Yarin gitcm hastaneye insallahh bnde senin gibi pozitif sonuc alirim insallahhhSen kesin kan vermelisin kontrollere gitmelisin
Artık eminim canımAllah isteyen herkese versin inşallaaahKiz hala ne emin olamadin dua et bizleerde
Ben aldıysam sen kesin alırsın benim daha 2 gün gecikmem var canmYarin gitcm hastaneye insallahh bnde senin gibi pozitif sonuc alirim insallahhh
Insalllahhh rabbim sizlerede nasip etsinKiz hala ne emin olamadin dua et bizleerde
Ne demek canım. Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ben de geçtim o yollardan. Emindim hamile olduğuna ama rahatlatamadım seni bir türlüYa sana ayriyeten cok Tsk ederim amin inş canım ya hastanede bana yoldaş oldun bu aksam iyi ki varsın diyorum tanımadan seni umarım sende sağ salim kucağına alırsın
Insallahh allahh yar ve yardimcin olsunn cnimm saglikla kucaqina al insallahhhBen aldıysam sen kesin alırsın benim daha 2 gün gecikmem var canm
İnşallah canım Allah razı olsun sendenNe demek canım. Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ben de geçtim o yollardan. Emindim hamile olduğuna ama rahatlatamadım seni bir türlü
Artık stres yok. Bebeğe zarar. İnşallah güzel geçsin hamileliğin
Emin mi olamadın? Yok artık yaAyy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Senin değer neredeyse 1500 lere yakın t c yi geçmiş koyulukta daha neden emin olmadınız bizler ışık tutup bakıyoruz silikmi diyeAyy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Sen de kesin hamilesin canım testin net çıkmışInsalllahhh rabbim sizlerede nasip etsin
Kuzum ben de ondan tutamıyorum kendimi haddim olmayarak kızıyorum böyle emin olamıyorum diyenlere. Gözlerim şaşı oluyordu testimde ufak çizgi görmek için. Çok şükür oldu. Rabbim sana da inşallah en yakın zamanda nasip etsin.Senin değer neredeyse 1500 lere yakın t c yi geçmiş koyulukta daha neden emin olmadınız bizler ışık tutup bakıyoruz silikmi diyeallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım Rabbim aratmasın kimselere aynen testin başına 10 kere gidiyoruz belki görememişizdir diye kızmıyorum kimse aslında da biraz burukluk oluyor tabiKuzum ben de ondan tutamıyorum kendimi haddim olmayarak kızıyorum böyle emin olamıyorum diyenlere. Gözlerim şaşı oluyordu testimde ufak çizgi görmek için. Çok şükür oldu. Rabbim sana da inşallah en yakın zamanda nasip etsin.
Kaç günde değeriniz 68 çıktı acaba hayırlı olsun bu arada bebeğinizÇıktı sonucum 68 değerim ve hamileyimmmm
Yok ne yalan söyleyeyim ben kızıyorum. Elimde değil.Amin canım Rabbim aratmasın kimselere aynen testin başına 10 kere gidiyoruz belki görememişizdir diye kızmıyorum kimse aslında da biraz burukluk oluyor tabi
Insallahh allahh razi olsunSenin değer neredeyse 1500 lere yakın t c yi geçmiş koyulukta daha neden emin olmadınız bizler ışık tutup bakıyoruz silikmi diyeallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inş sizin çocuk varmı hamilelik veyaYok ne yalan söyleyeyim ben kızıyorum. Elimde değil.
Amin canım Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere versin inşallah
Gününüz kaç gün geçtiInsallahh allahh razi olsun
13 gun gectiGününüz kaç gün geçti
Hamileyim canım şu an. Çok şükür 4 senelik hasretten sonra Rabbim nasip ettiAmin inş sizin çocuk varmı hamilelik veya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?