- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 35
- Konu Sahibi Apfelkuchen
-
İnşallah birdaha ki ay olur herşey gönlünce olsun.kan testi negatif cikti dun acilde yaptirdim artik umutlanmayacagim
inşallah Canim hayirlisi artik rabbim hayirlisini versinİnşallah birdaha ki ay olur herşey gönlünce olsun.
Test yapabilirsin .Merhaba arkadaşlar, benim reglme 3 gün kaldı ama gögüs hassasiyeti, bel ağrısı, hafif mide bulantısı, bacakta ağrı, ara ara kasıkta batma var. Sizce hamilemiyim
Hamilemisin kuzummm çok sevindimyaErken değil test yapabilirsin bence şüphen varsa ve riskin varsa öğren ona göre doktora git canim
Test yapabilirsin .
Veya kan verebilirsin kesin sonuc ..
Benımde bata 3 var . Ben idrar testi yaptım . Silik bir çizgim çıktı
Aminnnn ...İkimiz içinde hayırlısı olsun, önerebilceğiniz bir test markası varmı
Canm miratech almada bide bebetimeİkimiz içinde hayırlısı olsun, önerebilceğiniz bir test markası varmı
Canm miratech almada bide bebetime
Yok canım daha 8 gün var adete herkes totem yaoiuor ya bu ay da ben deneyeyim dedim bu ay meryem süresi de okudum okuttum hayırlısı inşallahHamilemisin kuzummm çok sevindimya
MEsaj yazdıgın yerde dosya ekle var. Ona gir resmi ekle . Eğer hata gelıyorsa resmı kırp veya ekran görüntüsü alıp onu yukleResim yüklicem ama nasıl olacak
Bikac gun bekle adetin gecikmistir buyuk ihtimalKızlar yardım istiyorum.Adetim iki gün gecikti,sol kasığımda ağrı göğüslerde şişkinlik var test evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?