Hamilemiyim??

Kızlar bunda var mı çizgi

Eklentiler

• 6F0B111E-1E0A-42D9-BD58-E30345069DEB.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
Ayy hadi inşallah canım benim 6 eylül bat ama test negatif yarın bi tekrarlicam sonrada gecikmesini beklicem var olduğunu hissediyorum ama sonuç negatif işte sabaha bakalım :/ senin belirtilerin neler tatlm
Akıntı batma göğüslerdeki değişiklik

slm kizlar ben ara ara giriyordum ama farklı sayfalara. size danışmak istediğim bir konu var.reglime bugün dahil 2 gün var , bel ve kasık agrım normalden az. 2 gün önceden hafiften hissettirmisti olacak kesin dedim ama normalden çok daha az ve normalde bacaklarım ellerim titrer, göğüslerim şişer,karnım davul gibi olur, ayakta duracak halim olmaz ama bu kez biraz ağrı ve vajinadaki hafif zonklama dışında hiçbirşey hissetmiyorum. daha regle var o yuzden umitlenmeyeyim diyorum. 4 yildir evliyim ve 2 yildan fazladir cocuk ıstiyoruz. yaklaşık 4-5 gün önce baş dönmesi yaşadım yaklaşık yarım saat birdaha olmadı. inşallah yerleşme yasıyorumdur. fikriniz nedir.

kizlar sabah test yapmisdim ve hafif belli belirsiz ikinci cizgi vardi hayalmiydi gercekmiydi anlamdm simdi daha cok belirginlesdi sizce test yaniltyrmudur anlamdim yaaaa 4 5 saat gecince belirlesdi cizgi

reglime daha 4 gun var ama ben pkoluyum hormonlarimda bozuk dogun kntrl hapu kullandim biteli 5 gun oldu adet olmam gerekiyodu olmadim adetimde duzensiz zaten takvime gore 4 gun var hersey karisdi birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…