Hamilemiyim

Ya sana ayriyeten cok Tsk ederim amin inş canım ya hastanede bana yoldaş oldun bu aksam iyi ki varsın diyorum tanımadan seni umarım sende sağ salim kucağına alırsın
Ne demek canım. Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ben de geçtim o yollardan. Emindim hamile olduğuna ama rahatlatamadım seni bir türlü
Artık stres yok. Bebeğe zarar. İnşallah güzel geçsin hamileliğin

İnşallah canım Allah razı olsun senden

Ayy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Emin mi olamadın? Yok artık ya
Kız o bebişin kesesi bile vardır sen direkt ultrasona git kanla uğraşma

Ayy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Senin değer neredeyse 1500 lere yakın t c yi geçmiş koyulukta daha neden emin olmadınız bizler ışık tutup bakıyoruz silikmi diye allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Silik çizgi çok belli oluyor canım var görünüyor kan testi yaptır en kısa zamanda

Senin değer neredeyse 1500 lere yakın t c yi geçmiş koyulukta daha neden emin olmadınız bizler ışık tutup bakıyoruz silikmi diye allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kuzum ben de ondan tutamıyorum kendimi haddim olmayarak kızıyorum böyle emin olamıyorum diyenlere. Gözlerim şaşı oluyordu testimde ufak çizgi görmek için. Çok şükür oldu. Rabbim sana da inşallah en yakın zamanda nasip etsin.

Amin canım Rabbim aratmasın kimselere aynen testin başına 10 kere gidiyoruz belki görememişizdir diye kızmıyorum kimse aslında da biraz burukluk oluyor tabi

Amin canım Rabbim aratmasın kimselere aynen testin başına 10 kere gidiyoruz belki görememişizdir diye kızmıyorum kimse aslında da biraz burukluk oluyor tabi
Yok ne yalan söyleyeyim ben kızıyorum. Elimde değil.
Amin canım Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere versin inşallah

Amin inş sizin çocuk varmı hamilelik veya
Hamileyim canım şu an. Çok şükür 4 senelik hasretten sonra Rabbim nasip etti ilk çocuk olacak inşallah. Darısı sana ve tüm hasretinde olanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…