Bilmiyorum canım ya gece yaptım sabah belki bigün sonraki çizgi akıntım falan yok kuruyum sadece kasık ağrılarım çok adet olacakmışım gibi beklemek mi lazım adeti bu durumda acabaÇizgi görünüyor canım ama kuruma çizgisi mi yoksa normal çizgi mi hiçbir fikrim yok inşallah kuruma çizgisi değildir
Evet kan verirsen doğru sonuç alırsın sabah ilk idrarla yapsak dogru sonuç olur muBen de 2 gün önce test yapmıştım birinde pozitif diğerinde negatif nedenini hiç bilmiyorum yarın kan vercem
Hemen çıktı mı ikinci çizginBen de 2 gün önce test yapmıştım birinde pozitif diğerinde negatif nedenini hiç bilmiyorum yarın kan vercem
Teşekkür ederim inşallah size de nasip olurCanım yüksek ihtimalle hamilesine hayırlı olsun darısı başıma ve tüm isteyen kişilerin başına inşallah
Belirtilerimiz aynı gibi. İnşallah vardır güzel haberini bekliyorumBende adetime iki gün kala test yaptım ilk tek çizgi vardı sabah baktığım da gölge bi çizgi daha gördüm ama saatler sonra oldugu için pek de ümidim yok adet olmam lazım benimde kasıklarım da çok agrı vardı dün olmadım bekleyecegim bende biraz kuruma çizgisi diye pek de ümidim yok p şekilde olup adet olan da var çünkü
Bende akıntı yok canım kuruluk var inan hiç umudum yok bu aydan yarın test yapayım mi sence birgün daha bekliyeyim miBelirtilerimiz aynı gibi. İnşallah vardır güzel haberini bekliyorum
Evet hemen çıktı aslında ama diğer testleri deniyorum aynı marka olanları, onlarda çıkmıyor, hayırlısıHemen çıktı mı ikinci çizgin
Genelde sabah ilk idrarla doğru çıkar derler ama, ben dün onu da yaptım çıkmadı, herhalde hamile değilim benEvet kan verirsen doğru sonuç alırsın sabah ilk idrarla yapsak dogru sonuç olur mu
Benim de çok akıntım yok arada oluyor. Adetin öncelerden gecikir miydi ilk defa mı oldu ?Bende akıntı yok canım kuruluk var inan hiç umudum yok bu aydan yarın test yapayım mi sence birgün daha bekliyeyim mi
Canım çift çizgi var ya hamilesindir belki de kan verince daha iyi sonuç alırsınGenelde sabah ilk idrarla doğru çıkar derler ama, ben dün onu da yaptım çıkmadı, herhalde hamile değilim ben
Bu ay bilmiyorum neden sürekli test yaptığım için mi gebelik bekliyorum bilmiyorum kasık agrım bu kadar şiddetli keskin olmazdı adetden 3 gün önceden başlardı sonra hemen adet olurdum ama bu sefer çok kasık ağrım oldu ama adetim gelmedi gibi oldu ondan öyle düşünüyorum heralde yada o silik çizgi beni öyle düşündürdü yarın test yapsam sonra adet olursam test boşuna gidecek diyorum bi yandan bi kaç gün bekle diyorum çok geçikmem olmadı çünkü belki yarın gelir normalde öyle geçikmem olmuyo ama bazen bi iki gün ya önce ya sonra geldiği olduBenim de çok akıntım yok arada oluyor. Adetin öncelerden gecikir miydi ilk defa mı oldu ?
Canım çift çizgi var ama o ilk yaptığım test diğerleri hepsi negatif, diğer teste dikkatli bakarsan yok sanki çizgiCanım çift çizgi var ya hamilesindir belki de kan verince daha iyi sonuç alırsın
Evet onda yok bi tanesinde var amaCanım çift çizgi var ama o ilk yaptığım test diğerleri hepsi negatif, diğer teste dikkatli bakarsan yok sanki çizgi
Bakalım hayırlısı da, benim pek umudum yok açıkçasıEvet onda yok bi tanesinde var ama
İkisini farklı zamanlarda mı yaptın o çizgin de baya belirgin aslında kaç gün geçikmen olduCanım çift çizgi var ama o ilk yaptığım test diğerleri hepsi negatif, diğer teste dikkatli bakarsan yok sanki çizgi
Hayırlısı benim de hiç yok umudum benimki daha silik ya bi de kaç saat sonra çıktı yarın falan adet olurum heralde çok da geçikmede yok öyleBakalım hayırlısı da, benim pek umudum yok açıkçası
Hayırlısı yoksa bian önce âdet olsak önümüze baksak olacakBakalım hayırlısı da, benim pek umudum yok açıkçası
Canım gecikmem olmadı aslında, silik olan testi 22 Şubat'ta yaptım, 23 Şubat'ta ise kan verdim değerim negatifti (0.2) ardından eve geldim test yaptım 23 Şubat'ta resimde gördüğün gibi o da negatiftiİkisini farklı zamanlarda mı yaptın o çizgin de baya belirgin aslında kaç gün geçikmen oldu
Canım senin beta negatifken değerin kaç oluyorHayırlısı yoksa bian önce âdet olsak önümüze baksak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?