15 gündür neden kan vermediniz. Bence kan vermelisiniz gecikme olmuş sonuçtaKızlar yaklaşık 15 gün önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gebelik belirtilerine benze belirtilerim var(mide bulantısı , halsizlik ,Kasık ağrıları ruh, hali degisikligi vs.) 1 hafta önce yine test yaptım bu sefer negatif çıktı 2 günde adetim gecikti lakin çok fazla şeffaf akıntım var ve mide bulantılarım var sizce gebelik olabilir mi tecrübeli olanlar bana tavsiye verebilir mi?
Ay olarak 18 den küçüğüm 3 ay var girmeme15 gündür neden kan vermediniz
O zaman gebelik testini tekrar etmelisin artık çıkar sonucunAy olarak 18 den küçüğüm 3 ay var girmeme
5 gün daha geçsin yapicam tekrardanO zaman gebelik testini tekrar etmelisin artık çıkar sonucun
Hayalet çizgi hemen mi çıkmıştı ve ikisinde de kullandığınız testler aynı marka mıydıKızlar yaklaşık 15 gün önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı gebelik belirtilerine benze belirtilerim var(mide bulantısı , halsizlik ,Kasık ağrıları ruh, hali degisikligi vs.) 1 hafta önce yine test yaptım bu sefer negatif çıktı 2 günde adetim gecikti lakin çok fazla şeffaf akıntım var ve mide bulantılarım var sizce gebelik olabilir mi tecrübeli olanlar bana tavsiye verebilir mi?
Siz çocuk sahibi biri misinizO zaman gebelik testini tekrar etmelisin artık çıkar sonucun
Hayır aynı marka değil ilk testte hayalet çizgi yaklaşık 5 6 dk içinde çıktı 2. Test negatif çıktı şimdide adetim gecikti 2 gün çok fazla şeffaf akıntım ve mide bulantım he birde göğüs agrilarim var ama adet belirtilerine dair birşey yokHayalet çizgi hemen mi çıkmıştı ve ikisinde de kullandığınız testler aynı marka mıydı
Negatif çıkan erken gebelik testi miydi acaba kaset tipi test yapmanı öneririm adetin de gecikmiş zaten yarın bir test yap bence ama erken testlere güvenme bende gebelik varken kaset tipi üç testim de pozitifti ama erken gebelik testi silik bile göstermedi negatif çıkardıSiz çocuk sahibi biri misiniz
Hayır aynı marka değil ilk testte hayalet çizgi yaklaşık 5 6 dk içinde çıktı 2. Test negatif çıktı şimdide adetim gecikti 2 gün çok fazla şeffaf akıntım ve mide bulantım he birde göğüs agrilarim var ama adet belirtilerine dair birşey yok
Arkadaşlar aralığın 25 inde 9 haftalık gebeliğimi kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldım ve hala adet görmedim doktor kanaman geçince korunmaniza gerek yok dedi bizde korunmadık bel ağrım kasıklarımda batma var ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum nerdeyse sadece göğüs hassasiyetim yok , hamile olma olasılığım bi yandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan yarın sabah test y
Ayn erken gebelik testiydi 5 gün daha geçsin nolur nolmaz belki oldum bu sefer kaset test yapicam işte birde bende anormal şu durum var adetim bir hafta kala benim canım sürekli çikolata şimdide sadece tuzlu ve ekşi istiyor canimNegatif çıkan erken gebelik testi miydi acaba kaset tipi test yapmanı öneririm adetin de gecikmiş zaten yarın bir test yap bence ama erken testlere güvenme bende gebelik varken kaset tipi üç testim de pozitifti ama erken gebelik testi silik bile göstermedi negatif çıkardı
Yaa umarım hamilesindirAyn erken gebelik testiydi 5 gün daha geçsin nolur nolmaz belki oldum bu sefer kaset test yapicam işte birde bende anormal şu durum var adetim bir hafta kala benim canım sürekli çikolata şimdide sadece tuzlu ve ekşi istiyor canim
Yıl değil ben 1 aylık evliyim ve reşit değilim çocuk çok istiyorum ama küçük olmamdan dolayı korkuyorumYaa umarım hamilesindirkaç yıldır bekliyorsun
Evcilik oynayacak yaşta önce git bi okul bitir bu ne cehalet beYıl değil ben 1 aylık evliyim ve reşit değilim çocuk çok istiyorum ama küçük olmamdan dolayı korkuyorum
Daha reşit değilsin “imam nikahlı” evlisin (!) , değilsin yani sevgilin oluyor kendisi. Bu hayatı bu kadar hızlı yaşayacak kadar ne yiyip içiyosunuz? Sonra 25 yaşına gelmeden kucakta boy boy çocuk iş yok okul okumak yok kalıyosunuz ortada. İyi de oluyo aslında çocuklara yazık oluyo sadece.
Çocuk tecavüzcüsü sevgiline de çok güvenme
Tecavüz dediğin şey zorla olan birşey benim durumum karışık sevgilim değil kocam sen karşı olabilirsin belki ama ben karşı değilim kendi istegimlede evlendim bazı sorunlardan dolayı resmi nikah kiyamiyoruz o sorunlar halledildikten sonra onu da kiyicaz resmiyet kağıt üzerinde olan birşey dini ise Allah katında helalim olduğu anlamina gelirDaha reşit değilsin “imam nikahlı” evlisin (!) , değilsin yani sevgilin oluyor kendisi. Bu hayatı bu kadar hızlı yaşayacak kadar ne yiyip içiyosunuz? Sonra 25 yaşına gelmeden kucakta boy boy çocuk iş yok okul okumak yok kalıyosunuz ortada. İyi de oluyo aslında çocuklara yazık oluyo sadece.
Çocuk tecavüzcüsü sevgiline de çok güvenme.
Kimse kimsenin hayatını bilmeden yargilayamaz böyle durumlarda kimseyi alakadar etmez burda tavsiye almak için yazdım hayat dersi almak için değilEvcilik oynayacak yaşta önce git bi okul bitir bu ne cehalet be
Reşit değilsin burdan biri bi ihbar etse o zaman görürsün…Kimse kimsenin hayatını bilmeden yargilayamaz böyle durumlarda kimseyi alakadar etmez burda tavsiye almak için yazdım hayat dersi almak için değil
Dediğim gibi kimseyi alakadar etmez herkesin kendi kararı kendi tercihiReşit değilsin burdan biri bi ihbar etse o zaman görürsün…
16 yaş hamilelik için doğru bir yaş değil daha çocuksun ve bunu savunuyorsun hala pes aklın başına geldiğinde iş işten geçmiş olacakDediğim gibi kimseyi alakadar etmez herkesin kendi kararı kendi tercihi
Kimseyi alakadar etmez mi emin misin biri şikayet etse yandın.Kimse kimsenin hayatını bilmeden yargilayamaz böyle durumlarda kimseyi alakadar etmez burda tavsiye almak için yazdım hayat dersi almak için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?