Hamilemiyim sizce?

ela6767

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
10
1
1
Oncelikle merhaba, bu siteyi hep takip ediyordum simdi benimde bir sorum var. Umarim yanitlarsiniz.
En son 26 martta adet oldum. Bundan sonrasinda esim ile 19 nisan 20 22sinde birliktelik yasadik. İcime bosaldi fakat iki seferinde hemen yikadim. Hamile kalmak istemedigim icin. Okuyorum suan. Bugun 28 nisan ve normalde baslamasa bile adet belirtilerim olurdu. Hic biri yok. İki gunde gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar yuksek?

Son düzenleme:
Oncelikle merhaba, bu siteyi hep takip ediyordum simdi benimde bir sorum var. Umarim yanitlarsiniz.
En son 26 martta adet oldum. Bundan sonrasinda esim ile 19 mayis 20 22sinde birliktelik yasadik. İcime bosaldi fakat iki seferinde hemen yikadim. Hamile kalmak istemedigim icin. Okuyorum suan. Bugun 28 nisan ve normalde baslamasa bile adet belirtilerim olurdu. Hic biri yok. İki gunde gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar yuksek?
Bence ihtimal yüksek.yıkamanla hiçbir ilgisi yok zaten. Umarım Allah gönlüne göre verir.

En son 26 martta adet oldum. Bundan sonrasinda esim ile 19 mayis 20 22sinde birliktelik yasadik. İcime bosaldi fakat iki seferinde hemen yikadim. Hamile kalmak istemedigim icin. Okuyorum suan. Bugun 28 nisan ve normalde baslamasa bile adet belirtilerim olurdu. Hic biri yok. İki gunde gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar yuksek?

2 gun gecikmiş yarin ilk idrariinizla test yapmalisiniz

2 gun once test yaptim 26sinda tek cizgiydi. Adetin ilk gunu dogru cikmama ihtimali var mi sizce?

Madem hamile kalmak istemiyorsun neden bi önlem almadığını merak ettim doğrusu canım o_O

Madem hamile kalmak istemiyorsun neden bi önlem almadığını merak ettim doğrusu canım o_O
Ben istemiyorum ama esim cok istiyo. Bu da ben istemeden oldu zaten. Okulum bitmeden olmayacak diye anlasmistik.ama cok istedigi icin :( simdi test yaptim negatif cikti bilmiyorum degilimdir heralde.

simdi test yaptim yine negatif cikti degilimdir heralde
hamile olma ihtimaliniz düşük gibi görünüyor ;ovülasyon döneminizden sonra ilişkiniz olmuş ama geç ovülasyon olduysanız hamilelik ihtimal dahilindedir. şüpheli ilişkiden 12 gün sonra kanda bhcg baktırırsanız aklınızda soru işareti kalmaz.

hamile olma ihtimaliniz düşük gibi görünüyor ;ovülasyon döneminizden sonra ilişkiniz olmuş ama geç ovülasyon olduysanız hamilelik ihtimal dahilindedir. şüpheli ilişkiden 12 gün sonra kanda bhcg baktırırsanız aklınızda soru işareti kalmaz.
Boyle aciklayarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim gercekten :) Adet olmazsam 2-3 gune mutlaka yaptiricam

Back
X