Adetinin uzerinden en az 5gun gecmesini bekle öyle test yap olmuyorsan 10cu gunu kesin çikar silikde olsa biraz sabirli olmak lazim hemen belli olmuyorKızlar daha öncede yazmıştım daha önce ben ve eşim kontrolden geçtik ve ne eşim ne ben bir sorun olmadığı söylendi fakat ben kendim bildim bileli 60 günde bir adet oluyorum 5 aydır çocuk istiyoruz 10 gün ilk defa adetim 60 günü geçti test yaptım negatif çıktı fakat idrarim koyu bel ağrım çok var ve sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor sizce test için hangi gün uygun olur yaparsam kesin sonuç veriri
Silik çıkmadı belirgin bir şekilde tek çizgi çıktı adetimden 10 gün geçti fakat bu ay bitikten sonra tekrar denicem dua edin bana çok istiyorum o yüzden olmuyor galiba kafayı yiyecek gibi oluyorumAdetinin uzerinden en az 5gun gecmesini bekle öyle test yap olmuyorsan 10cu gunu kesin çikar silikde olsa biraz sabirli olmak lazim hemen belli olmuyor
Sık tuvalet ihtiyacı belirtim olduğunda hamile olduğumu çoktan öğrenmiştim. Sanki varsa çıkardı testte bilemedim ama 60 günde bir adet olmak normal değil. Bence onun üzerinde biraz durun. İlerde başınıza bela olmasınKızlar daha öncede yazmıştım daha önce ben ve eşim kontrolden geçtik ve ne eşim ne ben bir sorun olmadığı söylendi fakat ben kendim bildim bileli 60 günde bir adet oluyorum 5 aydır çocuk istiyoruz 10 gün ilk defa adetim 60 günü geçti test yaptım negatif çıktı fakat idrarim koyu bel ağrım çok var ve sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor sizce test için hangi gün uygun olur yaparsam kesin sonuç veriri
Normal olmadığını defalarca doktora söyledim çok kez gittim gerek kan tahlili gerek ultrason birşey olmadığını söylediler vücudunun yapısı bu olduğunu söylediler bende ovolsayonu takıp edip öyle ilişkiye giriyorum deniyorum bende defalarca normal görmediği mi belirtim onlarda birşey olmadığını umarım inşAllahSık tuvalet ihtiyacı belirtim olduğunda hamile olduğumu çoktan öğrenmiştim. Sanki varsa çıkardı testte bilemedim ama 60 günde bir adet olmak normal değil. Bence onun üzerinde biraz durun. İlerde başınıza bela olmasıninşaAllah hamilesinizdir
Yumurtalıklarım geç çatlıyor farkındayım doğurgan bir kadın değilim fakat bir yol gösteren doktor da yok birşey var deseler bir tedavi yöndemi en azından bulurlar 2 3 ayda adet gören kişiler hamile oluyor Burda da okudum kaç tane ne yapmalıyım hiç bilmiyorumSık tuvalet ihtiyacı belirtim olduğunda hamile olduğumu çoktan öğrenmiştim. Sanki varsa çıkardı testte bilemedim ama 60 günde bir adet olmak normal değil. Bence onun üzerinde biraz durun. İlerde başınıza bela olmasıninşaAllah hamilesinizdir
Haklısınız doktor yönlendirmedikten sonra siz ne yapabilirsiniz ki.Yumurtalıklarım geç çatlıyor farkındayım doğurgan bir kadın değilim fakat bir yol gösteren doktor da yok birşey var deseler bir tedavi yöndemi en azından bulurlar 2 3 ayda adet gören kişiler hamile oluyor Burda da okudum kaç tane ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Bana folik asit verdi 1 yıl geçmeden çocuk için tedavi uygulamıyorlar 1 yıl geçmesi lazım dediler folik asit kullanmak istemedim doğan çocuklar otizime sebep veriyor sonra dedim deneyeyim 1 ay kullandım 60 günde adet olan ben 49 güne düştü adetim videolarda sürekli folik asit kullanmayın diye video çıkıyordu aldım çöpe atım en son Haziran 15 te adet gördüm halende olmadım yine randevu alıp gidecemHaklısınız doktor yönlendirmedikten sonra siz ne yapabilirsiniz ki.
