Canım korkacak bişey yok hamilesin korkma.Suan hastanedeyim kan vereceğim şans dileyin lütfennn çok korkuyorum
Hayır hala bekliyorum suan cok stres yaptımCanım korkacak bişey yok hamilesin korkma.
Sonuç çıktı mı?
Ya stres falan yapm zararlı. Rahat bırak kendini hamileyim sadece emin olmaya geldim de kendi kendine. Stres bu dönem senin düşmanın!Hayır hala bekliyorum suan cok stres yaptım
Sonucu Bi alsaydım artık netleşseydi neyse ne ne kadar zormuş beklemek bilmemekYa stres falan yapm zararlı. Rahat bırak kendini hamileyim sadece emin olmaya geldim de kendi kendine. Stres bu dönem senin düşmanın!
Canım benim testim seninki gibiydi hiç kan testine gitmedim. 2gün sonra doktorum direkt ultrasona soktu keseyi gördük nokta kadardı. Emin ol orda bebiş olmasa çıkmaz bu kadar testte bu kadar belirgin.Sonucu Bi alsaydım artık netleşseydi neyse ne ne kadar zormuş beklemek bilmemek
Çıktı sonucum 68 değerim ve hamileyimmmmCanım benim testim seninki gibiydi hiç kan testine gitmedim. 2gün sonra doktorum direkt ultrasona soktu keseyi gördük nokta kadardı. Emin ol orda bebiş olmasa çıkmaz bu kadar testte bu kadar belirgin.
Artık rahatla. Kaç dakkaya çıkacak sormadın mı?
HamileyimmmmGuzel haberler alın insallah
Hamileyimmmmbundada gözukuyor ilki daha koyu ama sen bence bir kan tahlili ver nezaman vericeksin bende heycanlandim simdi :)
Arkadaslar yarın adet gunum az once erken gebelik testi progeston yaptım fotoları ekliyorum sizce hamilemiyim
Kan testi yaptırdım pozitifInsallahhh vardır canımm
E ne dedim sana bakÇıktı sonucum 68 değerim ve hamileyimmmm
Ayy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadimKan testi yaptırdım pozitif
Cok net super:)Ayy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Ay bu kesin cıkar kaç gün gecikmenAyy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
13 gun oldu cnimAy bu kesin cıkar kaç gün gecikmen
var
Ya sana ayriyeten cok Tsk ederim amin inş canım ya hastanede bana yoldaş oldun bu aksam iyi ki varsın diyorum tanımadan seni umarım sende sağ salim kucağına alırsınE ne dedim sana bakartık rahatlaaa inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini çok dikkat et kendine ve bebişe
Sen kesin kan vermelisin kontrollere gitmelisin13 gun oldu cnim
Kiz hala ne emin olamadin dua et bizleerdeAyy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
İnşallah canm benim ya çok Tsk ederim Allah sağlık versin hepimizinkineyasasiiin..hayirli olsun..tebrik ederim
.saglikla kucagnza alin insallah..olley bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?