sanki. Her an regl olacakmışım gibi hissediyorum
Regle birkaç gün kaldı şuanlık ovulasyon testim hala çift çıkıyor hcg testim negatif çıkıyorSen test falan yapmışmıydın gecikmemi vardı?
Bende yukarıda testi paylaştım sanki çizgi varmış gibi görüyorumRegle birkaç gün kaldı şuanlık ovulasyon testim hala çift çıkıyor hcg testim negatif çıkıyor
Varsa da çok çok küçüktür testte gözükmez dahaBende yukarıda testi paylaştım sanki çizgi varmış gibi görüyorum
Bende şimdi ovulasyon testi yaptim silik cikti sizimdemi oyleVarsa da çok çok küçüktür testte gözükmez
10 gün kala kan testinde dahi çıkmıyor yerleştiği için her sabah kalkıp negatif çıkacağını bile bile test yapıyorum elimdeki testler bitti. Bende işten geç çıktığım için her seferinde eşim almak zorunda kalıyor artık söyleniyor eczaneye girdiğimde adam ne istediğimi sormadan test veriyor utanma kalmadı artık bende diyorBende yukarıda testi paylaştım sanki çizgi varmış gibi görüyorum
Aman beklemek çok sıkıcıVarsa da çok çok küçüktür testte gözükmez daha
Ovulasyon testinde silik çıkınca ne oluyorBende şimdi ovulasyon testi yaptim silik cikti sizimdemi oyle
Ben 12-16 Eylül arası çift çizgi yakaladım ovulasyon testimde ama hala negatife dönmüyor. Bazen koyu çizgi oluyor bazen de bi silikleşiyorBende şimdi ovulasyon testi yaptim silik cikti sizimdemi oyle
Ben eşime söylesem almaz regl gününü bekle gecikirse alırım diye,10 gün kala kan testinde dahi çıkmıyor yerleştiği için her sabah kalkıp negatif çıkacağını bile bile test yapıyorum elimdeki testler bitti. Bende işten geç çıktığım için her seferinde eşim almak zorunda kalıyor artık söyleniyor eczaneye girdiğimde adam ne istediğimi sormadan test veriyor utanma kalmadı artık bende diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?