Hamilemiyim

Aynen öyle çok güzel ozetledin benim ilk gebelikte 2 ayda oldu benle birlikte evlenen arkadaşımın 5 sene olmadı hiç bir sorunu yoktu eşinden ayrıldı tekrar evlendi 1 senedir deniyor hâlâ olmadı şimdi tedaviye başlıyor hiç bir sorun yokken de olamaya biliyo yani ve benmde hiç bir sorunum yok genede kaldım daha önce ama 4 snedir olmuyodu çok şükür yeni oldu allahım senin zamanını kısa tutsun hemen hamile kal kucagin boş kalmasın çifter çifter insallh 😂😂 buda biraz beddua eder gibi oldu ama neyse hiç değilse iyi niyetli bişey 🤣
Bide yas geciyor 27 yasindayim rabbim isteyen herkese versin banada bi tane versin olmayanlarada versin ac gozlu degilim cifter cifter herkese birer tane🤭🤭🤭

Bide yas geciyor 27 yasindayim rabbim isteyen herkese versin banada bi tane versin olmayanlarada versin ac gozlu degilim cifter cifter herkese birer tane🤭🤭🤭
🤣🤣🤣 tamam birer birer versin o zmn inşallah ayy valla bende yaş olayına çok takiliyodm ama sonra dedim ki geç olsun güç olmasın allah ne zaman nasip görüyosa o zmn olur diye hiç olmamasından iyidir çok şükür saglikliyiz hiç bir sorunumuz yok allah nasip eder elbet bir gün

🤣🤣🤣 tamam birer birer versin o zmn inşallah ayy valla bende yaş olayına çok takiliyodm ama sonra dedim ki geç olsun güç olmasın allah ne zaman nasip görüyosa o zmn olur diye hiç olmamasından iyidir çok şükür saglikliyiz hiç bir sorunumuz yok allah nasip eder elbet bir gün
Benim esim istiyor yas geciyor bide ben kendi yegenime baktim sukur tecrubeliyim bebek konusunda🤭

20250502_141647.webp

Kızlar merhaba 2.5yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz bu ay akışına bırakmıştık ve ona rağmen günlerimi dolu dolu geçirmiştik düşünmeden şimdi adetim 2 gün gecikti bu dünkü testim ama sabah değil öğlen dışardan gelince yapmıştım yaptıktan sonra pek bişey göremedim sanıp kenara koymuştum 1 saat sonra bu şekilde çıktı ben net olarak kırmızı silik çizgi görüyorum yani ama süresinden anlayamadım varmıdır sizce de gören varmı test prodoctor erken gebelik testi bu arada, eğer pazartesiye kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
1000034572.webp

1000034588.webp

Back
X