- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi Apfelkuchen
-
+1Bazen idrar testi belki net sonuc Vermeyebilir bence daha net sonuc icin kan testi yaptirin derim
uzulme ya vardir halimizde bir hayir bekleyek bakamMrh b canım bende bu ay klomen kullandım bat 6 eylül ama ben bugün test yaptım negatifti belirtiler var ama sonuç negatif çok üzgünüm
Ben gördüm sanki canımKızlar bunda var mı çizgi
Ay hadi inşallah kuzum ya inşallah vardırBen gördüm sanki canım
Insallah canım insallah :)Ay hadi inşallah kuzum ya inşallah vardır
Aynen canım hayırlısıuzulme ya vardir halimizde bir hayir bekleyek bakam
2 gün var bugünü sayma 1 gün kalacak 5 eylül batInsallah canım insallah :)
Adetine kac gun var canım
Ayy hadi inşallah canım benim 6 eylül bat ama test negatif yarın bi tekrarlicam sonrada gecikmesini beklicem var olduğunu hissediyorum ama sonuç negatif işte2 gün var bugünü sayma 1 gün kalacak 5 eylül bat
Akıntı batma göğüslerdeki değişiklikAyy hadi inşallah canım benim 6 eylül bat ama test negatif yarın bi tekrarlicam sonrada gecikmesini beklicem var olduğunu hissediyorum ama sonuç negatif iştesabaha bakalım :/ senin belirtilerin neler tatlm
Nasl bir akıntı canımAkıntı batma göğüslerdeki değişiklik
Renksiz kokusuz sıvı tarzında canımNasl bir akıntı canım
Anladım canım benimde öyle bir akintim varRenksiz kokusuz sıvı tarzında canım
Regline daha var mı? Umutlandırmak istemem ama silik çizgi de vrsa henüz çok yeni idrara geçmiş olablr hakkında hayırlısı olsun inşuffff kimse cvp vermemissssss
kan testi negatif cikti dun acilde yaptirdim artik umutlanmayacagimRegline daha var mı? Umutlandırmak istemem ama silik çizgi de vrsa henüz çok yeni idrara geçmiş olablr hakkında hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?