Hamilemiyim??

Apfelkuchen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
46
42
3
Selam kızlar ben daha önce bebegimin kalbi atmadı diye kürtaj oldum üzerinden 6 ay geçti reglime 9 gün kala pembe bir kaç damla geldi 2 gün ve devamı gelmedi normalde ben hep iki üç gün önce olurum regl tarihimden bi sonraki ay 4agustos geçen ay olmuştum erken olduğum için aslında olmam gerekliydi bu günlerde henüz birşey Yok ve çok kötü göğüs agrım var ara ara belim agrıo sırtımda karmaşık duygular içindeyim hamilemiyim hamileysem tekrar kaybedermiyim bebegimi test için daha erken çıkmaz diye yapmadım bu sekilde olup hamile olan var mı ?? Ben yeni üyeyim umarım konuyu yanliş yere açmam çünkü çok bilgim Yok

Erken değil test yapabilirsin bence şüphen varsa ve riskin varsa öğren ona göre doktora git canim

Evet haklısın test yapayım zaten doktor 2 haftaya anca randavu verir umarım hayırlısıyla sağlıklı sihhatlı bir evlat sahibi olurum Rabbim isteyen herkese versin
Amin canım inşallah test yaparsan buraya da yaz

Hayırlı uğurlu olsun canım kan çıktı testiyle de onayla doktora git yani en kısa sürede Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Aminnn canım Teşekkürler çok sakinim Nedense isteyen herkese Rabbim nasip etsin bütün kalbimle söylüyorum dr persembe gideceğim inşallah

Mrb ben 24 25 gunde 1 adet oluyorum 20 haziran 15 temmuz 8 agustos 1 eylulde hasta olmam gerekiyordu olmadim idrar testi yaptim negatif ne yapmam gerek hamilemiyimdir bu ay klomende kullandim ben

Mrb ben 24 25 gunde 1 adet oluyorum 20 haziran 15 temmuz 8 agustos 1 eylulde hasta olmam gerekiyordu olmadim idrar testi yaptim negatif ne yapmam gerek hamilemiyimdir bu ay klomende kullandim ben
Testini paylaşır mısın canın belki göremedin

Mrh b canım bende bu ay klomen kullandım bat 6 eylül ama ben bugün test yaptım negatifti belirtiler var ama sonuç negatif çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…