Hamilemiyim regle daha 10 gün var yoksa psikolojikmi

Yaa bu bendede öyle içim yanıyor iç ateşim var gibi yorgun hissediyorum hicbisi yapmak istemiyorum
Evet o yorgunluk benim peşimi bırakmıyor. Her sabah patronuma işi bıraktım mesajı atmak geliyor içimden yataktan kalkmamak için ne yazık ki. Bekliyorum belki birşeyler olur diye emin de değilim. Eşim tutacağına inanıyor bende başından beri aksine olmayacakmış gibi hissediyorum. Yada kendimce akıl sağlığımı koruyorum, ümitlenip üzülmek istemiyorum ama istemsizce takipte ediyorum işte

Güzel haberlerimizi bekliyorum diyelim hayırlısı en baştan

Ay benimde şuan 10 gün var ilkkez gögüs uclarımda iğnelenme oluyor agrı değilde batma acıma gibi sadece ucunda bide yumurta akı gibi akıntım oluyor sizce var mdıır

Ay benimde şuan 10 gün var ilkkez gögüs uclarımda iğnelenme oluyor agrı değilde batma acıma gibi sadece ucunda bide yumurta akı gibi akıntım oluyor sizce var mdıır
Benimde bugün 10 gün var ilk defa sabah çok sevdiğim pogaçadan tiksindim midem bulandı ve midemde yanma oluyor. Birde normalde akıntım olurdu ama bugün yok denilecek kdar az oldu

Benimde bugün 10 gün var ilk defa sabah çok sevdiğim pogaçadan tiksindim midem bulandı ve midemde yanma oluyor. Birde normalde akıntım olurdu ama bugün yok denilecek kdar az oldu
Ya yine denk geliyor benimde öyle benim her gün akintim olur hiç kesilmez ama 2 haftadır hiç olmuyorum gibi nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…