Hiç yumurta destekleyici ilaç verdiler mi klomen ya da femara ?
Benim arkadaşım 2 aya yakın sürede adet olurdu sizin gibi. Femara ile hamile kaldı ve yumurtası erken gelişti o ay.
Inşallah gönlunce olur Allah dualarini kabul ederSilik çıkmadı belirgin bir şekilde tek çizgi çıktı adetimden 10 gün geçti fakat bu ay bitikten sonra tekrar denicem dua edin bana çok istiyorum o yüzden olmuyor galiba kafayı yiyecek gibi oluyorum
Birde soğan kürü civan perçemi kuladım 15 yaşında adet görmeye başladım annem köyde civan perçemi toplar bana içirirdi ben ona söylerdim aylık adet olmuyorum diye fayda etmedi sonra ilk Erzurum’a doktora gittim kist var ama çok küçük bir kist adet oldumu sökülecek bir kist diye daha sonra bimgöle gittim kist yok dedi sonra özel bingöle gitim herhangi birşey yok yumurtalığım geç çatlıyor ve süt bezlerin fazla çıkmış dedi ilaç verdi birde tarlusal yine 2 ayda bir oldum Buda çocuk olmasına engel değil dedi şuan 2 defa İngiltere de doktora gittim kan idrar Altan ultrason herşey temiz çıktı dedi şaşırıp kalmışım en son bu sayfaya yazdım benim gibi sorun yaşayan çok belki biri bana yol gösterir yazdımHaklısınız doktor yönlendirmedikten sonra siz ne yapabilirsiniz ki.
Hiç yumurta destekleyici ilaç verdiler mi klomen ya da femara ?
Benim arkadaşım 2 aya yakın sürede adet olurdu sizin gibi. Femara ile hamile kaldı ve yumurtası erken gelişti o ay.
Sorun olmuyo canim bende kullandim hamile kalmadan oncede.hamile kalincada bazen abartiyolar aşiri doza kacmadigin surece folik asit ilk 3ay beyin gelisimi için cok onemliBana folik asit verdi 1 yıl geçmeden çocuk için tedavi uygulamıyorlar 1 yıl geçmesi lazım dediler folik asit kullanmak istemedim doğan çocuklar otizime sebep veriyor sonra dedim deneyeyim 1 ay kullandım 60 günde adet olan ben 49 güne düştü adetim videolarda sürekli folik asit kullanmayın diye video çıkıyordu aldım çöpe atım en son Haziran 15 te adet gördüm halende olmadım yine randevu alıp gidecem
Hayırrr. Onun fazlası zarar. Günlük 400 mikrogram alabilirsin folik asitten. Kesinlikle yanlış düşünce. Folik asit gebeliğe yardımcı olmuyor ama yumurtanın döllenmenin kalitesini etkiliyor. İlk 3 ay özellikle folik çok önemli. Bebeğin omurilik ve sinir sistemi için önemli.Bana folik asit verdi 1 yıl geçmeden çocuk için tedavi uygulamıyorlar 1 yıl geçmesi lazım dediler folik asit kullanmak istemedim doğan çocuklar otizime sebep veriyor sonra dedim deneyeyim 1 ay kullandım 60 günde adet olan ben 49 güne düştü adetim videolarda sürekli folik asit kullanmayın diye video çıkıyordu aldım çöpe atım en son Haziran 15 te adet gördüm halende olmadım yine randevu alıp gidecem
İyi yaptın. Evet 1 yıl dolmadan tedavi uygulamıyorlar doğru. Ben de femara ile hamile kaldığım için her gördüğüme tavsiye ediyorum. Bahsettiğin prolaktin sanırım. Adet düzensizliği yapıyor o da çok fazla.Birde soğan kürü civan perçemi kuladım 15 yaşında adet görmeye başladım annem köyde civan perçemi toplar bana içirirdi ben ona söylerdim aylık adet olmuyorum diye fayda etmedi sonra ilk Erzurum’a doktora gittim kist var ama çok küçük bir kist adet oldumu sökülecek bir kist diye daha sonra bimgöle gittim kist yok dedi sonra özel bingöle gitim herhangi birşey yok yumurtalığım geç çatlıyor ve süt bezlerin fazla çıkmış dedi ilaç verdi birde tarlusal yine 2 ayda bir oldum Buda çocuk olmasına engel değil dedi şuan 2 defa İngiltere de doktora gittim kan idrar Altan ultrason herşey temiz çıktı dedi şaşırıp kalmışım en son bu sayfaya yazdım benim gibi sorun yaşayan çok belki biri bana yol gösterir yazdım
Çok teşekkür ederim canım ben gerekirse Burda yine özele gidecem bakalım ne diyecek bunlarİyi yaptın. Evet 1 yıl dolmadan tedavi uygulamıyorlar doğru. Ben de femara ile hamile kaldığım için her gördüğüme tavsiye ediyorum. Bahsettiğin prolaktin sanırım. Adet düzensizliği yapıyor o da çok fazla.
