Hamilemiyim

Soldaki test ya bozuk yada idrarı fazla damlatmişsiniz
Nerden anladınız bozuk oldugunu acaba ben onun bozuk olmasına sevinirim diğeri pozitif cünkü :) sanki ben bu 5 TL olan ucuz testi yapamıyorum 1 tane daha yaptım oda değişik oldu onun fotosunu da sımdı paylaşacagım

Buda diğer 5 TL olan bebetech marka yaptıgım test

Eklentiler

• IMG_20200623_204810.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
Teste fazla mi idrar damlattin yanlis duruyo bence tekrar bi test yapman lazim hatali ilki
Sanırım ben ucuz olan testi yapamıyorum 2 tane yaptım ondan ıkısıde cok farklı oldu ama erken gebelik testinde bozukluk yok onlarda 2 cizgi cıkıyor kafam karısıyo

Burda ikinci cizgi olmus da neden bulanik goruntu oluyo onu anlamadim sabah saglik ocagina kan ver ama buyuk ihtimal hamilesin bnce
Umarım öyledir hamileyim dit gidicem ama korkuyorum herkes erken daha diyor zaten 2 gün gectiği için simdi negatif görürsem kötü olucam ben bu testleri hiç anlayamadım ya

Yayılmış kırmızı tek bir yerde toplanmış değil onun için bozuk gibi görünüyor.Ikinci attığınızda pozitif görünüyor kan verin bence kesin netleşir ama bence hamilesiniz

Yayılmış kırmızı tek bir yerde toplanmış değil onun için bozuk gibi görünüyor.Ikinci attığınızda pozitif görünüyor kan verin bence kesin netleşir ama bence hamilesiniz
Ya var ya 3 tane test yaptım bu erken gebelik testlerinden 3 üde cok net ikinci çizgiler cıktı bu Ucu olanlardan 2 tane yaptım Bi değişik oldular bütün hevesim gitti korku bastı ya ne güzel heveslenmiştim hamileyim diye smdi korkudan kan veremiycem

Bugun sabah ilk idrarımda yaptıgım test
İlk yorumdan beri okuyorum. Arkadaşım daha ne olsun istiyorsun basbaya hamilesin işte maşallah
Hayırlı uğurlu olsun. O çıkmayan test de bozuk gibi duruyor zaten onu kaale alma. Gerisi de hep pozitif. Bu son testte de koyulaşmış. Senin gene iyi. Benim adeti 1hafta geçeli böyle çıktıydı. Git kan ver bence artık zamanı geldi.

Ya cok tşk ederim artık gitmem gerekiyor evet haklısın :) sonucları yazarım inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…