Hamilemiyim??

Merhaba arkadaşlar, benim reglme 3 gün kaldı ama gögüs hassasiyeti, bel ağrısı, hafif mide bulantısı, bacakta ağrı, ara ara kasıkta batma var. Sizce hamilemiyim

Merhaba arkadaşlar, benim reglme 3 gün kaldı ama gögüs hassasiyeti, bel ağrısı, hafif mide bulantısı, bacakta ağrı, ara ara kasıkta batma var. Sizce hamilemiyim
Test yapabilirsin .
Veya kan verebilirsin kesin sonuc ..

Benımde bata 3 var . Ben idrar testi yaptım . Silik bir çizgim çıktı

İkimiz içinde hayırlısı olsun, önerebilceğiniz bir test markası varmı
Aminnnn ...

Ben freelly kullandım . Çizgileri direk çıktı . Benım ilk deneme oldugu için inan diğer testleri bilmiyorum .. eminim burdaki arkadaşlar sana o konuda yardımcı olur ..

Kızlar yardım istiyorum.Adetim iki gün gecikti,sol kasığımda ağrı göğüslerde şişkinlik var test evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım

Kizar herkese merhaba ben mayısta 6 haftalık gebeligimin kalp durması sonucu kaybettim düşük yaptım 4 aydır deniyoruz bugün adet günüm ve hala adet olmadım göğsümün ucu çok koyu kahverengi olmuş bugün farkettim ve kaşıklar ağrıyor umitlenmek istemiyorum ama dertleşmek istedim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…