Benim de adetlerim bozulduğunda Clife bitkisel karışım kullandım. Onunla 28 güne düştü döngülerim.
İyi bir doktora gittiniz mi profesöre özel hastaneye,her dr herşeyi göremiyor maalesefYumurtalıklarım geç çatlıyor farkındayım doğurgan bir kadın değilim fakat bir yol gösteren doktor da yok birşey var deseler bir tedavi yöndemi en azından bulurlar 2 3 ayda adet gören kişiler hamile oluyor Burda da okudum kaç tane ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Süt hormonunun fazla olması da gebeliğe engelBirde soğan kürü civan perçemi kuladım 15 yaşında adet görmeye başladım annem köyde civan perçemi toplar bana içirirdi ben ona söylerdim aylık adet olmuyorum diye fayda etmedi sonra ilk Erzurum’a doktora gittim kist var ama çok küçük bir kist adet oldumu sökülecek bir kist diye daha sonra bimgöle gittim kist yok dedi sonra özel bingöle gitim herhangi birşey yok yumurtalığım geç çatlıyor ve süt bezlerin fazla çıkmış dedi ilaç verdi birde tarlusal yine 2 ayda bir oldum Buda çocuk olmasına engel değil dedi şuan 2 defa İngiltere de doktora gittim kan idrar Altan ultrason herşey temiz çıktı dedi şaşırıp kalmışım en son bu sayfaya yazdım benim gibi sorun yaşayan çok belki biri bana yol gösterir yazdım
Toplam 5 doktor ulstrasyon kontrolü yaptı 1 özel diğerleri jinekoloji hepsi aynı şeyi söyledi birşey yok diyorlar son gittiğim evli olduğum için Altan baktı oda birşey yok dediİyi bir doktora gittiniz mi profesöre özel hastaneye,her dr herşeyi göremiyor maalesef
Evet ilaç verdiler onun için kullandım sonra tekrar test yaptı düzelmiş dediler hormonlar normal düzeyde olduğu söylendiSüt hormonunun fazla olması da gebeliğe engel
Hep adet düzensizliği olduğunda farklı dr randevu alırdım acaba farklı birşey söylerler mi diye hep aynı sadece kanda yüksek bulduralar oda ilaç aldım düzeldiğini söylediler ama madem herşey iyi niye 2 ayda bir adet çok farklı ve bugün 72. Gün ilk defa 60 günü geçtiİyi bir doktora gittiniz mi profesöre özel hastaneye,her dr herşeyi göremiyor maalesef
İlaçla düzelen şeyler tekrarlıyor olabilir mi,hormonlar ha deyince düzene girmez ya onun için dedim bir profesöre mi görseniz ya da bir tüp bebek merkezine,orada aklınıza gelen gelmeyen herşeye bakarlarHep adet düzensizliği olduğunda farklı dr randevu alırdım acaba farklı birşey söylerler mi diye hep aynı sadece kanda yüksek bulduralar oda ilaç aldım düzeldiğini söylediler ama madem herşey iyi niye 2 ayda bir adet çok farklı ve bugün 72. Gün ilk defa 60 günü geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?