Amin canım Rabbim saliha sağlıklı evlat versin tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşallah bebeginde hayırlı insan hayırlı kul hayırlı bir evlat olur inşşHamileyim canım şu an. Çok şükür 4 senelik hasretten sonra Rabbim nasip ettiilk çocuk olacak inşallah. Darısı sana ve tüm hasretinde olanlara inşallah
Amin canım benim çok amin. Asla umudunu kaybetme. Öyle ummadığın anda gelir ki inşallah şaşa kalırsınAmin canım Rabbim saliha sağlıklı evlat versin tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşallah bebeginde hayırlı insan hayırlı kul hayırlı bir evlat olur inşş
Bugun 2. Gün gecikmem cnmKaç günde değeriniz 68 çıktı acaba hayırlı olsun bu arada bebeğiniz
Benimde adetten 4 gün önce 5.1 çıkmıstı 2 gün gecikmeyle 59.3 çıkmıstı şuan 15 haftalık hamileyim canım allah tamamına erdirsin inşallahBugun 2. Gün gecikmem cnm
Amin canm Allah sanada hayırlı evlat nasip etsinBenimde adetten 4 gün önce 5.1 çıkmıstı 2 gün gecikmeyle 59.3 çıkmıstı şuan 15 haftalık hamileyim canım allah tamamına erdirsin inşallah
Amin inşallah canım ben kan sulandırıcı falan kullanıyorum zor geçiyor hamileliğim sağ saglim kucağımıza alalım da herşeye değerAmin canm Allah sanada hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah canım cok dikkat et kendine bebişineAmin inşallah canım ben kan sulandırıcı falan kullanıyorum zor geçiyor hamileliğim sağ saglim kucağımıza alalım da herşeye değer
Amin inşallah canımAmin canım benim çok amin. Asla umudunu kaybetme. Öyle ummadığın anda gelir ki inşallah şaşa kalırsıninşallah yaşarsın yakın zamanda. Çok amin
Amin insaalahInsalllahhh rabbim sizlerede nasip etsin
Aminn insallahArtık eminim canımAllah isteyen herkese versin inşallaaah
Ahhh canimmm tebrik ederimmm çok şükürHamileyimmmm
Ayy cokk sevindimm rabbim kucagina almayi nasip etsin cnimm bnimde var gibi bi turlu emin olamadim
Yarin kan vercm insallahhCanım bu teste göre baya hamilesinn kana baktır
Hadi inşallah şöyle yüksek bir değerle gelirsin bizeYarin kan vercm insallahh
Acile gittim kan testi yaptırdım canımAhhh canimmm tebrik ederimmm çok şükürdoktoramı gittin canim anlat noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?