Hamilemiyim sizce

Ben de 2 gün önce test yapmıştım birinde pozitif diğerinde negatif nedenini hiç bilmiyorum yarın kan vercem

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-24-01-42-02-221_com.instagram.android.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 94
Çizgi görünüyor canım ama kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi hiçbir fikrim yok inşallah kuruma çizgisi değildir
Bilmiyorum canım ya gece yaptım sabah belki bigün sonraki çizgi akıntım falan yok kuruyum sadece kasık ağrılarım çok adet olacakmışım gibi beklemek mi lazım adeti bu durumda acaba

Belirtilerimiz aynı gibi. İnşallah vardır güzel haberini bekliyorum

Benim de çok akıntım yok arada oluyor. Adetin öncelerden gecikir miydi ilk defa mı oldu ?
Bu ay bilmiyorum neden sürekli test yaptığım için mi gebelik bekliyorum bilmiyorum kasık agrım bu kadar şiddetli keskin olmazdı adetden 3 gün önceden başlardı sonra hemen adet olurdum ama bu sefer çok kasık ağrım oldu ama adetim gelmedi gibi oldu ondan öyle düşünüyorum heralde yada o silik çizgi beni öyle düşündürdü yarın test yapsam sonra adet olursam test boşuna gidecek diyorum bi yandan bi kaç gün bekle diyorum çok geçikmem olmadı çünkü belki yarın gelir normalde öyle geçikmem olmuyo ama bazen bi iki gün ya önce ya sonra geldiği oldu

İkisini farklı zamanlarda mı yaptın o çizgin de baya belirgin aslında kaç gün geçikmen oldu
Canım gecikmem olmadı aslında, silik olan testi 22 Şubat'ta yaptım, 23 Şubat'ta ise kan verdim değerim negatifti (0.2) ardından eve geldim test yaptım 23 Şubat'ta resimde gördüğün gibi o da negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…