S Smyragunes Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 64 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #1 Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi
Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi
M Melom26 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 1.719 Emoji Skoru 1.039 Puanlar 133 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #2 Smyragunes .!.: Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi Genişletmek için tıkla... Hayır hamile değilsin
Smyragunes .!.: Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi Genişletmek için tıkla... Hayır hamile değilsin
La vie en Rosee Honey, i am pure gollddd Pro Üye Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 5.344 Emoji Skoru 16.503 Puanlar 248 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #3 9 gün geciklemeyle cok net çıkardı değilsiniz malesef
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Pro Üye Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 22.609 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 70.181 Puanlar 598 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #4 Smyragunes .!.: Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi Genişletmek için tıkla... Hamile degilsiniz. 9 gun gecikmede negatif cikmissa negatiftir. Zaten korunuyormuşsunuz. Hormonal bir sorun var sanirim. Bir doktorla görüşün.
Smyragunes .!.: Merhabalar bana yardci olursaniz cok sevinirim hamiliyim değil miyim ogrenmek istiyorum adetim 10gun gecikti 9.gun test yaptim negatif cikti 2senedir dogum kontrol hapi kullandim 2aydir prezervatif kullandik sizce hamile olma ihtimalim varmi Genişletmek için tıkla... Hamile degilsiniz. 9 gun gecikmede negatif cikmissa negatiftir. Zaten korunuyormuşsunuz. Hormonal bir sorun var sanirim. Bir doktorla görüşün.
S Smyragunes Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 64 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #5 Bihterin Masali Saci .!.: 9 gün geciklemeyle cok net çıkardı değilsiniz malesef Genişletmek için tıkla... Peki akintim bel agrisi ve karnimda kasilmalar oluyo bu normalmi
Bihterin Masali Saci .!.: 9 gün geciklemeyle cok net çıkardı değilsiniz malesef Genişletmek için tıkla... Peki akintim bel agrisi ve karnimda kasilmalar oluyo bu normalmi
S Smyragunes Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 64 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #6 LOTUS0710 .!.: Hamile degilsiniz. 9 gun gecikmede negatif cikmissa negatiftir. Zaten korunuyormuşsunuz. Hormonal bir sorun var sanirim. Bir doktorla görüşün. Genişletmek için tıkla... Akintim bel agrisi ve karnimda kasilmalar oluyo bu normalmi peki
LOTUS0710 .!.: Hamile degilsiniz. 9 gun gecikmede negatif cikmissa negatiftir. Zaten korunuyormuşsunuz. Hormonal bir sorun var sanirim. Bir doktorla görüşün. Genişletmek için tıkla... Akintim bel agrisi ve karnimda kasilmalar oluyo bu normalmi peki
H -Haziran- Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2012 Mesajlar 1.384 Emoji Skoru 3.323 Puanlar 333 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #7 geç döllenmeyse çıkmayabilir benim 10. gün çıkmıştı çok silik şekilde. Olmama ihtimalide çok tabi , sen bi kaç gün daha bekleyip bir kontrole git
geç döllenmeyse çıkmayabilir benim 10. gün çıkmıştı çok silik şekilde. Olmama ihtimalide çok tabi , sen bi kaç gün daha bekleyip bir kontrole git
S Smyragunes Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 64 Emoji Skoru 8 Puanlar 16 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #8 -Haziran- .!.: geç döllenmeyse çıkmayabilir benim 10. gün çıkmıştı çok silik şekilde. Olmama ihtimalide çok tabi , sen bi kaç gün daha bekleyip bir kontrole git Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun
-Haziran- .!.: geç döllenmeyse çıkmayabilir benim 10. gün çıkmıştı çok silik şekilde. Olmama ihtimalide çok tabi , sen bi kaç gün daha bekleyip bir kontrole git Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun
F flower world Nirvana Pro Üye Katılım 12 Ocak 2010 Mesajlar 16.668 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 25.047 Puanlar 1.123 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Smyragunes #9 böyle bir gecikmeyi sadece dr bilebilir