Hamilemiyim

Merhaba ben pcosluydum 1 buxuk yıl denedim hamile kalamadim doktora gittim pcos ama gebelige engel degil dedi ayni senin gibi iki ayda bir adet goruyordum daha sonra 4 ayda bir olmaya basladim baska uzman bir doktora gittim ileri duzey pcos tup bebek harici gebe kalamazsin dedi tedaviye başlamaya karar verdi ben o ay rahim filminden korktugum icin gitmedim internetten c life macun aldim onu kullandim ayni zamanda one more bant önerdiler onuda netten aldim ve kullandim adet olmadim bu surecte iki ay sonra doktorum aradi tedavi icin gec kalmami gidio kanlarimi vermemi istedim gittim kanlari verdim birde ne ogreneyim hamileyim suan oglum 14 aylik ve oglumdan sonra 2 kimyasal birde dusuk gecirdim ve inanirmisin hepsi korunurken kazayla oldu dusukten sonra doktora gittigimde pcos falan yok yumurtaliklsrin gayet saglikli cumlesini duydum banttanmidir macundan midir bilmem ama bana vesile oldu denemeni cani gonulden tavsiye ediyorum çok şükür ben anne oldum rabbim sen ve senin gibi hakeden isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki kullandığın şey doktor mu tasfiye eti fotoğrafı var mı kaç günde bir kılamıyordun inan canım ne tedavi edecekse kullanmaya hazırım ben filim çektirdim rahim filmi onda yok dediler polistik over olsa beli olmaz mı rahim filminde

Bilmiyorum beb rshim filmine girmedim ama alttan ultrasonla belli oluyor valla nerdeyse iki yil gecti ben kullanali instagramda sayfanin ismi c life bitkisel macundu hals satislari var mi bilmiyotum one kore bant ta trendyolda falan satiliyor sadece pcos icin degil gebelik icin bunlar kullanmanizi tavsiye ederim bantin fiayti biraz yuksek sms degiyor gercekten

Doğrudur haklısınız fakat ben ilaç aldığımda tekrar doktora gidiyorum kan testi düzenli yapan biriyim son olarak geçen hafta kan testim çıktı yok hormon düzeyi iyi dediler yani gebeliği engeleyen bir durum yok ben ısrar ettim doktora bi de yurtdışındayım herşey o kadar zor ki bu doktor sistemli çalışıyor tekrar rahim kontrolü talep ettim sana randevu göndercez dediler

Ben yurtdışındayım burda eczanelerde herşey var neren fotoğraflarını çıkarıp alıcam umarım şifa olur çok sağol canım

Canım merhaba öne mor bandı aldım onu kasık bölgene mi yapıştır mıştın nasıl kullandın bilgi verebilir misin acaba

Canım merhaba öne mor bandı aldım onu kasık bölgene mi yapıştır mıştın nasıl kullandın bilgi verebilir misin acaba
Kasik bel ve omuzlarimin sirt tarafina yapistirmistim sifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…