- 2 Eylül 2018
- 46
- 42
- 3
- Konu Sahibi Apfelkuchen
-
Erken değil test yapabilirsin bence şüphen varsa ve riskin varsa öğren ona göre doktora git canimSelam kızlar ben daha önce bebegimin kalbi atmadı diye kürtaj oldum üzerinden 6 ay geçti reglime 9 gün kala pembe bir kaç damla geldi 2 gün ve devamı gelmedi normalde ben hep iki üç gün önce olurum regl tarihimden bi sonraki ay 4agustos geçen ay olmuştum erken olduğum için aslında olmam gerekliydi bu günlerde henüz birşey Yok ve çok kötü göğüs agrım var ara ara belim agrıo sırtımda karmaşık duygular içindeyim hamilemiyim hamileysem tekrar kaybedermiyim bebegimi test için daha erken çıkmaz diye yapmadım bu sekilde olup hamile olan var mı ?? Ben yeni üyeyim umarım konuyu yanliş yere açmam çünkü çok bilgim Yok
+1Erken değil test yapabilirsin bence şüphen varsa ve riskin varsa öğren ona göre doktora git canim
Evet haklısın test yapayım zaten doktor 2 haftaya anca randavu verir umarım hayırlısıyla sağlıklı sihhatlı bir evlat sahibi olurum Rabbim isteyen herkese versinErken değil test yapabilirsin bence şüphen varsa ve riskin varsa öğren ona göre doktora git canim
Amin canım inşallah test yaparsan buraya da yazEvet haklısın test yapayım zaten doktor 2 haftaya anca randavu verir umarım hayırlısıyla sağlıklı sihhatlı bir evlat sahibi olurum Rabbim isteyen herkese versin
Resim acılıyor mu ? Test pozitiv cıktı karmaşık duygular içindeyimmKızlar test yaptım sonuç Eki Görüntüle 2185288
Hayırlı uğurlu olsun canım kan çıktı testiyle de onayla doktora git yani en kısa sürede Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar test yaptım sonuç Eki Görüntüle 2185288
Aminnn canım Teşekkürler çok sakinim Nedense isteyen herkese Rabbim nasip etsin bütün kalbimle söylüyorum dr persembe gideceğim inşallahHayırlı uğurlu olsun canım kan çıktı testiyle de onayla doktora git yani en kısa sürede Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahAminnn canım Teşekkürler çok sakinim Nedense isteyen herkese Rabbim nasip etsin bütün kalbimle söylüyorum dr persembe gideceğim inşallah
Tesekkur ederim Canim ben bir kere bebegimi kaybettim umarim bu öyle Olmaz biraz tedirginlik var tek dilegim saglikli sihhatli kucagima almakmaşallah maşallahhh
dolu dolu hamılesın canım , sağlıkla dogsun bebegın
Selam kızlar ben daha önce bebegimin kalbi atmadı diye kürtaj oldum üzerinden 6 ay geçti reglime 9 gün kala pembe bir kaç damla geldi 2 gün ve devamı gelmedi normalde ben hep iki üç gün önce olurum regl tarihimden bi sonraki ay 4agustos geçen ay olmuştum erken olduğum için aslında olmam gerekliydi bu günlerde henüz birşey Yok ve çok kötü göğüs agrım var ara ara belim agrıo sırtımda karmaşık duygular içindeyim hamilemiyim hamileysem tekrar kaybedermiyim bebegimi test için daha erken çıkmaz diye yapmadım bu sekilde olup hamile olan var mı ?? Ben yeni üyeyim umarım konuyu yanliş yere açmam çünkü çok bilgim Yok
Testini paylaşır mısın canın belki göremedinMrb ben 24 25 gunde 1 adet oluyorum 20 haziran 15 temmuz 8 agustos 1 eylulde hasta olmam gerekiyordu olmadim idrar testi yaptim negatif ne yapmam gerek hamilemiyimdir bu ay klomende kullandim ben
Testini paylaşır mısın canın belki göremedin
Mrb ben 24 25 gunde 1 adet oluyorum 20 haziran 15 temmuz 8 agustos 1 eylulde hasta olmam gerekiyordu olmadim idrar testi yaptim negatif ne yapmam gerek hamilemiyimdir bu ay klomende kullandim ben
Bazen idrar testi belki net sonuc Vermeyebilir bence daha net sonuc icin kan testi yaptirin derimMrb ben 24 25 gunde 1 adet oluyorum 20 haziran 15 temmuz 8 agustos 1 eylulde hasta olmam gerekiyordu olmadim idrar testi yaptim negatif ne yapmam gerek hamilemiyimdir bu ay klomende kullandim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?