- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
Anladım canım o zaman gebelik olmayabilir kan da çıkardı olmuş olsaydıCanım gecikmem olmadı aslında, silik olan testi 22 Şubat'ta yaptım, 23 Şubat'ta ise kan verdim değerim negatifti (0.2) ardından eve geldim test yaptım 23 Şubat'ta resimde gördüğün gibi o da negatifti
Hiç bilmiyorum ki canım 0 olması lazım heraldeCanım senin beta negatifken değerin kaç oluyor
Bi kere 12 gün geçikmem oldu benim hastaneye kan vermeye gittik 1.000 gibi bişey çıkmıştı diye hatırlıyorum gebelik olursa o bir yada 0 sayısı atıyorum 98 vs oluyoAnladım canım o zaman gebelik olmayabilir kan da çıkardı olmuş olsaydı
0/10 ml olması lazım canım degerin yani sende gebelik yokCanım senin beta negatifken değerin kaç oluyor
Biliyorum canım, ben hamile olmadığım sıra beta'm sürekli 0.2'dir herkesin ki mi öyle diye merak ettim0/10 ml olması lazım canım degerin yani sende gebelik yok
Yani ben şeyi anlayamadım sen adet günün gelmeden öncesinde mi test yaptın kan verdin daha adet gününe var mıBakalım hayırlısı da, benim pek umudum yok açıkçası
Evet herkesin öyle olurBiliyorum canım, ben hamile olmadığım sıra beta'm sürekli 0.2'dir herkesin ki mi öyle diye merak ettim
Canım adet günüme daha var, bat 1-2 mart olması lazımYani ben şeyi anlayamadım sen adet günün gelmeden öncesinde mi test yaptın kan verdin daha adet gününe var mı
Gebelik degerin yükseldikçe o 0 sayısı da yükselirBiliyorum canım, ben hamile olmadığım sıra beta'm sürekli 0.2'dir herkesin ki mi öyle diye merak ettim
Hım daha var sen öncesinde var mı yok mu diye emin olmak istedin o zaman gebelik olsaydı kanında zaten çıkardı canım kesinCanım adet günüme daha var, bat 1-2 mart olması lazım
Nasıl yaniGebelik degerin yükseldikçe o 0 sayısı da yükselir
Adete 1 hafta kala kanda kesin çıkıyor mu, benim geçenki hamileliğimde çıkmamıştı, adetime 3 gün varken 1.92 değeri ile öğrenmiştim, sonra hızla yükseldi, ama sonunda da kimyasal gebelik geçirdim maalesefHım daha var sen öncesinde var mı yok mu diye emin olmak istedin o zaman gebelik olsaydı kanında zaten çıkardı canım kesin
Yani önce 0/10 ml di ya negarifken hamileysen eger 90 yada 100 yada daha fazlası 760 falan olmalıNasıl yani
Anladım canım inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın Hepimiz için de öyle olurAdete 1 hafta kala kanda kesin çıkıyor mu, benim geçenki hamileliğimde çıkmamıştı, adetime 3 gün varken 1.92 değeri ile öğrenmiştim, sonra hızla yükseldi, ama sonunda da kimyasal gebelik geçirdim maalesef
Adetim geldi canım benim o çizgiye gerçekten inanmamak lazım ilk dakika da çıkarsa ona inanacaksın saatler sonrası dogru değil çok şükür rahatladım bende adetim gelince inşallah sizinde kan sonucunuz iyi çıkar gebeliğiniz netleşir.. biz de iki aydır deniyoruz hemen olacagına inanmadım zaten öyle o çizgi beni düşündürmüştüBelirtilerimiz aynı gibi. İnşallah vardır güzel haberini bekliyorum
Bizde ikinci aydayız bende ihtimal vermedim bu kadar çabuk olur mu diye düşünüyorum. Sabah gidip kan vereceğim. Ama yumurtlama zamanında ovülasyon testi aldım belki de tam gününü yakaladık. Bir de nasip tabi herkesin bi zamanı vardır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahAdetim geldi canım benim o çizgiye gerçekten inanmamak lazım ilk dakika da çıkarsa ona inanacaksın saatler sonrası dogru değil çok şükür rahatladım bende adetim gelince inşallah sizinde kan sonucunuz iyi çıkar gebeliğiniz netleşir.. biz de iki aydır deniyoruz hemen olacagına inanmadım zaten öyle o çizgi beni düşündürmüştü
Ovulasyon testiyle yakalamışsındır belki canım bende polikistik over var o yüzden çabuk gebelik oluşmuyo hakkımız da hayırlısı kan verince için rahat eder rabbim herkese nasip etsinBizde ikinci aydayız bende ihtimal vermedim bu kadar çabuk olur mu diye düşünüyorum. Sabah gidip kan vereceğim. Ama yumurtlama zamanında ovülasyon testi aldım belki de tam gününü yakaladık. Bir de nasip tabi herkesin bi zamanı vardır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Bende az önce tuvalete gittim peçeteye kahverengi bir şeyler geldi. Moralim bozuldu ne kanaması bu böyle anlamadımOvulasyon testiyle yakalamışsındır belki canım bende polikistik over var o yüzden çabuk gebelik oluşmuyo hakkımız da hayırlısı kan verince için rahat eder rabbim herkese nasip etsin
Çok mu kahverengi devamı geldi mi nasıl durumun şuandaBende az önce tuvalete gittim peçeteye kahverengi bir şeyler geldi. Moralim bozuldu ne kanaması bu böyle anlamadım
Dün oldu canım açık kahverengi 5-6 damla geldi kasıklarım hafif hafif ağrıyor. Bugün gelmedi dahalık. Bir de dün evde çok iş yaptım süpürdüm sildim falan duşa girdim çıktım ondan sonra oldu.Çok mu kahverengi devamı geldi mi nasıl durumun şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?