Bence ihtimal yüksek.yıkamanla hiçbir ilgisi yok zaten. Umarım Allah gönlüne göre verir.Oncelikle merhaba, bu siteyi hep takip ediyordum simdi benimde bir sorum var. Umarim yanitlarsiniz.
En son 26 martta adet oldum. Bundan sonrasinda esim ile 19 mayis 20 22sinde birliktelik yasadik. İcime bosaldi fakat iki seferinde hemen yikadim. Hamile kalmak istemedigim icin. Okuyorum suan. Bugun 28 nisan ve normalde baslamasa bile adet belirtilerim olurdu. Hic biri yok. İki gunde gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar yuksek?
Oncelikle merhaba, bu siteyi hep takip ediyordum simdi benimde bir sorum var. Umarim yanitlarsiniz.
En son 26 martta adet oldum. Bundan sonrasinda esim ile 19 mayis 20 22sinde birliktelik yasadik. İcime bosaldi fakat iki seferinde hemen yikadim. Hamile kalmak istemedigim icin. Okuyorum suan. Bugun 28 nisan ve normalde baslamasa bile adet belirtilerim olurdu. Hic biri yok. İki gunde gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar yuksek?
E yani adetin geçmeden cikmayabilirLutfen bi sey yazin
tesekkurler..E yani adetin geçmeden cikmayabilir
Ben istemiyorum ama esim cok istiyo. Bu da ben istemeden oldu zaten. Okulum bitmeden olmayacak diye anlasmistik.ama cok istedigi icinMadem hamile kalmak istemiyorsun neden bi önlem almadığını merak ettim doğrusu canım
simdi test yaptim yine negatif cikti degilimdir heraldeKendin öğrenemezsen eğer gebelik danışma için doktora veya sağlık kuruluşuna başvurun.
hamile olma ihtimaliniz düşük gibi görünüyor ;ovülasyon döneminizden sonra ilişkiniz olmuş ama geç ovülasyon olduysanız hamilelik ihtimal dahilindedir. şüpheli ilişkiden 12 gün sonra kanda bhcg baktırırsanız aklınızda soru işareti kalmaz.simdi test yaptim yine negatif cikti degilimdir heralde
Boyle aciklayarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim gercekten :) Adet olmazsam 2-3 gune mutlaka yaptiricamhamile olma ihtimaliniz düşük gibi görünüyor ;ovülasyon döneminizden sonra ilişkiniz olmuş ama geç ovülasyon olduysanız hamilelik ihtimal dahilindedir. şüpheli ilişkiden 12 gün sonra kanda bhcg baktırırsanız aklınızda soru işareti kalmaz.
Kaç günün geçti?Hala adet olmadım. Dün gebelik testi yaptım yine negatif.
Boyle aciklayarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim gercekten :) Adet olmazsam 2-3 gune mutlaka yaptiricam
Bakin arkadaslar subatta 28sinde oldum martta 26sinda oldum. Ve suan gecti yani isteKaç günün geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?