- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Yaa bu bendede öyle içim yanıyor iç ateşim var gibi yorgun hissediyorum hicbisi yapmak istemiyorumVe birde maalesef grip belirtim var
Evet o yorgunluk benim peşimi bırakmıyor. Her sabah patronuma işi bıraktım mesajı atmak geliyor içimden yataktan kalkmamak için ne yazık ki. Bekliyorum belki birşeyler olur diye emin de değilim. Eşim tutacağına inanıyor bende başından beri aksine olmayacakmış gibi hissediyorum. Yada kendimce akıl sağlığımı koruyorum, ümitlenip üzülmek istemiyorum ama istemsizce takipte ediyorum işteYaa bu bendede öyle içim yanıyor iç ateşim var gibi yorgun hissediyorum hicbisi yapmak istemiyorum
Güzel haberlerimizi bekliyorum diyelim hayırlısı en baştanEvet o yorgunluk benim peşimi bırakmıyor. Her sabah patronuma işi bıraktım mesajı atmak geliyor içimden yataktan kalkmamak için ne yazık ki. Bekliyorum belki birşeyler olur diye emin de değilim. Eşim tutacağına inanıyor bende başından beri aksine olmayacakmış gibi hissediyorum. Yada kendimce akıl sağlığımı koruyorum, ümitlenip üzülmek istemiyorum ama istemsizce takipte ediyorum işte
UmarımGüzel haberlerimizi bekliyorum diyelim hayırlısı en baştan
Ay benimde şuan 10 gün var ilkkez gögüs uclarımda iğnelenme oluyor agrı değilde batma acıma gibi sadece ucunda bide yumurta akı gibi akıntım oluyor sizce var mdıırCanım erken gebelik ise olabilir benimde 10 gün önce başlamıştı ama bunlar değil belim çok ağrıyordu göğüslerim çok agriyo uçları normalde yoktu büyüme oldu 5 gün kala test yaptım çıktı rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benimde bugün 10 gün var ilk defa sabah çok sevdiğim pogaçadan tiksindim midem bulandı ve midemde yanma oluyor. Birde normalde akıntım olurdu ama bugün yok denilecek kdar az olduAy benimde şuan 10 gün var ilkkez gögüs uclarımda iğnelenme oluyor agrı değilde batma acıma gibi sadece ucunda bide yumurta akı gibi akıntım oluyor sizce var mdıır
10 gün nası bekleyeceğiz hiç bilmiyorum :)Benimde bugün 10 gün var ilk defa sabah çok sevdiğim pogaçadan tiksindim midem bulandı ve midemde yanma oluyor. Birde normalde akıntım olurdu ama bugün yok denilecek kdar az oldu
Valla bilmiyorum cumartesi günü yapayım diyorum ben ya da pazar :)10 gün nası bekleyeceğiz hiç bilmiyorum :)
Eğer belirtilerim devam ederse bende yapacagım ya ama devam etmezse cok korkuyorum yapmaya :)Valla bilmiyorum cumartesi günü yapayım diyorum ben ya da pazar :)
Valla regl olacakmış gibi belimde ağrı var midem yanıyor sürekli. Anlam veremedim vallaEğer belirtilerim devam ederse bende yapacagım ya ama devam etmezse cok korkuyorum yapmaya :)
Ya yine denk geliyor benimde öyle benim her gün akintim olur hiç kesilmez ama 2 haftadır hiç olmuyorum gibi nadirBenimde bugün 10 gün var ilk defa sabah çok sevdiğim pogaçadan tiksindim midem bulandı ve midemde yanma oluyor. Birde normalde akıntım olurdu ama bugün yok denilecek kdar az oldu
Kafayı yicez biz hamile kalana kadarYa yine denk geliyor benimde öyle benim her gün akintim olur hiç kesilmez ama 2 haftadır hiç olmuyorum gibi nadir
KesinlikleKafayı yicez biz hamile kalana kadar
Seninde regl tarihin 6 ekim oluyor dimi?Kesinlikle
Seninde regl tarihin 6 ekim oluyor
Yanni benimki duzensizz bazen 25 28 30 33 o yuzden bilmiyorumSeninde regl tarihin 6 ekim oluyor dimi?
Hıı anladım test alıp bakmayı düşündün mü?Yanni benimki duzensizz bazen 25 28 30 33 o yuzden bilmiyorum
Bugün yaptim negatifHıı anladım test alıp bakmayı düşündün mü?
Bekle bakalım pazar ya da pazartesi. bidaha yapBugün yaptim negatif
Bence hamileyeim shshhs inandığım bu çünkü gogsum büyüdü damarlasti ama beklicem nedense hep var hissettimBekle bakalım pazar ya da pazartesi. bidaha yap
Hangisini yapmıştın
İnşallah hamilesindir :) ilk mi olucak?Bence hamileyeim shshhs inandığım bu çünkü gogsum büyüdü damarlasti ama beklicem nedense hep var hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?