Sabah ilk idrarla yarın yap canımAdetim bugun 2 gun gecikmiş durumda ama sanırım yok gebelik değil mi
Nerden anladınız bozuk oldugunu acaba ben onun bozuk olmasına sevinirim diğeri pozitif cünkü :) sanki ben bu 5 TL olan ucuz testi yapamıyorum 1 tane daha yaptım oda değişik oldu onun fotosunu da sımdı paylaşacagımSoldaki test ya bozuk yada idrarı fazla damlatmişsiniz
Teste fazla mi idrar damlattin yanlis duruyo bence tekrar bi test yapman lazim hatali ilkiFoto ekledım suan yaptıgım testler biri normal test diğeri erken sonuc veren çok kafam karıştı yardımcı olun kızlar ya
Burda ikinci cizgi olmus da neden bulanik goruntu oluyo onu anlamadim sabah saglik ocagina kan ver ama buyuk ihtimal hamilesin bnceBuda diğer 5 TL olan bebetech marka yaptıgım test
Sanırım ben ucuz olan testi yapamıyorum 2 tane yaptım ondan ıkısıde cok farklı oldu ama erken gebelik testinde bozukluk yok onlarda 2 cizgi cıkıyor kafam karısıyoTeste fazla mi idrar damlattin yanlis duruyo bence tekrar bi test yapman lazim hatali ilki
Umarım öyledir hamileyim dit gidicem ama korkuyorum herkes erken daha diyor zaten 2 gün gectiği için simdi negatif görürsem kötü olucam ben bu testleri hiç anlayamadım yaBurda ikinci cizgi olmus da neden bulanik goruntu oluyo onu anlamadim sabah saglik ocagina kan ver ama buyuk ihtimal hamilesin bnce
Yayılmış kırmızı tek bir yerde toplanmış değil onun için bozuk gibi görünüyor.Ikinci attığınızda pozitif görünüyor kan verin bence kesin netleşir ama bence hamilesinizNerden anladınız bozuk oldugunu acaba ben onun bozuk olmasına sevinirim diğeri pozitif cünkü :) sanki ben bu 5 TL olan ucuz testi yapamıyorum 1 tane daha yaptım oda değişik oldu onun fotosunu da sımdı paylaşacagım
Ya var ya 3 tane test yaptım bu erken gebelik testlerinden 3 üde cok net ikinci çizgiler cıktı bu Ucu olanlardan 2 tane yaptım Bi değişik oldular bütün hevesim gitti korku bastı ya ne güzel heveslenmiştim hamileyim diye smdi korkudan kan veremiycemYayılmış kırmızı tek bir yerde toplanmış değil onun için bozuk gibi görünüyor.Ikinci attığınızda pozitif görünüyor kan verin bence kesin netleşir ama bence hamilesiniz
Bugun sabah ilk idrarımda yaptıgım testErken gebelik testi canm
İlk yorumdan beri okuyorum. Arkadaşım daha ne olsun istiyorsun basbaya hamilesin işte maşallahBugun sabah ilk idrarımda yaptıgım test
Ya cok tşk ederim artık gitmem gerekiyor evet haklısın :) sonucları yazarım inşallah iyi olurİlk yorumdan beri okuyorum. Arkadaşım daha ne olsun istiyorsun basbaya hamilesin işte maşallah
Hayırlı uğurlu olsun. O çıkmayan test de bozuk gibi duruyor zaten onu kaale alma. Gerisi de hep pozitif. Bu son testte de koyulaşmış. Senin gene iyi. Benim adeti 1hafta geçeli böyle çıktıydı. Git kan ver bence artık zamanı geldi.
Güzel haberlerle dön inşallah merakla bekliyorumYa cok tşk ederim artık gitmem gerekiyor evet haklısın :) sonucları yazarım inşallah iyi olur
Suan hastanedeyim kan vereceğim şans dileyin lütfennn çok korkuyorumGüzel haberlerle dön inşallah merakla bekliyorum
Guzel haberler alın insallahSuan hastanedeyim kan vereceğim şans dileyin lütfennn çok korkuyorum
İnşallah canm yaGuzel haberler alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?